Megtette hatását a kormány sorosozásos propagandája – az üzletember felveszi a kesztyűt.

Soros György nagy bejelentése: ellenkampányt indít Magyarországon
Fotó: Wikipédia

Soros György tájékoztató kampányt indít Magyarországon a kormányzati támadások miatt – jelentette be a Nyílt Társadalom Alapítványok budapesti szóvivője kedd este a Hír TV Egyenesen című műsorában.

Csontos Csaba elmondta azt is: a kormányzati lejárató kampány csak az ország problémáiról próbálja elterelni a figyelmet szerintük.

Tájékoztatni akarják a magyar lakosságot arról, hogy mi is az igazság. Nemcsak azzal kapcsolatban, hogy Soros György mit gondol azokról a kérdésekről, amelyeket a kormányzat neki tulajdonított, hanem azokról a kérdésekről is, amelyekben tevékenykedik, amelyekben aktív – magyarázta a műsorban.

Az RTL Klub-on kedden leközölt üzenetben Soros arról beszélt, hogy

tragédia Magyarországnak, hogy a jelenlegi kormánya a valóság kiforgatásával és a lakosság félrevezetésével próbálja magát hatalmon tartani.

Soros szerint a kormány ugyanis szándékosan kiforgatta az ő elképzeléseit a menekültekről, és ezt próbálják ellene fordítani.

A Fidesz közleményben reagált Soros felvetésére:

Soros György ellenkampányt indít Magyarország és a Nemzeti Konzultáció ellen, mert magyarázni akarja a Soros-tervet. Fenyeget, vádaskodik és letagadja a saját korábbi javaslatait, miszerint évi egymillió migránst kell betelepíteni Európába és kötelező kvótákkal szét kell osztani őket. Soros György immár nyíltan frontális támadást indított hazánk ellen, csak azért, mert mi nem akarunk bevándorló országgá válni. Mindent megér neki, hogy megpróbálja elhallgattatni a magyar embereket, eltakarítsa a Soros-terv útjából a magyar Nemzeti Konzultációt és a bevándorlás ellenes Orbán-kormányt. Ehhez ellenkampányt is indít, amelyhez beveti majd a Soros-hálózat összes szereplőjét. Magyarországra uszítja az általa pénzelt médiumokat, szervezeteket, a brüsszeli szövetségeseit és a hazai ellenzéket. A hírek szerint magyarországi ügyvédjeit is már magához rendelte, hogy a Magyarország elleni támadás lépéseit megtervezzék

írja közleményében a kormánypárt.

(HVG, MTI)

