Ittasan ült kormány mögé az a 30 éves magyar nő, aki 165 kilométer/órás sebességgel száguldott bele az autópályán előtte haladó autóba A Zoom.hu által megírt történet azután vett különös fordulatot, hogy a vétlen kocsiban ülők ellen eljárás indult és kártérítési igény merült fel. Az eset még tavaly júliusban történt az M3-as autópályán, ahol egy ötgyermekes pár a Ford Mondeójával utazott, a főváros felé vezető oldalon. Egy fákat szállító vontató teherautót előztek, amikor a belső sávban iszonyatos tempóban megérkezett a BMW, írja a lap. „Belénk fognak jönni”- mondta a férfi a nejének, amikor látta a visszapillantóban iszonyatos sebességgel közeledő BMW-t. A Mondeo totálkáros lett, és bár Török Bálint és felesége kisebb sérülést szenvedett, mégis ők járhatnak a rendőrségre. A balesetet okozó nőnek a csuklója törött el, a helyszíni szonda a lap szerint 0,81-1,50 ezrelék közötti véralkohol szintet mutatott nála. A rendőrök ellene ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt...

Forrás: index.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Orbánisztánban ez így btermészetes. Nehogy már egy csóró pattogjon a milliomos ellenében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Alkoholida asszonyságnak ott sem lett volna szabad lenni, és ott sem lett volna, ha betartja, hogy bebaszva nem vezet, vagy ha csak 130-al megy, józanul.
Lepényleső
Rezesova nem magyar,hanem szlovák,és apuka állítólag dúsgazdag? A többi sejthető?
volvós
A részeg kurva a hibás...de !!!
Vajon kinek a f...pója, hogy igy védik ???
papa.49
@volvós: Ez a lényeges kérdés az biztos ...
namihami
@volvós: @papa.49: Igen, pontosan itt van a kutyus elhantolva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.