Megszólalt és magyarul küldött videóüzenetet Soros György. Szerinte a kormány tudatosan forgatta ki a menekültekről alkotott véleményét. Soros aggódik a civil szervezetekben dolgozókért és a magyarokért.

Magyarul szólalt fel egy videóüzenetben Soros György, mint mondta, muszáj volt megszólalnia a folyamatosan őt érő vádak miatt. 

Az RTL Klub-on leközölt üzenetben Soros arról beszélt, hogy 

tragédia Magyarországnak, hogy a jelenlegi kormánya a valóság kiforgatásával és a lakosság félrevezetésével próbálja magát hatalmon tartani.

Soros szerint a kormány ugyanis szándékosan kiforgatta az ő elképzeléseit a menekültekről, és ezt próbálják ellene fordítani. 

Soros: tragédia Magyarországnak a jelenlegi kormánya viselkedése

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/Nicoolo Caranti

Soros György közölte: azért most nyilatkozik, mert most jelenik meg a konzultáció eredménye, és ez jó alkalom arra, hogy tisztázzák, mit mondott ő, és mit mondott a magyar kormány.

A magyar-amerikai üzletember arról is beszélt, hogy azért is kötelességének érezte hallatni a hangját, hogy a civilszervezetekben dolgozókat védje, akikért nagyon aggódik, mert nagy rizikót vállaltak. Hozzátette, általában nem szokott reagálni a magyar kormány mocskolódásaira, de most meg kellett szólalnia.

Soros még elmondta, 

én nagyon aggódom Magyarországgal kapcsolatban, nagyon sokat gondolok Magyarországra, és akarom, hogy a magyar nép tudja: megteszek és továbbra is meg fogok tenni mindent, hogy Magyarországot, a magyar népet támogassam

- zárul a videóüzenet.

(Címlapi kép: wikipedia CC BY-SA 3.0/Nicoolo Caranti)