116 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@kiscsillag66: A kormany nem is fogja soha. A valasztokhoz kell, hogy eljusson az uzenet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kiscsillag66
Sajnos, nem veszi figyelembe ezt a megszólalást a kormány!
Yoda69
@kiscsillag66: A kormany nem is fogja soha. A valasztokhoz kell, hogy eljusson az uzenet.
adrenalink
Remélem nem lesz Orbán undorító pofájával viszontplakátolva az ország, mert azt már nem viselném el...!
Hellcat
@Yoda69: Akihez kéne hogy eljusson ahhoz nem fog...
Yoda69
@Hellcat: Sorosnak van eleg penze hogy ezt a problemat megoldja :)
emerencia
@adrenalink: Én is remélem. Először meg kellene buktatni a választásokon orbánékat majd törvényesen elszámoltatni és elítélni. Mindezen közben pedig kiirtani örökre a közéletből a gyűlöletpropagandát.
kereső
@adrenalink: Soros György nem "primitiv"!mint a mi pártunk és nemkormányozunk kormányunk.Van ennek elegánsabb módja is.A gyűlölet csak a tudatlanoknál hatásos, és bárki bármit mond nem mindig szül gyűlöletet.Nem szabad,hogy értelemesen gondolkodó! ember beleessen ebbe a csapdába, mert ez aztán Őt emészti fel legelőször.
adrenalink
@emerencia: Jó lenne, de ki kell, hogy ábrándítsalak! Az első kívánságodhoz az ellenzék 2/3-os győzelmére lenne szükség... A gyűlöletet kiírtani? Az, hogy a szegény útálja a gazdagot, mindig is volt. De, amikor elnézem, hogy nem a forrófejű fiatalok verekednek brahiból, hanem ősz öregemberek pusztán politikai nézetkülönbség miatt esnek egymásnak, nagyon elkeseredem...
emerencia
@adrenalink: Olyan jó néha egy kicsit elábrándozni...
karma1
Johetnek a fideszesek kopkodni,... De barhogy is kopkodnek, egyikuk sem tudna felmutatni egy ezredreszet sem annak adomanykeppen, amennyit Soros adott Magyarorszagnak... Mert erdekes modon nem letezik mehszaros lolo gyermekelelmezesi alapitvanya, garancsi sem vett a Heim Pal korhaznak egy MRI-t sem, de meg csak a futesszamlajukat sem fizette ki...
Es itt hosszan lehetne sorolni, hogy mit NEM tettek a fideszesek Magyarorszagert, amit Soros meg Amerikabol is, 87 evesen is.
Kivalo riport, nagyon jo zaromondattal.
Egy kerdest azonban meg Olga is elfelejtett feltenni:
Milyen modon gondolta ezt a felvilagosito munkat terjeszteni? Ki fog neki segiteni Magyarorszagon?
Hellcat
@Yoda69: A média nagy része kormányközeli kezekben van...ott pedig ezt nem fogják leadni te is tudod :)
Hellcat
Egyébként ha hamar elkezdik még van esély, hogy a választások előtt kinyíljon pár ember szeme.
Yoda69
@Hellcat: Van mas mod is. Roplapok kozvetlenul a postaladakba. Ott az ATV, Hirteve, Klubradio melyek meg viszonylag kormanyfuggetlenek. Forumok stb. stb.
A lenyeg az igaz szo eljuttatasa az emeberkhez barmi aron.
kiscsillag66
@Yoda69: Remélem, hogy eljut hozzájuk, csak sajnos sok a kormány szócsöve, ami a lapokat illeti.
adrenalink
@kereső: 12:12-re Én azért ebben a kérdésben nem vagyok optimista! Persze, hogy Soros nem primitív. De! Gyülöld a migráncsokat, félj tőlük, majd mi megvédünk. Ne feledd, ha az ellenzék hatalomra kerül még a házadba is beköltöztetik őket. Mari néni Bivalybasznádon, aki életében nem látott még migránst, és csak a M1-et skubizza, persze, hogy a fityiszre X-el, biztos, ami biztos.
Állítólag szárnyal a DK. Vajon mé' most? 2014-ben a külhoniak 1(!) szavazatával lett 2/3-a a fityisznek. Kit kellet gyűlölni? Hát persze, hogy a Románokat. Ha nem lettek volna olyan impotensek, nem nyer fölényesen a fityisz. De mindig könnyebb mást okolni a kudarcért.
Most ugyanaz a káosz van, mint 4 éve, Gyurcsány jobb híján beveti a Román fegyvert, átmenetileg meg is van az eredménye.
Ha jól kagylóztam egy közvéleménykurkász azt mondta, hogy kb 1 millió olyan ember van, aki szavazna, csak nem tudja, kire. Az a bibi, hogy ők az alul iskolázottak, és vidékiek /ott a fityisz a népszerűbb/.
Nem tudom, milyen kampányt indít Soros /biztos nem pénz kérdése/, de félő, hogy nem azokhoz fog eljutni, akikhez szükséges lenne...
RonaGyuri
