Kedves külügyminiszter úr, igazán gratulálok, önök kitalálták a liberális muzulmán veszedelmet. Halló, hát hogy s mint, külügyminiszter úr? Ja, igen, a Soros-terv, amit ez a fekete szívű multimilliárdos spekulált ki Európa liberális leigázásáról, egyúttal muzulmánokkal való elárasztásáról. Gratulálok, önök kitalálták a liberális muzulmán veszedelmet. De ki hiszi ezt el, külügyminiszter úr? Igen, tudom. Nagyon sokan. Pedig hát nemcsak a Soros-terv, hanem az önök által emlegetett Soros György sem létezik. Föllelhető, nyilván, ilyen névvel egy magyar származású üzletember, aki a szívének kedves társadalmi-politikai projekteket támogatni szokta a saját pénzéből, sőt, ki is jár politikusoknál ezt-azt, vagyis lobbizik. Ahogy föllelhető még sok, mindenféle származású üzletember, aki a szívének kedves társadalmi-politikai projekteket támogatni szokta a saját pénzéből, sőt, kis is jár politikusoknál ezt-azt, vagyis lobbizik.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A pusztába kiáltott szó, bármilyen értelmes és logikus (sőt a mai magyar rögvalóságban ez még hátrány is) is csak pusztába kiáltott marad! Ettől még el kell mondani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.