94 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Jozefina: Igen, nemcsak oneki tragikus erzes ez, hanem legalabb 8 millio tisztesseges otthon elo magyarnak...
O legalabb nem csak gazdag, de egyutterez a magyarokkal: kulonbseget tud tenni orban es a csicskasai es a magyar nep kozott. Meg ez a szerencse...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
na és mi volna ha valaki az ő nyakába szórna tetveket azzal a jószándékkal, hogy segítse őt...húzzon a picsába a jóakaratáva együtt.
karma1
@Jozefina: Igen, nemcsak oneki tragikus erzes ez, hanem legalabb 8 millio tisztesseges otthon elo magyarnak...
O legalabb nem csak gazdag, de egyutterez a magyarokkal: kulonbseget tud tenni orban es a csicskasai es a magyar nep kozott. Meg ez a szerencse...
KisGenyo2
Arról nem is esett szó, hogy miért szemétkedett a forintárfolyammal anno. Vagy hogy miért van kitiltva jónéhány országból...
karma1
Jaaaaj, Propika, nemaaaaa'... Ennyire nem foshattok egy 87 eves oregembertol? Miert tiltottatok le a cikkhez tartozo videot? Mert talan elmondana GYuri bacsi az igazat?
Sz@ar lehet nektek...:o)))) Gyava bagazs vagytok mar ti is, jo vastag cenzuraval...
karma1
@KisGenyo2: Mi van, felriadtal es mar mindjart hulyeseget is beszelsz??? Tudod, ki jatszik a forint arfolyammal? Az a szepnezesu eltolcsy baratod, aki egy kijelentesevel bedontotte a forintot, ami azota se tud labraallni, sot...
Az osszes MNB nyereseg abbol kepzodik, hogy ide-oda tologatjak a devizavaltasbol befolyo profitot...
Talan inkabb kuszaszemet kene valagba rugni, nem azt, aki szamolatlanul adta a penz olyanoknak, mint pl. a Petho Intezet, amit orban siman fel is szamolt, hiaba volt vilaghiru, de a kisgombocnek megfajdult a foga a Petho intezet epuletere, igy azoknak menniuk kellett...
A civilszervezetek, akik etelt, ruhat, gyogyszert osztanak a raszoruloknak, a legtobb penzt tole kapjak...
Aztan nehogy te is egyszer csak ott talald magad az etelre varok soraiban...
steve82
@KisGenyo2: Arról se, hogy Orbán többet lopott már idáig, mint amennyit egy egyszerű ember 1000 év alatt sem keres meg. Az ilyenek mint te, meg még támogatod is ebben. Gratula! Segítsd még több pénzhez...
tudode
Tisztelet illeti ezt a 87 éves magyar embert, aki NEM CSAK FIALTATJA a pénzét, adakozott EZEKNEK a felfuvalkodott, ma már finoman szólva POLITIKAI KALANDOROKNAK is, akiket felkarolt u.a. ellenzékként, mint a MAI CIVILEKET.
.
Az is TISZTELETREMÉLTÓ, hogy nem azon SOPÁNKODIK, hogy mennyit áldozott az ÁTKOSBAN EZEKRE, kikaparta őket a mocsokból, hanem hangot ad a MAGYAR NÉP kilátástalan helyzetéért, és azokért a CIVILEKÉRT, akiket sárba tipornak az ÚJKORI, más lóvéján gazdagodott, üldözési mániában szenvedő, SS, zabolázatlan ÚJ GAZDAGOK orbitális játékáért a LÖKÖM, BÖKÖM látszat KONZULTÁCIÓJUKAT megcáfolva!
.
Példát vehetnének róla az IGAZ MAGYARSÁGRÓL. Abban, hogy jóban, rosszban együtt!!!
magyarbakancs
@Csizmás Kond: "na és mi volna ha valaki az ő nyakába szórna tetveket azzal a jószándékkal, hogy segítse őt...húzzon a picsába a jóakaratáva együtt."
Nem tudom tudtad -e ,hogy 1 milliót adott a iszap károsultaknak a saját vagyonából?
Szerinted a Fidesz oldalán evickélő milliárdos vállalkozók mikkor adtak ennyi pénzt az iszap károsultaknak?
kereső
@karma1: 08:50: nem kerestem, de ez jutott eszembe:Ady örök-és mi változott azóta? Vagy a történelem ismétli önmagát? ""HALDOKLUNK
Jajgassanak és kiabáljanak a számok Európa fülébe. Az egész világ hallja meg: haldoklik egy ország. Ne bolondítsuk tovább már magunkat: Magyarország elmúlni készül. Dideregtető, kegyetlen, borzasztó ez gondolatnak is. De a számok beszélnek, s előttünk feküsznek íme a számok. A hivatalos statisztika számai. Még nem halt meg annyi magyar egy év alatt, mint az 1905-ik évben. Százötvenezerrel született több, mint ahány meghalt. Éppen százötvenezren vándoroltak ki Amerikába. Százötvenezer felnőtt helyett százötvenezer csecsemő - és nálunk a csecsemők halnak legszívesebben. Hát nemzeti föllendülésről méltóztatik beszélni? Tessék nézni, látni a nemzeti föllendülést. Az emberek nem akarnak megszületni. Az emberek elmennek innen, ha már élnek. Az emberek nem házasodnak. Az emberek óvakodnak az utódoktól. Az emberek sietnek meghalni, mert nincs mód élni. Ez a nemzeti föllendülés.
Valami rettenetes sejtésünk van. Igaz: ficánkol most Magyarország beteg teste. De vajon nem az utolsó vonaglások ütemére ficánkol? Vajon az országos láz, nyugtalanság nem a haldoklónak kétségbeesett belenézése még egyszer a válságba.
Hazafiak, politikusok, olvassátok el, amit a statisztika mond. Poéták írjatok, művészek keressétek a színnek, vonalnak, gesztusnak égresikoltását. Tudósok, kutassátok a históriában, miként haltak meg a nemzetek. Lássunk, lássunk tisztán. Csakugyan halálra szánattunk? Sem ok, sem ész nem menthet meg bennünket? Vétkeztünk és életünkkel lakolunk most már?...