a dolog reménytelen; ez már a zsigeri antiszemitizmusra ráaplikált hitbéli kérdéssé vált!
Nem szabad normális polgárokkal számolni, ez nem Franciaország, ahol Dreyfus -t emlegetni közröhej tárgyává tenne, de nálunk tiszaeszlározni szabad üdvözölt vélemény! =))
bencemacska
@karma1: ma, 12:55
A pénz nem minden, az nem elég. A magyar adófizetők pénze is számolatlanul áll OV rendelkezésére!
Majd a Nyílt Társadalom Alapítvány megkapja az utasítást, hogy intézze a dolgokat!!!
Én bízom az öregben és alapítványában!!!
namihami
Most fog igazán sápítozni a fidesz-média. A Sorosnak nemcsak hangja lesz, de pénze is, amiből finanszírozni tudja a propagandáját.
A hazai ellenzéket anyagilag meg tudta fojtani a Gazda, de ezt az embert már nem tudja pénzügyi vonalon elhallgattatni. Ennek a hangereje mellett a pénze is meglesz a véleménye kifejtéséhez.
Manhattan
Végre valaki megszorongatja Orbán tökeit! )
human
Hát ez kemény lesz. Nem soros kampányára gondolok, mert az meg fog ütni egy minőséget, hanem amit majd a kormány ad válaszul. A habzó szájú kutyák rá lesznek eresztve a civil szervezetekre, az ellenzékre és a bíróságra is.
bencemacska
@human: ma, 16:17
Már megkezdődött a dinnyefejű Budai már az egész bíróságot lekommunistázta!
peterkelemen
Nagyon helyes csak keményen! Vadparaszt, bumburnyák Orbánék már nagyon elpofátlanodtak.
moiszikf
És velem mi lesz? Én már 20 évvel ezelőtt is sorosoztam!
Riddle
@Horizont: Azt sokan tudjak,hogy a kormanyfo csak babu, eljatsza a ra osztott szerepet,a nagy forgatokonyvet. Sokan tudjak hogy Soros illuminati tag,ami azt jelenti,jot nem akar a koznepnek, csak kaoszt,hogy egymas ellen uszitsa az embereket.Osszefogasban az ero. Minden nagy ceg igazgatoja benne van az illuminati csoportban, de nem a legfelso elit csoportba. Sok alternativ hir mondja, Soros okozta a nagy menekult aradatot Europaba, amit Orban el akart kerulni. Es sorba cenzurazva van/lesz a youtube-rol is,akik az igazsag mellett allnak ki,es nem alhireket mondanak. Lattam a Youtube-on hogy vagy 5 csatorna ugyanazt a szoveget mondta a hirekben szorol szora.
cikicakk55
@adrenalink: Abban teljesen igzad van,hogy nagyon sok a bizonytalan szavazó.A falvakban élő idős,vagy iskolázatlan emberekkel nem az a gond,hogy bizonytalanok,hanem az,hogy nem is érdekli őket a politika. nem gondolkodnak azon,hogy miért sz..r az életük csak az tudják,hogy a disznóknak kaja köll,amire jobban köll spúrúlni. Meg sem fordul a fejükben,hogy a kormány miatt nyomorognak. Ahol van Polgármester és FideSSes,még az sem tud rájuk hatni.Eszük ágában sincs elmenni szavazni.Inkább otthon morzsolják a kukoricát,vagy fejik Riskát,szögelik a kerítést,stb. A falusi emberek még az én időmben is olyanok voltak mint a szemellenzős lovak.Csak a jószág, a termény, a gyümölcs és a napi szalonna adag. Ezt látták a szülőktől és meg sem próbálnak ebből kitörni. Sajnos nagyon ritka,hogy az ilyen emberek gyerekei érettségit szereztek volna.Ha van is nekik esetleg,akkor is megmaradtak érettségizett földművelőnek. Soros helyében én azt tenném amit a Kurmány tett.Valahogy megtalálták az email címem,így erre is küldtek ebből a vacakból . Ennyi erővel Soros is fordulhatna hekkerekhez, és elküldhetné az email címekre a véleményét. Esetleg az ellenzék munkáját átvenné azzal,hogy megkeresnék a kormány ellen beszélőket és én legalább is nagyon szívesen segítenék szórólapokat szétvinni a környékünkön.Pénzem nincs rá,hogy nyomtatót és tintát vegyek,de annyi erőm van,hogy kerékpárral bejárjam a környéket.Biztos sok ilyen embert találnának,mert nem csak a Fővárosban vannak olyanok,akiknek elegük van a fityiszből.
1magyar
Soros mit képzel? Hülyének nézi az állampolgárokat, hogy el akarjuk tartani ezt a sok afrikai néger férfiakat és muszlimokat?
Akik hozzák majd asszonyaikat és szülik évente a segélyeseket?
Jobb lenne ha nem szólna bele a magyarok életébe! Takarodjon haza!
Riddle
@karma1: Egyik kormany se volt jo eddig.Nem is lesz.Soros sosem penzel jo dolgot.
Manhattan
