Ha a helyzet valóban úgy kívánná, nem zárkózna el a Jobbikkal való együttműködéstől az LMP – mondta a párt szóvivője.

Kanász-Nagy Máté ugyanakkor azt mondta, hogy nem időszerű a kérdés, Vona Gáborhoz hasonlóan az LMP-nél is úgy látják: bármilyen egyeztetésről csak a választások után érdemes beszélni.

„Ez a kongresszusi határozat valóban, amit idézett, ez nem zárja ki valóban a Jobbikkal való leendő együttműködést, ugyanakkor mi nagyon határozottan azt gondoljuk, hogy nagyon nem szeretnénk belecsúszni ebbe az együttműködési-összefogás retorikába, amibe úgy látszik most a Jobbik is belecsúszott. Hiszen akik az összefogásról beszélnek, azoknak a támogatottsága egyre csökken. Tehát, ha mi szeretnénk a kormányváltást, márpedig mi nagyon szeretnénk, akkor most nem ez a feladatunk. A feladatunk az, hogy a választók problémájáról beszéljünk, erre kínáljunk megoldásokat”

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@papa.49: Te csak ne orujje nagyon, mert jon a Bejla, es megmagyarazza, hogy az nem ugy van... Az lmp soha senkivel,... Legfeljebb egy kicsit a jobbikkal,... de nem most, ... csak majd eccer,... Miutan mar ok kerultek kormanyzasra,... Vagy ha megis marad orban, akkor az lmp alattomosan osszeall a jobbikkal, es 22-ben megdontik, mint Sztalin szobrot...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@karma1: 9:03 Azt gondolom, hogy a sportban is van "taktikázás", számolgatás, hiába kitünő sportoló az az ember, ill. a csapat... latolgatják az esélyeket. Ha az LMP vezetőjét nem érdeklik a számok, akkor bizony hibát követ el. Tudnia kellene az előző választások tényadatait és innen indulva kijelölni a reális célt... u.is szerintem a választások utáni esetleges szövetséggel mit ér el? U.ugy leszavazzák minden inditványát, mert még mindig kisebbségben lesz. Nem vagyok politikus, igy nem is igazán tudom milyen taktika jár a fejében? Nekem is az a gyanum, hogy az uj kormányban már nem lesz elég a Fidesz-KDNP szövetség a 2/3-os többséghez, igy kell még valaki...majd meglátjuk ki lesz a "kegyelt".
karma1
@eszegfu: Van egy olyan erzesem, hogy a kdnp , mint part, erosen dobva lesz - megtart belole 1-2 fiatalt, - es az egesz partot behelyettesiti a jobbikkal es/vagy az lmp-vel (is).
Bar a Jobbik mar reg nem annyira fasisztoid (kulsore) mint orban partja, de le fogja Vona nyelni a bekat , mert rettenetesen vagyik a hatalomba... Es EZ a vagya a felelmetes...
Mar az elozo valasztason is nekem az volt a legkezenfekvobb, hogy ok ketten fognak osszeburulni (fidesz-jobbik), de akkor orban meg nem tartott ennyire a szakadek aljan, es akkor meg a jobbik is tul radikalis volt, az ellenzek tobbsegenek emeszthetetlenul ...
Pálinkás Pál
"Ha a helyzet valóban úgy kívánná, nem zárkózna el a Jobbikkal való együttműködéstől az LMP – mondta a párt szóvivője."
na ni van béla??? A Vonás cikk alatt még azt ugattad hogy az egész csak Jobbikos álom...nos tisztán látszik milyen egyenes párt is az LMP!!!
eszegfu
@karma1: 9:30 Én is "latolgatom" az esélyeket... Szerintem a mostani választásokon még inkább nem tudja "elengedni" a KDNP kezét, mert alig lesz meg kettőjüknek az 50 %, igy szüksége lehet még 1, de lehet, hogy 2 kisebb párttal is szövetkezni. Én még örülnék is egy "nagy" koaliciónak, de azért tartok is ettől... hiszen a "pártfegyelem" értelmében minden fideszes inditványt megszavaz a "koalició", tehát minden átmegy.
Pálinkás Pál
Félkegyelmű bélát ne várjátok e cikk alatt...ellentmondásba keveredne a Vonás írás alatt böfögött nézeteivel!!!
papa.49
@karma1: Nem ,,örülök,, neki de valami ilyesmit vártam, hiszen a ,,bábukat,, a háttérből a volt elnök mozgatja ))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.