Ady Endre
Budapesti Napló 1906. február 10."
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...és ezt te úgy értelmezed hogy azzal megvette a kormányzási jogot ?
Az adomány nem jogosít fel senkit semmire, ez csak néhányatok rögeszméje hogy pénzel bármit meg lehet venni.
magyarbakancs
@Csizmás Kond: kérdésre válaszoljál!!!
Fidesz HÜLYE DUMA NEM KELL.
karma1
@kereső: Az 1905-os datumot akar be is lehetne helyettesiteni a maival - annyira aktualis minden szava...
Valamelyik nap en is elovettem Karinthy Frigyes Naplo-jat, amiben az ujsagcikkei vannak osszegyujtve, es meg kellett neznem, hogy nem egy magyar ellenzeki napilapot olvasok-e... Minden szavuk igaz, bar a maguk idejeben ok azert batrabban irhattak, mint most...
Mara mar a sajtoszabadsag is elveszett, - igaz, nagyformatumu irok, ujsagirok sincsenek...(A bayerzsoti fele formedvenyek nem cikkek, csak karomkodas es uszitas-gyujtemenyek...:o((( )
magyarbakancs
@Csizmás Kond: A mocskolódáson kívül máshoz értesz?
karma1
@magyarbakancs: Nem tudja, Baratom, hogy Soros mennyit adakozott Magyarorszagra, mert o Romaniabol szidja Sorost...
Ja, es azt az 1 milliot se kaptak meg a karosultak, annak a penznek a valagara is a futyisz vert...

Ezert is fogja Sorost ostorozni, mert ok ezt kapjak. Erdemes elolvasnod, remelem nem reggeliztel meg:

kolozsvaros.com/2017/11/22/baszodjatok-meg-draga-szavazatvasarlo-megelhetesi-sutyerakok/
magyarbakancs
@Csizmás Kond: "na és mi volna ha valaki az ő nyakába szórna tetveket azzal a jószándékkal, hogy segítse őt...húzzon a picsába a jóakaratáva együtt."
Nem tudom tudtad -e ,hogy 1 milliót adott a iszap károsultaknak a saját vagyonából?
Szerinted a Fidesz oldalán evickélő milliárdos vállalkozók mikkor adtak ennyi pénzt az iszap károsultaknak? Az 1 millió EURÓ nem forint.
Sámannus
Kedves Gyuri bácsi, köszönet az kiállásodért, a magyarság, emberiség és az emberiesség mellet.
tudode
@KisGenyo2: .
.
Miért? Miért?
.
Azért mert ért a tőzsdéhez, és a pénz forgatásához is, amelyet az IQ-huszár "is" elkezdett művelni az Optimumával, meg ki tudja mijével, bekebelezve földet, hotelt, fotelt, mindent mint Polgármester
.
Íme:
.
--- Hasítanak a Mészáros-papírok a tőzsdén
24.hu/fn/gazdasag/2017/10/02/hasitanak-a-meszaros-papirok-a-tozsden/
.
Tessék tájékozódni, mielőtt olyannal jön elő, amelyhez sokunkhoz hasonlóan nem ért.
De Soros György az ilyen módon megszerzett vagyonából számtalan elnyomott országnak NEM KIS ÖSSZEGEKET ajánl fel az általa megalapított ALAPÍTVÁNYOKON KERESZTÜL, de "csak" Mo, alias Orbán Viktor szemétkedik ezzel a tiszteletreméltó emberrel!
Hellcat
@magyarbakancs: 09:26 Arról nem is beszélve, hogy azt a pénzt amit a Soros küldött a károsultaknak azt a fidesz menet közben eltüntette, majd jól megszedte magát a károsultakon azáltal, hogy épített nekik egy igénytelen és használhatatlan lakóparkot.