@Riddle: Azt hiszed a jobbik majd az lesz!?
Jozefina
Jól teszi Soros!!! Így legalább első kézből lehet megismerni az ő véleményét, terveiet, stb. Eddig csak ment a süket duma mindenféle bizonyíték alátámasztása nélkük!!
kereső
@adrenalink:14:30: Igazat adok Neked.Én 2014-ben sem gyűlöltem a kettős állampolgárokat a kétharmad miatt.Az én haragom akkor is az ellenzéki pártoknak szólt, ugyanúgy mint most.Mert, a "pártérdek"'! előbbre való az ország érdekénél.Ezt tapasztalom a megnyilvánulásaikban,a felhuzott kényeskedő orruknál nem látnak tovább, miközben eltartott kisujjal fikázzák egymást.Nem vagyok abszolut optimista 2018-at illetően.Nem tudom,hogy kacsa volt-e,vagy sem itt a propin,hogy megegyeztek a parlamenti helyekről.Azt hittem felrobbanok.Miért nem dobják be egy nagy kalapba az egyéni jelölltjeik nevét,és egyenként döntenék el,hogy melyik körzetben ki a legalkalmasabb,a leghitelesebb jelölt.Megegyezni egy minimum programban- jogállam helyreállitása,uj alkotmány,új választójogi törvény.Csak azt nem tudom,hogy hogyan lehet kivitelezni a NER hatástalanitását-de bizonyára vannak jogi szakemberek,akik ezt tudják.Ugy gondolom,hogy ezzel talán még azt a 1-1.5 millió embert is meg lehetne mozgatni,aki egyébként szavazni szeretne,csak éppen nem talál olyan pártot a kinálatban akiért hajlandó lenne mozdulni.A tájékoztatásról meg annyit, ha meg sem próbálja,akkor nincs is eredmény.Úgy gondolom ki kellene már lépni ebből, az úgyismindegy állapotból.
adrenalink
@cikicakk55: 16:51-re Köszi a tájékoztatást! Én önhibámon kívül városi gyerek vagyok, az ismerettségi/baráti körömmel együtt. A falvak életéről csak a hírekből tudok némi információt összekaparni.
Kíváncsi leszek, hogy Soros kiket céloz meg a kampányával, mert mindenkihez úgysem tud szólni, meg, hogy mikor kezdi. Biztos vagyok benne, hogy a fityisz nagyon gyorsan fog rá reagálni, és az nem a keresztyéni szeretet hangján fog szólni. Ez így Karácsony környékén olyan lehangoló...
human
@bencemacska: Már 2012-ben kezdődött. Akkor 70-ről 63-ra vitték le a bírók nyugdíjkorhatárát és elkezdték volna kényszernyugdíjazni őket, de ez EU-s jogszabályba ütközött és nem sikerült végrehajtani.
human
@Riddle: Tehát szerinted Soros alapítványa semmi jót nem támogatott. Mint például?
- Demokratikus gyakorlat és emberi jogok
- Gazdaságirányítás és haladás
- Igazságszolgáltatás reformja, jogállamiság
- Esélyegyenlőség és megkülönböztetés elleni harc
- Egészségügy
- Oktatás
- Újságírás és információ
www.opensocietyfoundations.org/hu/explainers/open-society-foundations-and-george-soros
human
@Riddle: Gondolom ez is egy olyan dolog ami csak rossz lehet:
"Hajléktalanüldözés helyett megfizethető lakhatásért dolgozik az AVM Pécs"
www.opensocietyfoundations.org/hu/voices/avm-pecs-advocates-for-affordable-housing-and-combats-persecution-of-homeless
JAJMÁR
Sorosnak nem lesz túl nehéz dolga a saját üzenetét eljuttatni, mert már nagyon "népszerű"! A fidesznek köszönhetően.
Ha ő bejelenti, hogy valamit közölni akar, nehéz embert találni ebben az országban, aki ne lenne rá kíváncsi ))))
kukac50
Sorostól és a migránsoktól nem kell minket megvédeni! csak a Fidesz hazugságaitól!
Gyuri Géderről
Levélbe kértem a Miniszterelnöki hivatalt (névvel címmel), hogy küldje meg számomra a "Soros terv" bármely változatát. A mai napig sem kaptam választ.
Ha tudnám, hogy lehet közzé tenni a levelet megtenném.
human
@JAJMÁR: Amíg a fidesz nem kezdte el nyomni nekem sem volt fogalmam arról ki ez a Soros. A 90-es években hallottam egyszer róla, mert a városi könyvtár kapott könyveket tőle. És a fidesznek hála köztudatba kerültek azok az alapítványok, szervezetek amik igyekeznek tenni az emberekért. Lehet Sorost kritizálni egyes tőzsdei manőverei miatt, de a mérlegnek két oldala van és a másik serpenyőben is van bőven ami ellensúlyoz.
human
@Gyuri Géderről: Pedig a soros-terv annyira brutális, hogy ha Soros tudna róla harcolna ellene :)
emerencia
@Manhattan: "Végre valaki megszorongatja Orbán tökeit! )"

