Nem őt jelöli az MSZP a jövő évi választáson, ezért kilép a pártjából Horváth Imre parlamenti képviselő, írta az Atv.hu. Gyurcsány kérte a körzetét Az MSZP-DK tárgyalásokon azonban értesüléseink szerint Gyurcsány Ferenc jelezte, hogy a DK szeretne jelöltet indítani. Meg is nevezték, hogy Varju László alelnök lenne a DK jelöltje. Molnár Gyula MSZP-elnök állítólag jelezte neki, hogy az országos megállapodás érdekében félre kell állnia.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Béla333: Beéjlááám,,, Legalább a DK. nem szavaz együtt a Zorbán-kondával,,2/3-ot igénylő szavazásokkor.,,,,,sem ! A lömöpö-ről ugyanakkor ezt nem tudom elmondani...Barna nyelvű széltyúk pl. Mond ez neked valamit ??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Gyurcsány totálisan moralizálás nélkül, csak a saját érdekeit nézve leamortizálja az MSZP-t...
Soha nem kellene ezeket a hatalom közelébe sem engedni!
A DK olyan, úgy viselkedik, úgy politizál, mint a Fidesz!
Clavigo
@Béla333: Beéjlááám,,, Legalább a DK. nem szavaz együtt a Zorbán-kondával,,2/3-ot igénylő szavazásokkor.,,,,,sem ! A lömöpö-ről ugyanakkor ezt nem tudom elmondani...Barna nyelvű széltyúk pl. Mond ez neked valamit ??
wagabund
Valamiért a Kisgazdák visszaléptetése ugrik be az idősebb emlékezőnek...akkor baromi sok helyet adtak át úgy, hogy nem volt visszabeszélés...volt is sértődés, örök-harag rendesen.

(érthető, mert nem babra megy a "játék")
Béla333
@Clavigo: 19.47
A DK saját magától szavazza meg a Fidesznek tetsző egyes törvényeket:

""A kormány megpuccsolta a parlamentet, majd elfogadott egy jogszabályt arról, hogy Tiborcz István és a miniszterek szülei és gyerekei is indulhassanak közbeszerzéseken"
"De a szabály nemcsak a miniszterelnök vejére vonatkozik, ezentúl bármilyen állami vezető fia, lánya, apja, anyja, testvére, veje, menye, nagyapja, nagyanyja vagy bárkije indulhat és nyerhet közbeszerzésen, feltéve, ha nem él az adott vezetővel egy háztartásban.
Talán kár is mondani: a javaslatot fideszes és KDNP-s többséggel elfogadta a parlament, de igennel szavazott Fodor Gábor, és a DK-sok is."
444.hu/2015/12/01/a-kormany-megpuccsolta-a-parlamentet-majd-elfogadott-egy-jogszabalyt-arrol-hogy-tiborcz-istvan-es-a-miniszterek-szulei-es-gyerekei-is-indulhassanak-kozbeszerzeseken

Akkor mos együtt szavaz a DK a kondával, vagy együtt szavaz?!
A főnökeid nyelve barna a seggnyalástól!
Ostoba barom!
Lepényleső
Ő sem tudja lenyelni,ha össze kell fogni?
Béla333
Gyurcsány sohasem gondolta komolyan a Fidesz leváltását! Hazudik folyamatosan! (Reggel este meg délben, vagy hogy is mondta anno...?)
Korábban a közös lista, közös miniszterelnök jelöltről pimpogott folyamatosan, most hogy haldoklik az MSZP, már hallani sem akar ezekről.
Már összefogást sem akar a jelek szerint, a DK-nak jobb így!
Persze a fanatikusok ezt nem látják, nem értik hogy mi is folyik itt, csak mondják az agyukba beégett baromságokat, gondolkodás és értelem nélkül!
Béla333
Molnár Gyula ugyanazt a szerepet tölti be az MSZP-nél, mint Retkes Attila az SZDSZ-nél!
A vágóhídra viszi a pártot, vagy koalícióba a Fidesszel!
KI tudja, hogy a Fidesz annak idején a kaptár kapujában mivel tudta megzsarolni?!
Manhattan
Ez már betegség, "közös kihívó" vagyis közös miniszterelnök-jelölt! Majd a pártokra , saját listájukra adott választói válasz eldönti a leendő miniszterelnök kilétét! Az MSZP-nek eddig nem volt elég a két "jelölttel" (Balázs, Lattmann) kapcsolatos égés?!
idppp
Horváth Imre nem sok vizet zavart, mint képviselő! Azt sem tudtuk, hogy a világon van. Az MSZP helyében akkor is mást indítottam volna, ha nem egyeznek meg a DK-val!
idppp
@Béla333: "Persze a fanatikusok ezt nem látják, nem értik hogy mi is folyik itt, csak mondják az agyukba beégett baromságokat, gondolkodás és értelem nélkül!" Most egy őszinte beismerést olvashattunk? Teljes mértékben egyetértek vele, tökéletesen illik magára!
Béla333
@idppp: 20.32
Hát nem rád gondoltam, meg Manhattanra, mert ti annál alamuszibb, sumák, uszítók vagytok, akik ugyan tudják az igazságot, de a háttérben, magán üzenetekkel hergelitek a fanatikus DK-s csapatot.
Tehát te/ti nem vagytok ostobák, ti gonoszok vagytok hogy tudjátok a hátteret, de azért csináljátok ezt a szennyes munkát!
Lelketek rajta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.