magyarbakancs
@karma1: Szia!
Hát nehéz narancs színű lepel mögül tisztán látni.
Képzeld el népkonyhát nyitott a Fidesz egy mellettünk levő településen.
Odajárnak a falusiak egy tál ételért.
105 ház van 105 telek .
De népkonyhát nyitnak.
Nem gyalázat?
Eladott Ország
Igen, a Soros-terv agyba-főbe nyomatása mögött olyan rendszerszintű geciségek sora húzódik,
hogy a pofánk leszakadna, ha pontosan tisztában lennénk valamennyivel. És van veszítenivaló
bőven: még az is megeshet, hogy felfüggesztik a 2014-2020 közötti finanszírozási időszak
támogatásainak a folyósítását. Tekintettel arra, hogy az összesen mintegy 9000 milliárd
forintnyi szubvencióból eddig alig 400 milliárd forintot utalt át a Bizottság, lebukás esetén nagy
lesz a szopás. Nem kétlem, hogy azt is majd valahogyan Soros nyakába varrják, de legalábbis megpróbálják. Nem vagyok optimista, de mivel van szaloncukor és torma, most kicsit bízom abban, hogy ennyire nem lehet mégse kretén ez az ország. Mármint annyira, hogy a láthatatlan patás ördög virtuális gyűlölete saját tyúkszaros életének kulcskérdéseiről még hosszú ideig képes legyen elterelni a figyelmét.
Aki Én
@KisGenyo2: @Csizmás Kond: Tett amit tett, de egy egészen biztos, kevesebbet ártott ennek az országnak, mint a saját kormánya. És ez nem a ti felfogásotokon múlik. És azt is érdemes megnézni, hogy kik keresnek 100 milliárdokat a forint ingadozással.
magyarbakancs
@Hellcat: Annak idején az átkosban nem engettek építkezni a iszap tárolóhoz közel.
És még valami a gát oldalába 2 métere tőle egy 2 méter mély,2 méter széles csűrdalék felfogott vágatott a szak hatóság.
Kérdezném tőled nem ez lehet a gát szakadás oka.
A környéken gyerekeskedtem annak idején .
Pálinkás Pál
@KisGenyo2: No..azért ahhoz a zuhanáshoz erősen köze volt varga mihály nyiléatkozatának is!!!Tudod..csak tárgyilagosan!!
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...tanitónéni,mi lesz ha nem válaszolok ?...elfenekelsz ?
az itt lefolytatott társalgás önkéntes és kötetlen. Azok a feltételezések, miszerint kötelezően fel kéne váltani valaki szavát butaság...vagyis hogy megértsd nem kell kötelezően válaszoljak, amúgy nem is tudnék mivel nem vagyok érdekelt a rögeszmés feltételezéseidben.
Tehát nem tudom ki mennyit adományozott, és a vénsoroséról sem tudok többet mint amit te itt kikiabáltál...amúgy szó köztünk maradjon én szégyellenék valaki adományával hetvenkedni, mégha az rokonom volna akkor is...
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ja...sokmindenhez értek...pl ahhoz is hogy kiszűrjem ki hazudik és ki nem...
justhpeter
@KisGenyo2: @Csizmás Kond: Végignézhettétek Ti is ezt a videót !
Valóban ettől az öregembertől kell rettegnie 9,5 millió embernek ?
Reszkettek már Ti is ?
Soros még nem lopott tőletek semmit !