Ez a beszéd! Amíg élünk, remélünk és nem mellesleg jön egy kis lelki támogatás mindazoknak akik nem tudják, hogy mit gondoljanak erről az újabb karaktergyilkolászásról.
Tollascsőr
Háháháháhááááááá... Hülye fideszgecik, most megkaptátok...
Riddle
@1magyar: Anyagi csod lenne az orszagnak ha Soros akarata ervenyesulne.Ez van azokba az orszagokba is,ahova be lettek engedve. Bar azt is figyelembe kell venni,hogy az orszaguk a folddel egyenlo,minden epulet lerombolva. A nagyobb gond az,hogy eppen akkor tortennek ilyenek,mikor gazdasagi valsag van,minden pilanatban szetdurranhat a lufi, keves a jo fizeto munkahely,nehez a megelhetes,minden dragul,minden ceg olcso es jo munkaerot keres magas vegzettseggel,sok tapasztalattal.Biztos a menekultek reszenek se jo ez,hogy orszagukat el kellett hagyni,nincs munkehely, megelhetes,nem akarnak ehezni ok sem.Lehetetlen kiszurni az ingyen eloskodoket,es a terroristakat.
human
@Tollascsőr: Én annyira nem örülök. Jönni fog a viszont válasz a maga szokásos kocsmai színvonalán és mindenkibe bele fognak rúgni aki kritizálja a kormányt akár csak néhány ténykedésében is.
JAJMÁR
@human: Sokan nem hallottak róla addig, amíg a fidesz ki nem jelölte mumusnak. Nekik köszönhetően ő is bekerül a történelemkönyvekbe :)
A '90-es években a Soros Alapítványhoz csomó mindenre jó eséllyel lehetett pályázni. Civil szervezeteknek, önkormányzatoknak, bárkinek. Én így találkoztam a nevével. 2005.-től beszüntette ezt a lehetőséget.
De nem szüntette meg az ország támogatását.
Lehet, hogy a múltjában vannak sötét foltok, de ha annyira sötétek lennének, azokól nem azorbántól hallanánk először.
1magyar
@Riddle: Soros akkor lenne hiteles a migránsmentésben ha az egész vagyonát Afrikába tolná a jobblétük megszervezésére.
Így, hogy más farkával veri a csalánt egy gonosz vén dög, aki rólunk akarja a bőrt lenyúzni.
ila51
@Gyuri Géderről: fel is bélyegezted a válaszborítékot ?
emerencia
@moiszikf: Én is Sorosoztam anno, csak éppen pozitív előjellel. Majd húsz évvel ezelőtt sikerült a családi becenevemmel beregisztrálni a neki köszönhető freemailra. Azóta is az a kedvenc e-mail címem. :-) Jólesett, hogy a tízéves évfordulóra személyesen is meghívtak de sajnos nem tudtam elutazni Budapestre.
human
@1magyar: Az egész vagyonát. Na most megfogtad. Ha ez nem buktatja le Sorost akkor semmi. Te is csak akkor lennél igazi magyar, ha a teljes vagyonod odaadnád a kedvenc pártodnak. Amúgy szimplán képmutató vagy. Remélem érted már mi a demagógia.
adrenalink
@kereső: 18:22-re Ácsi! A helyzet fokozódik! Gulyás Mártonék közvéleményt akarnak kutatni 3 megbízható cég:-) segítségével. Február közepén(!) letesznek egy listát az ellenzéknek, hogy szerintük hol, melyik ellenzéki jelöltnek van a legnagyobb esélye a fityisszel szemben a győzelemre. Ezt az ötletet a dk-s Vadai mosolyogva megköszönte. Elvileg akkorra már régen megszületik az egyezség a jelöltekben /legújabban decemberre igérik/ és dübörög a kampány csak úgy ellenzéki módra. Arra a kérdésre, hogy mi van akkor, ha a közvélemény nem azt szeretné, mint akit a pártok indítanának, eleresztett egy nesze semmi fogd meg jólt...
Egyébként a Gulyástól meg kiütésem van! A választások előtt 8 hónappal jut eszébe, hogy jé, igazságtalan a választási törvény, meg kéne változtatni. Mit csinált az elmúlt 3 évben? A tökét vakargatta? Most meg ez a közvéleménykutatgatás. Agyrém ez a hapsi!
JAJMÁR
@adrenalink: A Gulyás egy aktivista! Az ellenzék vajon mit tett az elmúlt években az igazságtalan választási törvény megváltoztatásáért? Vagy nekik megfelel?Az országgyűlésben bent ülőkre, és szavazókra gondolok.
Az ötlet pedig, hogy azt a jelöltet kell indítani, aki képes helyben és személyben megverni a fidesz jelöltjét, jó! Nincs jobb.
(Nekem is eszembe jutott :) )

