Hiába kérlelték a kalauzt, nem szállhattak le Budapesten. A vészféket senki nem merte meghúzni.

Nem engedte leszállni a félretájékoztatott utasokat a MÁV – 15 perc helyett órákig utaztak
Fotó: MÁV

Rengeteg kérdést felvet az a hétfői eset, amit a 444.hu írt meg az Utazó Majom blog beszámolója alapján. A baj akkor kezdődött, amikor hétfő délután baleset történt Budapest határában, és jól megkavarta a járatokat.

Az egyik utas azt panaszolta, semmiféle hivatalos tájékoztatást nem kapott arról, hogy a vonat a megszokott 15 perces út helyett 200 kilométeres kerülőt fog tenni, és a Nyugatiból Kőbánya-Kispest helyett Szolnokra közlekedik a szerelvény. A vonat más állomáson nem állt meg, és hiába kérlelték a jegyvizsgálót, hogy még Budapest területén leszállhassanak, végig kellett utazniuk felesleges száz kilométereket.

A mosdó ablakán ugrott ki

Egy másik férfi, aki mellesleg brókerként dolgozik, néhány hete hasonlóan járt, de ő nem hagyta annyiban. Öltönyben és nyakkendőben, a mosdó ablakán ugrott ki, amikor a vonat lassított. 

Ez a magyar vonatközlekedés 2017-ben. Érdemes párhuzamba állítani a múlt heti esettel, amikor egy japán vonatjárat üzemeltetője 20 másodperc miatt esedezett az utazóközönség bocsánatáért.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Azért még rátehetett volna egy lapáttal a MÁV! Ki kellett volna fizettetni az utasokkal a pótjegyet meg a büntetést, mert a nyakam rá, hogy senkinek sem volt Szolnokig érvényes menetjegye.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
Azért még rátehetett volna egy lapáttal a MÁV! Ki kellett volna fizettetni az utasokkal a pótjegyet meg a büntetést, mert a nyakam rá, hogy senkinek sem volt Szolnokig érvényes menetjegye.
quadrocopter
Nem érdekes, az a lényeg, hogy a MÁV-vezérek szépen hazacipelik a havi milliós nyomorukat!
wagabund
hív a vasút, vár a máv!

fiatalok gyertek ide dolgozni! biztos, boldog jövő!
Lepényleső
Rend a lelke mindennek? No de akkor most rendetlenségről,vagy lelketlenségről beszélhetünk?
wpym
Kozolni kellett volna a kerulo utiranyt es hagyni, hogy leszalljon, aki szeretne. Errol ennyit.

Ami Tokos vagy inkabb Lokott Karolyt illeti, nos o nem tokos, hanem hulye. Most szerencseje volt, de legkozelebb nem biztos, hogy az lesz...

A japan vasutat pedig nem kellene a magyar, elso vh-us, mozgo kozlekedesi muzeumhoz hasonlitani; ez nagyon nem szerencses.
magyarbakancs
mit panaszkodtok ismerd meg hazádat Hív a vasút vár a MÁV.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.