Orbántól nem reszkettek ? Pedig ő naponta kivesz a zsebetekből !
Csizmás Kond
@Aki Én: ...én mindig is sejtettem, hogy te egy zseniálisanzseniális vagy...már annakidején a képedről lerítt.
Csizmás Kond
@Aki Én: ...ez a ti lapotok nem az enyém...
Aki Én
@Csizmás Kond: 09:57 Köszönöm, tudsz te kedves is lenni :)
Aki Én
@Csizmás Kond: 09:58 Igen, valóban hozzánk, 50 IQ felettiekhez szól, de azért ajánljuk nektek is.
libellle
@KisGenyo2: Minden tényt hiányol a beirásod. A forint ilyen vagy olyan árfolyamához neki semmi köze. Most kik a feleösek a forint gyengesége miatt? A kormányod, aki a gazdaságot szétrombolta a befektetök bizalma NULLA. Ellenben érdekelne az, hogy milyen országokból van kitiltva Sorors Ùr? .
Hellcat
@magyarbakancs: Azt nem tudom az oka mi lehetett...azt tudom, hogy ami utána történt a károsultakkal abban nyakig szaros a fidesz.
Eladott Ország
És igen, vérszemet kapott az elmebaj.
scontent-lht6-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p526x296/23722761_10156781735409307_8023557539090540144_n.png?oh=3d7b2ee1b92b776ba4cadb98f019907a&oe=5A98376B
Igen, a Soros-terv agyba-főbe nyomatása mögött olyan rendszerszintű geciségek sora húzódik,
hogy a pofánk leszakadna, ha pontosan tisztában lennénk valamennyivel. És van veszítenivaló
bőven: még az is megeshet, hogy felfüggesztik a 2014-2020 közötti finanszírozási időszak
támogatásainak a folyósítását. Tekintettel arra, hogy az összesen mintegy 9000 milliárd
forintnyi szubvencióból eddig alig 400 milliárd forintot utalt át a Bizottság, lebukás esetén nagy
lesz a szopás. Nem kétlem, hogy azt is majd valahogyan Soros nyakába varrják, de legalábbis megpróbálják. Nem vagyok optimista, de mivel van szaloncukor és torma, most kicsit bízom abban, hogy ennyire nem lehet mégse kretén ez az ország. Mármint annyira, hogy a láthatatlan patás ördög virtuális gyűlölete saját tyúkszaros életének kulcskérdéseiről még hosszú ideig képes legyen elterelni a figyelmét.
Yoda69
Akiknek eddig nem volt egyertelmu, remelem ez a video utan most mar az:
NEM Soros Gyorgy, hanem orbanviktor a magyar nep ellensege.
Csizmás Kond
@justhpeter: hol írtam, hogy rettegek vagy félek ?...
Csizmás Kond
@Hellcat: ...vagyis hátulról kel kezdeni a hibáskeresést...
peterkelemen
Orbán már régen golyóra érett a bűnbandájával és híveivel együtt.
kereső
@Csizmás Kond: 09:53: mindenki magából indul ki ugye cica-mica?Te senkiházi megfizetett kibic.
ila51
Kíváncsi vagyok a Bayer féle Karc FM betelefonálói ezt mikor üvöltik be , úgy mint most a konzultációval kapcsolatos förmedvényeiket ...tébolyda a Paláver
Csizmás Kond
@kereső: ...a zanyádpicsája...lökött...
kereső
@Csizmás Kond: 12:25: tudod cic!, az én neveltetésem tiltja,hogy bármilyen szókapcsolatban emlegessem mások szüleit,főleg az édesanyjukat,és nem teszem ezt a Szüleim iránti hálából és tiszteletből sem/sajnos már jó ideje egyik sincs velem/.Tehát arra kérlek,te se tedd.Inkább gondolkodj el azon, hogy mennyire irritáló és bosszantó az amit te itt művelsz,akár fizetnek érte neked,akár nem.Másvalakinek már irtam ezt ma, de neked is kijár:" megmérettél ,és könnyűnek találtattál". Jobb foglakozást is választhatnál magadnak.
Csizmás Kond
@kereső: ...és ki lószart érdekel a te neveltetett érzékenységed ? Ha lenne szemernyi jólneveltséged nem állnál egyből neki senkinek nevezgetni tehát nekem ne magyarázkod hanem indulj...
Hellcat
@Csizmás Kond: Tehát azt mondod a fidesz tette tönkre a gátat, hogy utána ellophassa a károsultaknak szánt pénzt és még a lakópark építésén is megszedhesse magát? Végül is nem mondasz hülyeséget...simán kinézem a fideszből...pár emberélet nekik nem ér semmit mint tudjuk.
Csizmás Kond
@Hellcat: ...dehogy mondtam azt...te kezdtél hátulról hibáztatni dolgokért valakiket.
...de hogy ne kelljen megkérdezz én azokat tartom felelősnek akik a pénzhajszolásban nem törődtek a gát teherbírásával, karbantartásával stb.
...na kitalálod kikre gondoltam ?
Hellcat
@Csizmás Kond: Az a baj, hogy nem az a téma amiről te beszélsz...hanem ami utána történt...csak te már megint csúnyán visszaélsz azon jogoddal, hogy hülye legyél és tereled a szót. További szép napot!
kereső
@Csizmás Kond: 12:52: ne érzékenykedj.Az egyből senki !,nem áll,mert már többször is rád szóltam. Hova megyünk?,mert csak utánad.
Csizmás Kond
@Hellcat: Téma ide vagy oda ha hibást keresünk akkor azt ott kell keresni ahonnan elindult.
...és nem én tértem el a témától csak figyelmeztettelek, hogy igazából hol kell keresni a keresnivalót.
..pá!
kopacsijanos
@karma1: Te hülye ha nyolcmillióan lennétek akkor már a Fidesz egyetlen választást sem nyert volna meg! !Megint egy szarházi hazug gazember
kopacsijanos
@karma1: Te hülye ha nyolcmillióan lennétek akkor már a Fidesz egyetlen választást sem nyert volna meg! !Megint egy szarházi hazug gazember
verőce21
Ez a személyes megszólalás a "valóság kiforgatásáról”, ugyanakkor személyes fenyegető üzenet is, egy nagyhatalmú pénzembertől és a nagyhatalmú tőkespekulánsok szószólójától.
"Kivételt tett, mert annyira mocskolódnak ellene…, a Civil szervezetekben nagy rizikót vállalóknak…,Aggódik a magyar kormányért...", stb. - minden szava fenyegetőzés, igazolva, hogy kívülről akarják megdönteni a magyar kormányt és bábkormányt állítani. (Mint azt már Németországban, Franciaországban meg is tették.)