Az ellenzék nem egyezkedik, hanem vitatkozik, miközben jól kicsinálják egymást.
adrenalink
@JAJMÁR: Tudom, hogy "csak" egy aktivista. Érte haragszom, nem ellene!!! Remélem, hogy Neked is a lesúlytó véleményem jön le az ellenzékről. Lehet, hogy ha hamarabb kezd el ficánkolni, akkor se ér el sokkal többet, de nekem most egy Interciki után integető utasnak tűnik...
Manhattan
Aki 70 éve külföldön él és így beszél MAGYARUL,
aki a SAJÁT PÉNZÉBÕL milliárd dollárokat ADOTT
a magyar társadalom fejlõdésére,

az IGAZI MAGYAR SZÍVÛ EMBER!
Õ nem tehet róla,
hogy az általa alapított NYÍLT TÁRSADALOM ALAPÍTVÁNY
olyan szemét gumigerincû, pávatáncot járó alakokat segített,
mint orbán és bandá(r)ja, akik egykor forradalmi ifjúságként jelentek meg,
majd hatalomra kerülve bezárták MAgyarországot a viktatúra börtönébe!

Õ az, aki NEM a "homogén egy vérbõl való Magyarországot" támogatja, hanem a személyét ért orbáni mocskolódás ellenére,
ezekkel a szavakkal zárja a magyar NÉPNEK szóló üzenetét:
"Továbbra is mindent meg fogok tenni,
hogy a MAGYAR NÉPET támogassam!"
bencemacska
@JAJMÁR: ma, 19:36
Jelenleg tök mindegy tetszik-e valakinek a választási törvény, fejre állhat és bukfencezhet, akkor sem történik semmi , mert nincs két harmada!
tudode
Ki gondolta volna erről a "vagány falusi emberkéről", a RENDSZERVÁLTÁS REMÉNYSÉGÉRŐL, hogy eljut oda "is" jelzésértékűen, hogy még az ÉDESAPJÁT "IS" PELLENGÉRRE ÁLLÍTOTTA amiatt, mert NEVELHETETLEN VOLT/VAN, és kapott EGY, KÉT JÓL KIÉRDEMELT FÜLEST, és az ORSZÁG SZERENCSÉTLENSÉGÉRE a "volt" fiatal demokraták őt, a gátlástalant VÁLASZTOTTÁK MEG a FideSS elnökének!
.
Ha az ÉDESAPJÁT nem kímélte, miért tisztelne BÁRKIT, AKI korlátozni merészeli, DELEJES v milyen erejével, v a LÓVÉVAL elnökként "is" csak a bikacsök hiányzik a kezéből, aki ELLENT MERÉSZEL NEKI MONDANI azt ugyanúgy PASSZRA VERI, mint a "fejét", Simicska Lajost "is", aki PÉNZELTE a neki juttatott anyagi előnyökből, aztán elkezdték a BEPROGRAMOZOTT agyúak, és a FideSS szekta "is" fújni, alázni, kiszúrni Simicskával a KÖSZÖNET HELYETT, mert megsokallta amit az országgal szemben elkövetett!
.
www.youtube.com/watch?v=B7VjL_AChX4
.
Már az ÁTKOSBAN "is" átvert mindenkit a LAKHATÁS ORBÁN MÓDRA-val "is"
.
www.hocipo.hu/content/view/128_feszekrakas_orban_modra
.
Miért kímélné Soros Györgyöt, aki FELEMELTE, naggyá tette ezt a génhibás SZÁJHŐST!!!
.
Olyan aranyosan adja magát, hogy ŐT MINDENKI BÁNCSA, TÁMADJA elnevezve magát MAGYARORSZÁG VIKTORNAK.
.
Közben KIÖNTÖTTE EGY TENGERNYI LETYKÓVAL az országot, mert a PÉNZ, ÉS A HATALOM birtoklása az ő ISTENE!
.
27 ÉVET LENYÚLT AZ ORSZÁG ÉLETÉBŐL ez a KAMÉLEON FIGURA ahhoz képest, amivel mint egy üres fazék MEGETETTE az országot, PONTOSAN SOROS GYÖRGY hátán villogva.
.
Ez az ÖREGEDŐ EMBER VESZTÉBE ROHAN, magával rántva az országot, ki tudja milyen céllal KACSINGATVA A "HALÁLBÜNTETÉSSEL" "is". (A videó végén mondta: HALÁLOSAN KOMOLYAN KELL VENNI ŐT)))))
.
www.youtube.com/watch?v=a2cdczFqJ_8
.
Mi lett a FideSS-ből kérdés merült fel már 1993-ban???
.
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis
.
Már akkor LAPÍTOTT, MINT KUTYAGUMI A FŰBEN, de kidumálta magát, mások valós, v valótlan tetteire hivatkozással.
.
Tengernyi virtuális...
moiszikf
@emerencia: Soros György elsősorban üzletember. Abba tesz pénzt, ahonnan később profitot vár. Ennyi.
tudode
@tudode: .
Befejező mondat:
.
Tengernyi virtuális SZAPPANT HASZNÁLT/HASZNÁL EL a PÉNZ, ÉS A HAT-ALOM TRÓJÁN ÜCSÖRÖGVE, duma, duma hátán, bevonva azokat a hozzácsapódott fiatalokat is, akiknek szintén megpecsételi a hátralévő életét. (Navracsics az intő példa.)!!!
adrenalink
@Mirabilis: Bözsi néni megelégszik azzal a kis pízzel amit a viktortól(!) kapott, és nem terheli az agyacskáját bizonytalan eredetü információkkal...
JAJMÁR
@bencemacska: Nem történik semmi, de kiabálni kellene akkor is, ha nem történik semmi, csak annyi, hogy folyamatosan az "orruk alá dörgölik". Más, mint a sima elfogadás.
peterkelemen
Orbán a saját csapdájába esett. Bereklámozta Sorost és egyúttal közzétette a hazugságait, amit most már pontról-pontra megcáfoltak. Orbánék bármit csinálhatnak ezután, mert ez kérem szépen a totális leégés. A 'király meztelen". Soros Gyuri bácsi meg kivárt. Nagyon helyesen és bölcsen tette.
JAJMÁR
@moiszikf: Persze, üzletember, de már régóta megteheti, hogy ne csak a profitot figyelje. Az üzletember és a multimilliárdos között ez a különbség.
A Soros "üzletei" bizonyára önjárók, a jótékonykodást pedig kötelességének érzi, nincs ebben semmi fura. A legtöbb milliárdos megteszi.
(Nem a mi "felhalmozó újgazdagjainkra" gondolok.)
bencemacska
@JAJMÁR: ma. 20:46
Egy ideig a választási jogban jártas szakemberek nagyon tiltakoztak, aztán elhallgattak. A klubrádióban heti egy órában ment egy műsor, ahol pontról pontra elemezték a mai rendszert.
Aztán egyszer csak csend lett. Mindenki feladta!
Szakemberek is eltűntek. Van , aki külföldre ment, van aki pályamódosítással próbál túlélni!
Az EU is kussol!
Nem tudom miért?!
JAJMÁR
@bencemacska: Nem tudom. Elképelni se merem, hogy mi lesz a választások után. De most kezd "fortyogni" a "mély".
cikicakk55
@adrenalink: A Fityisz reagálása a számukra kellemetlen dolgokra a 4 évszak egyik napján sem jó. Soros már idős ember,de a gondolkodása,az elméje teljesen tiszta. Munkájának fizikai részére vannak bőven alkalmazottjai. (Legalább is gondolom) Csak 2015 óta lett soros maga a patás ördög. Azelőtt még ha ritkán is de szóba került,még a FideSS is elismerően beszélt róla. Most ebben a komment sorozatban láttam először mennyire megoszlik még a propi is. Sokan írják,ha veszít a FideS ,akkor majd a nyakunkba ültetik a migránsokat családostul. Ezt azért nem hiszem,mert egy sem akar itt maradni. Hiába a kvóta. Ha bebetonozzák,vagy valahová odbilincselik őket,csak akkor maradnak. Az meg nem liberális,az már a szabadságuk korlátozása. Én saját tapasztalatból tartok a migriktől,de. Csak a független,életerős,nem megyötört családoktól. Jól elkülönítve ballagtak az örjöngő, értelmetlenül rongáloktól elkülönülve. Tehát nem kell kéne félni a kvótától,mert alik elfogadják,hogy itt kell élniük,azok már eleve családostól jöttek és nekik tényleg a bombázás az életük és gyermekeik érdeke a fontos. Orbán ezerszer több kárt okoz,több ember halálát okozzák,mint az igazi meneküldtek. Ő és holdudvara teszi élhetetlenné a nép részére az országot.
nyanya001
Bejelentés nélkül építkezik a Rózsadombon Orbánék kedvenc arab befektetője
Építésrendészeti eljárást kezdeményezett a II. kerületi polgármesteri hivatal a kormányhivatalnál a Budai Tájvédelmi Körzet szomszédjában épülő, kacsalábon forgó luxusvilla miatt. Az ingatlan az érdemkereszttel is kitüntetett Hamdan Sameer Mahmoudé, a kormánykedvenc Mellow Mood szállodaüzemeltető társtulajdonosáé.