Bízni kell benne, hogy a magyar nép nagy többsége azért nem hülye.
Aki Én
@Csizmás Kondom: Figyelj rühes kotorék! Már figyelmeztettelek, hogy ezért a sok anyázásért meg qrva anyázásért amit itt rendszeresen elengedsz, egyszer valaki elkap, letépi a karodat, és feldugja a seggedbe. Hülyén fogsz kinézni, de a mosolygástól elmegy a kedved egy életre, mikor a csonka karod kiinteget a patkányszagú szádon.
Mondom a te nyelveden, mert a jelek szerint csak ezt érted:
Ha nem értesz a szóból, buta vagy és érvek helyett suttyó, akkor takarodj a qrva anyádba!
Így románul már érthető?
JAJMÁR
Bízom benne, hogy a magyar nèp többsège nem hülye, ès làtja, hogy Sorosnak jogàban àll az őt èrt vàdakat visszautasítani.Az lehet, hogy a rendszeresen arcàba vàgott kesztyűt most felvette, de tudnia kell - ès a nyilatkozatàból làtszik, hogy tudja - nem a magyar nèp dobàlta.
Mièrt tàmadnà a magyar nèpet?
A kesztyűdobàló meg nyilvàn tudja mit csinàl ? - a kèrdőjel durbincs utàn szabadon -
JAJMÁR
Furcsàlltam, hogy eddig tűrt. De most màr èrtem.
öreg, de nem h7lye :)
JAJMÁR
@kopacsijanos: Szàmold nyugodtan bele magadat is, te orszàgos tragèdia :)
42
Soros György.
Elbasztad - bastard.

TE EGYEDÜL BASZTÁL KI A SZÜLŐHAZÁDDAL, MAGYARORSZÁGGAL !
Elemzőként nem ismerted fel, hogy orbán mennyire elfajzott.
TE hoztad a nyakunkra a bolsevikokat újra.
TE tetted tönkre Magyarországot végérvényesen.
Az EGÉSZ életműved innentől kezdve kuka - te zsidó.

Tudod mi a baj a zsidókkal, te zsidó?
Hogy megvetik istent, és megvetik Isten fiát, Jézust..
Hiába van sok pénzed, nincs annyi pénz az egész világon, amivel helyre lehetne hozni ezt.
Akarsz beszélni róla - te Istent, és Isten fiát tagadó, zsidó?

ne érezd magad támadva.
Én párbeszédet kezdeményeznék veled - ha akarod. Ha nem akarod, nem kell. Azt viszont tudnod kell, hogy az én istenem, aki valójában a te istened, eltöröl titeket - ti büdös, élhetetlen, hitetlen zsidók - az egész világról.
Tudom, hogy csúnya volt, de ti még agy sem értitek.
Bármennyire okosnak tartod magad, egy vérhülye vagy - CSAK!
42
Soros György, akarsz beszélni Istenről, a ti istenetekről, mielőtt meghalsz?
Mondjuk ki, nagyon szarul nézel ki, és már egy székből sem bírsz felélni egyedül, segítség nélkül.
Mit akarsz még az élettől, Soros György?
Meg fogsz halni nem sokára, még mit, kit akarsz magaddal rántani a halálba?
Segíteni akarsz?
Halj meg - eleget éltél.
Ha meghalnál, az orbánkormány abban a pillanatban bedőlne.
Akarsz segíteni a magyarokon?
Akkor halj meg!
Ennyi áldozatot sem vagy képes meghozni?
justhpeter
@Csizmás Kond: Lehet, hogy még a gatyód nincs tele a "sárgabátorsággal", de ami késik nem múlik. Hátha szegény öreg ellenségetek még él vagy három évet (Isten adjon neki sokkal többet !), aztán mejd észreveszed, hogy be-be csurran az anyag.
peterkelemen
Soros megcáfolta az összes pontját Orbánéknak. Ország-világ előtt égette le Orbánék hazugságait és szedte darabokra. Ezekután Orbánék jobban tennék ha leállítanák a hazug nemzeti konzultációjukat, de ebből is látszik, hogy teljesen elmebetegek. Elmebetegek meg pláne ne vezessenek egy országot.
Csizmás Kond
@justhpeter: ...szerintem a saját lelkiállapotodat fested le. Csak hogy megértsd, Soros is és mindenki halandó, szóval ha az öreg kipurcan akkor oda az alapítványai oda a munkája és oda minden amit ő még minden erejével úgy véd. Ez nem jövendőlés hanem a szomorú valóság. Minden addig él ameddig az alkotója, azután már csak attól függ, hogy ki lesz hajlandó tovább éltetni...márpedig nem hiszem hogy valaki hajlandó lenne egy elvet tovább fizetni...
...és ez ugyanúgy érvényes pártban is...azokat is csak a létrehozóik éltetik, utána már ha névileg meg is marad már teljesen más elveken, rendszeren fog menni...ha fog...
...és a beszarás nem a műfajom ...de ha neked ez ötömet szerez csak írogassad a marhaságaidat...
1magyar
A nagy tragédia az, hogy megvette kilóra mérkellt és zenekarát akik tönkreteszik Európát.
Az már majdnem biztos, szerintem, hogy ezek a 3. világháborút akarják kirobbantani.
Nem fogjuk tétlenül nézni, hogy ez a majom majd eltartatja velünk Afrikát.
quadrocopter
Kopácsi János - te ritka nagy marha vagy barétom! Miért nem nézed meg, hogy valójában a 14 éves Sorosnak milyen szerepe volt gyerekként a kormánytisztviselő mostoha apja foglalásaiban?
karma1
@quadrocopter: A tenyek zavarjak legkevesbbe ezt az idiotat... A Facebookon mar letiltattam, de itt a Propi engedi frocskolni...:o))) Hiaba , nagy az Isten allatkertje, es ez az idiota is talal benne ne'mi szenat...:o)))
Yoda69
Soros Gyorgy for President!
Ilyen emberekre van a hazanak szuksege!
Desischado
A fidesz fanok nem látnak tovább az orruknál. -Ha orbán azt ordítja, hogy Soros az ellenség, akkor Sorost szidják. Pedig ez a video ékes bizonyítéka annak, hogy úgy ellensége Magyarországnak, mint mondjuk a Dalai Láma. De a birkák mindent boldogan elhisznek a mindenható vezírüknek!
JAJMÁR
@Horizont: Sajnos vannak ennyire együgyű egymagyarok, ez a legnagyobb tragèdia. Lèpj àt rajta, van akit ott kell hagyni, ahol van, mert csak lehúz!
magyarbakancs
@Csizmás Kond: ."tanitónéni,mi lesz ha nem válaszolok ?...elfenekelsz ?"
Semmi nem lesz egy gyáva ember vagy ki hablatyol össze vissza.
A saját gondolatát sem tudja megvédeni.
magyarbakancs
@Csizmás Kond: "ja...sokmindenhez értek...pl ahhoz is hogy kiszűrjem ki hazudik és ki nem."
Ezt a tehetséget elfecsérelni.
Miért nem pályázod meg a legfelsőbb bíró ügyészi állást?
Narancs lelked meg van hozzá!
Nem szeretnélek meg sérteni ,de olyan kevés vagy Mint a Román medvesajtban a brummogás.
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...bakancs...neked a balfaszkodás a génjeidben van...nekem nincs.