Békétlenkednek a környékbeliek, akkorára nőtt az utóbbi hónapokban egy eredetileg is kétlakásos lakóház a II. kerület erdős szomszédságú részén, a Verecke úton. Informátorunk pedzegette, hogy az egyik neves, kormány-közeli építési beruházó cég autóját is látni a munkákon, ennek azonban ott-jártunkkor nem volt nyoma.

Hatalmas szorgoskodásnak ugyanakkor igen. A lejtős saroktelek fenti részén, a kerítések közül csaknem „kibugyog” az épület: az első képet az utcáról lőttük, de mintha a teraszon állnánk. Hasonló a helyzet a telek alsó területével, ahol ráadásul a kerületi rendezési szabályzat alapján egyáltalán nem is lehetne építkezni. Bekukkantva a kőkerítésen, mégis úgy tűnik, valamilyen objektum erősen alakul, ráadásul részben a föld alá süllyesztve.
blog.atlatszo.hu/2017/11/bejelentes-nelkul-epitkezik-a-rozsadombon-orbanek-kedvenc-arab-befektetoje/
karma1
@Riddle: Soros egy kormanyt se penzelt, kizarolag civil szervezodeseket, szocialis ugyeket es tarsasagokat tamogatott. Az oktatasra megalapitott Soros Alapitvany pedig egyenileg tamogatott raszorulo , nem gazdag gyerekeket, fiatalokat is. Ebbe a tamogatottsagi korbe esett bele a viktor is anno.
Az is hulye, aki illuminati osszeeskuvest lat abban, hogy egy vilagos, mindenki szamara elerheto , palyazaton kiadott osztondijjal Soros Gyorgy kaoszt akar elerni az orszagban.
moiszikf
@JAJMÁR: Vajon a "jótékonykodás", vagy országok (és más üzletemberek) tönkretétele nyom többet a latba? (Indonézia, Malajzia.)
Desischado
Ideje volt, hogy megszólaljon. Remélem, világosság gyúl néhány birka fejében, és leleplezi a fideszes hazugság propagandát!
JAJMÁR
@moiszikf: A pènzvilàg ès a piaci verseny nem jótèkonykodàs. Aki abba beszàll, tudja, hogy nyerhet ès veszíthet!
Kivève Mo., ahol vannak akik nyerèse semmifèle piactól ès riziķóvàllalàstól, de mèg szakèrtelemtől se függ. Sőt, az "èrtelem" mellèkszereplő.
Ezek kiabàljàk màsra a tisztessègtelensèget! Nem gyanús?
bencemacska
@JAJMÁR: tegnap, 21:06
Hiányoltuk a választásokkal kapcsolatos információkat. Ma reggel tartott egy nagyon értelmes tájékoztatót Haraszti Miklós, akivel én nem mindig értek egyet, de ma minden szav megfontolandó és kétségbeejtő volt!
Főleg a te kérdésedre, hogy mi lesz OV kétharmados győzelme esetén!
JAJMÁR
@bencemacska: Szeretnèm meghallgatni.Hol keressen?
bencemacska
@JAJMÁR: ma, 12:00
Klubrádió, ma 9 - 10 óra között a Reggeli gyorsban beszélgetett Rózsa Péterrel!
Nem tudom mikortól hallgatható az ismétlés!
Lehet, hogy sikerül:www.klubradio.hu/klubmp3/klub20171123-085859.mp3
1magyar
@human: Velem és a többi európai polgárral akarná a szemét eltartatni a vadakat. Én meg azt gondolom, tartsa el őket ő, nagyobb eséllyel gazdagodott rajtuk mint én vagy a sok minimálbéres dolgozó.
JAJMÁR
@bencemacska: "Kincset" érő beszélgetés, köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet, és megosztottad.
Simán bejön, bár meghallgattam előtte az időjárásjelentést, meg a híreket... de megérte. Javaslom másoknak is, sok zavaros kérdés tisztul, és a Marci, vagyis a Közös ország mozgalom ötlete is a helyére kerülhet :))))
bencemacska
@JAJMÁR: ma, 13:10
Engem is odakötött a rádió elé! És lehet, hogy meghallgatom még egyszer!
JAJMÁR
@bencemacska: kétszer hallgattam meg én is, mert a legizgalmasabb résznél megszólalt a telefonom, és átmentem a másik szobába beszélni. Aztán a kieső idő miatt újrakezdtem :)
csipetke
@bencemacska: Ezt meg kéne hallgatnia mindenkinek,és egy csomó dolog világossá válik...
bencemacska
@csipetke: ma, 14:32
Én nagyon sokat tanultam belőle.
Pedig úgy általában nem szoktam maradéktalanul egyet érteni Harasztival!
De jó riporter a Rózsa Péter is!
havasigyopár
Végre egy gazdag Magyar ember, aki a szegény magyarokért akar tenni.
kereső
@bencemacska: 12:08: köszönöm én is a linket.Errefelé ,ahol lakom nem hallható a Klubrádió.Nagyon érdekes,és elgondolkodtató beszélgetés volt.
bencemacska
@kereső: ma, 17:45
Én meg a klubrádiót hallgatom állandóan. Az utcán - vagy vételkörzeten kívül - telefonon!
advocat
Nem tudom, de jó lenne megtudni, hogy Soros György még magyar állampolgár-e. Mert akkor nyugodtan küldhetne bármennyi pénzt a hazai civileknek. Csak úgy. Tud erről valaki valamit?
kereső
@advocat: igen.Magyar-amerikai kettős.
csipetke
@Shikari: Ezekszerint a szerinted terrorista Soros amikor Orbánt,és a fideszt támogatta nagyon sok pénzzel a rendszerváltáskor,vagy többmillió eurót adott a vörösiszap katasztrófa történtekor,és lehetne sorolni még,hányszor segített a magyar embereken pénzzel.Tisztára terrorista cselekedet mind.Leginkább az,amikor sok évvel ezelőtt a fideszt tolta sok pénzzel...na,az tényleg terrorista dolog volt...
havasigyopár
@1magyar: Előszőr is: Ezer bevándorló, akit be kellene fogadni, annyira kevés / még a rokonaikkal együtt is/, hogy észre sem vesszük. Azon kívül, Brüsszel ad személyenkét 9 mill.Ft-t az ellátásukra évente. Soros mindíg segített a magyar embereken, az ő pénzén tanult, végezte el az egyetemet Orbán és barátai. Most meg belerúg. Soros úgy próbál segíteni, hogy alapítványokon keresztül az éhezőket megeteti, a tanulnivágyókat tanittatja, stb. Aki pedíg rólunk a bőr is lenyúzza, a Fidesz kormány. Jó lenne.ha az ilyenek, mint te, tájékozottabbak lennének a világ dolgai iránt és nem csak írnák a baromságaikat. Te csak foglalkozz a macskáddal, mert máshoz nem értesz.
havasigyopár
@Shikari: Aki a "demokrácia támogatójából a demokrácia ellensége lett" , az Orbán. Figyelj már egy kicsit, te szerncsétlen.
csipetke
@Shikari: Asszem utána kéne nézned jónéhány dolognak Sorossal és a fidesszel,Orbánnal kapcsolatban,és akkor talán megvilágosodsz.Hogy Orbán mindent törvényesen csinál?Rég röhögtem ilyen jót.Szerintem megint rossz helyre keveredtél,keress hasonszőrűeket,mint te,ahol a rablóbandát istenítik,biztos van valahol a weben ilyen oldal is,ez nem az.
csipetke
@Shikari: Az előző hozzászólásodhoz még ennyit:azt mondod Soros megfordult,és a demokrácia ellensége lett?Azt gondolom,hogy Soros baromi türelmes ember,mert az a lejáratókampány,amit a fidesz intézett ellene az adófizetők sokmilliárd forintját elcseszve rá,és az öregúr csak most válaszolt erre,hát bizony birkatürelme van.Válaszolnod felesleges,már írtam,hogy rossz helyre tévedtél...
quadrocopter
Egy magyar állampolgársággal is rendelkező embert támad az állam nevében bűnöző retkes rezsim!
csipetke
@karma1: A civilszervezetek,amiket Soros támogat,ők fogják segíteni.
bencemacska
@JAJMÁR: tegnap, 13:56
Én ma hallgattam vissza, de csak a beszélgetés első része jött be. Neked sikerült a második részt is meghallgatni? A kemény rész ott van!
Ma viszont már az archívban van !
www.klubradio.hu/bview.php?bid=archiv_...
Ha sikerül, itt a folytatás 9:28 után kb 6 perccel!
JAJMÁR
@bencemacska: Tényleg nem folytatódott tegnap a 2. résszel. Most meghallgattam, de a linkeden nem jött be. Megkerestem az archívumban.
Amíg az első rész reménykeltő, ez a második ijesztő!
Tudtam eddig is, hogy hatalmas tétje van választásnak, de ez a szembesítés szerintem azt is felrázza, akit a politika nem érdekel.
Meg kell hallgatni, szinte kötelező !