Ha társalogni akarsz próbálj úgy, hogy az legfőképpen a cikkel kapcsolatos legyen ne az én személyemmel...vagy ha az nem megy akkor inkább szórakozz a fűződdel, mert engem nem érdekel a te személyed semmilyen formában.
Aki Én
@karma1: Csak jelzem, hogy fent a fészbukon az egybites Kopácsi üzent Neked is.
Valószínűleg nem volt meg a napi kisfiús képek nézegetése, ezért frusztrált.
Ő is csak újabb bizonyítéka, hogy a fideszesek nem túl okos emberek.
magyarbakancs
@Csizmás Kond: mi van kiakadtál ?
És amikkor te személyeskedel azt lehet?
Véd meg az álláspontodat és ne hablatyolj.
Kérdeznék valamit NYUSTYUK vagy az ,az ROMÁN.?
magyarbakancs
@Csizmás Kond: ."na húzz a picsába !"
Csak ön után uram,hölgyem.
Nyustyuk vagy?
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Egy kérdésre válaszolnál?
Neked személyesen mit tett jót ez a kormány?
Miben segítette a te hétköznapjaidat.?
libellle
1magyar: Miután a magyar kormány egy lukas fillerért eladó( igaz lopták mellé a mi milliardjainkat) gondolod a te kis egyszerüen strukturált agyaddal, hogy minden kormány és politikus eladó. Még véletlenül sem jut eszedbe, hogy más országokkal Magyarország kormánya nem hasonlitható. Na ennyit az Europai integraciorol.
karma1
@Aki Én: O Dragam, ha tudnad, hogy en mekkora ivben szarom le a ven buzerans fejet! Kulonben az en oldalamrol letiltattam, itt a cikk alatt meg azt frocsog, amit akar. Egy darabig nem volt, ugy latszik egy darabig muszaj-kabatkaban volt, de most , hogy kiengedtek, sulyosbodott az agybaja...
Ha nem neznem, hogy elmebeteg, tan megsertodnek...:o))) Igy meg pont leszarom...:o))))
Koszi a figyelmeztetest egyebknet - valoszinu az az orgazmusa ma elmarad, amit az esetleges valaszom okozna neki... Szerencsetlen ven hulye...:o)))))
1magyar
@Horizont: Én nagyon örülnék ha a te lakásod mellé ingyen önkormányzati lakásba egy 8 fős néger családot telepítenének.
Míg mi az átlagemberek egy életet dolgozunk egy vacak lakásért ezek idejönnek a vadonból és mindent kifizetünk nekik - soros szerint és a veled egy szinten lévő hülyék szerint.
kokopelli
@1magyar: ..te szellemi szegénylegény!Ki hozná M.o-ra a néger családot,
Mennyi idő kellene nekik,hogy Ausztria felé lelépjenek,és mennyi pénzt utal-
át Magyarország azon EU-s országoknak,amelyek a menekültek költségeit
állják! Baxott jó az EU-s lóvét Orbánék zsebébe eltüntetve,és a nyugatot ugat-
ni a te IQ-dal! Más témád sincs mert olyan sötét vagy,mint egy tárna feszült-
ségkieséskor!
1magyar
@kokopelli: Te szerencsétlen, német munkahelyen feljebb kapaszkodott paraszt vagy, akinek mindegy mit, kit ugat csak valamit károgjon.
Aki Én
@Shikari: huuuúúú... Benned aztán harcolnak a démonok rendesen.
peterkelemen
Orbán vesztett Sorost nyert. Röviden ennyi. Hiába rúgkapálnak utólagosan. Orbán hazudik éjjel és nappal, de még álmában is.
quadrocopter
Nem véletlenül nem tolonganak a birkák sem a nemzethy parasztvakítás papírjának visszaküldésével!
kereső
@Shikari: 09:22 Taaaaaaaaaaaaaaaaps!Tökéletesen felmondtad a leckét.Netalán-tán a fidesz új szóvivőt keres? Te leszel a legjobb!
simmering73
Az. De mondjuk ki őszintén: a népet is minősíti, hogy ide jutott az ország.
kokopelli
@1magyar: Nyomjál már be valami tényt is,az egymondatos "igazságaid" mellé!
A "mérkelt" nem tudja megvenni,mert nem is foglalkozik senki sem a Sorossal
odaát! Próbálj már egy-két egészséges mondatot összeeszkábálni,hátha többet
fizet a gazdád!A jó édesanyád az a repedtsarkú a paraszt!Szét ne durranj az
irígységtől te perverz cicadugó! ;-)
1magyar
@kokopelli: Ha észérved nincs (honnan lenne?) személyeskedsz. Nem vagyok kíváncsi az ilyen bunkókra mint te, ne válaszolj!
peterkelemen
Senki nem konzultál velük csak pár ezer agyhalott. Már most csalnak nemhogy a választásokon. 2010-ben is csaltak, 2014-ben is csaltak. Nem választások kellenének hanem kivonulni és eltaposni Orbánékat, mint egy férget!
bence
@Csizmás Kond: ! Csak halkan jegyzem meg ! Jó pár százezer fideszes érzelműt bizony IGEN !
bence
@42: ! Csak vigyázz !!! Ki másnak a sírját ássa maga esik bele ! Ugyan miért Sorosnak kellene meghalni ?! Miért nem a pártfogoltadnak ?! Szerinted rendjén van az , hogy hogy egy beteg elme uralja az országot ?!
evacica
Sajnos Sorosnak igaza van, és a kis ujja is többet ér, mint 100 ORBÁN, aki csak kárt okoz az országnak és szét lopják a közös vagyont!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.