Köszönöm :)
bencemacska
@JAJMÁR: ma, 20:26
Nekem sem folytatódott, de ma már csak az archívumban lehetett visszakeresni!
Haraszti nagyon szépen levezeti az elborzasztó jövőt!-:)))
quadrocopter
@durbincs: Nem menni magyar, debil?
Mit akartál kinyögni, debil?
Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
quadrocopter
@durbincs: Nem menni magyar, debil?
Mit akartál kinyögni, debil?
Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
csipetke
@bencemacska: Valamiért nem működik a link,megkeresem az archívumban,de köszi azért..
adrenalink
@cikicakk55: nov.17 18. 22. 21:23-ra A nem éppen kultúrát vonulásukat csak a Tv-ben láttam. Nálunk is megjelentek, leginkább a vonat állomás környékén. Csoportokba verődtek, kerülgetni kellett őket, kicsit hangosak voltak, de atrocitásokról nem hallottam, és a helyi újságban sem olvastam.
adrenalink
@adrenalink:Relytély, hogy került oda a 17.18. Nov.22.-e a jó:-)
kukac50
Mindenesetre Soros sokkal több jót tett Magyarországért mint a Fidesz! A Fidesz ellopja a pénzt az országtól Soros meg ad. Sorosnak minden tisztelet kijár a kormányunk meg még egy kérdést sem képes megérteni és arra normálisan válaszolni. Egyszerűen bunkók!
bencemacska
@csipetke: ma, 07:09
Igen az csak egy napig működik. Azt hittem a megosztás lementésként működik.
(Ezért nem szabad megöregedni!)
quadrocopter
@durbincs: Ismét zavaros vagy, debil! Még mindig!

Nem menni magyar ennyi idő után sem, debil?
Mit akartál kinyögni, debil?
Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
Vagy becsókolhatsz a "betlehembe" debil!
csipetke
@bencemacska: Én egy technikai antitálentum vagyok,de azért letöltöttem a gépemrede nem működött,úgyhogy megkeresem az archívumban.
moiszikf
@JAJMÁR: A mostani "nyertesek"-nek már évtizedekkel ezelőtt le lett zsírozva a mostani nyeremény. Még akkor, amikor Soros György kiképeztette őket. Orbán Viktor maga a Soros-terv.
bencemacska
@csipetke: ma, 21:07
Megtaláltam róla egy zanzásított szöveget, de nem az igazi. Pont az nincs benne, amin én nagyon megdöbbentem!
www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=212155
qxy
erről egy vicc ugrott be.
A tanárnő berohan az igazgató elé. .- Ez tűrhetetlen az egyik gyerek, egész órán csak azt sugdosta hogy ,- meg baszlak meg baszlak. Erre az igazgató.
.- Az a vörös rövid hajú nagy darab?
.- Igen az igazgató úr ő az .
.- Na akkor vigyázzon, mert az meg is teszi. .
.- Na addig basztatja Sorost ez a buta Orbán hogy a végén meg is teszi zsebre vágja a kormányt.
Meg tudja szerintetek tenni? Meg .Van rá elég pénze? Van. Van esze hozzá? Van. Ennnnnnyi.
bence
@adrenalink: ! Postaláda mindenütt van ! Már csak terjesztők kellenek , és hidd el lesznek is ! Annyian utálják már ezt a kormányt , hogy százával jelentkeznek a terjesztők !
adrenalink
@bence: Nem egészen világos. Mit is fognak terjeszteni?
Rockxy
Akkor most milyen ellenkampányt indít?
Állítólag nincs soros terv.
Bár ami nincs, azt nem nagyon lehet bizonyítani.
Yoda69
Javaslom beinditani ujra a Szabad Europa radiot, mint anno a legsotetebb komcsi/AVO-s idokben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.