Volt olyan pillanat Stadler József életében, amikor saját bevallása szerint csak a páncélszekrényében egymilliárd forint lapult, utolsó éveiben viszont semmije nem maradt.

A vállalkozását egymillió forinttal kezdte, 1993-ban már az éves bevétel az exportot és az importot egybevéve elérte a 12 milliárd forintot – írja a blikk.hu.

Stadler milliárdokat tárolt a páncéljában, mégis szegényen halt meg

Egy a 24.hu-nak adott interjúban úgy vallott, hogy volt olyan, hogy naponta 30 millió forintot keresett.

Hiába voltak milliárdjai, és hatalmas aranygyűrűje, ugyanúgy leült a munkásokkal ebédelni, mint amikor még csóró volt

– emlékezett vissza egy akasztói férfi, aki haláláig jó viszonyt ápolt Stadlerrel.

Semmije nem maradt. A nyáron lent voltam nála, és kérdeztem tőle, hogy miből élsz, Jóska? Erre annyit mondott, hogy abból, amit a könyv hoz, meg a nyugdíjból

– mesélte Szabó János, aki annak a kocsmának a tulajdonosa, amelyben a szabadulóbulikat tartotta Stadler.

(blikk.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
@Sziszifusz: -- Na igen..,erről szól az egész történet ! Az egész "gazdagsága" ! Ennyi pénz egyedül nem "ba...hatott " el ! De most már semmi nem számít ! Nyugodjon békében !
maci0427
Most ehhez mit lehetne hozzászólni ? A pénze, sok embert vonzott hozzá gondolom és azt is gondolom, hogy mindenki a barátjának nevezte...! A pénzt kezelni is tudni kell, a barátokat-haverokat megválogatni meg még jobban ! Egyértelmű, hogy sokan "jól éltek" ebből a haverságból ! De vajon ki figyelmeztette arra, hogy valamit nem jól, nem "szabályosan" csinál, ebből baj lehet , ez így nem frankó...? Egy biztos, a stadion is sok pénzt emészthetett fel, ez stadion megalománia sem volt jó anyagilag ! Igaz, hogy állítólag pénzt csak pénzzel lehet csinálni, de nem mindegy az, hogy kivel - mivel és milyen törvényes vagy törvénytelen eszközökkel ! De itt jönnek képbe a "gazdasági szakemberek", mert ha van egy komoly igazi ilyen ember mellette, valódi barát, akkor lehetett volna esetleg jól is kijönni ebből !
simmering73
Még ki se hült a nyomorult, de a páncélszekrénye már kinyitva.
maci0427
De !!! -- Hová tűnt az a rengeteg, sőt irdatlan sok-sok pénz ? -- Ez óriási kérdés,igaz...??? -- Valakik a háttérből, "nagyon jól " irányították ! Sajnálatraméltó volt , ilyen szempontból ! Ha okosabb, akkor más lett volna !
blikk.hu/aktualis/belfold/stadler-napi-30-milliot-keresett-megis-egy-filler-nelkul-halt-meg/4k3y67k
Sziszifusz
@maci0427: ...és hol vannak az egykori, közismert "üzlettársak" akik igencsak jól jártak, Stadler árnyékában. Magára hagyták az öreget amikor ő helyettük is "vitte a balhét", pedig rászorult volna a segítségükre az utóbbi években.
maci0427
@Sziszifusz: -- Na igen..,erről szól az egész történet ! Az egész "gazdagsága" ! Ennyi pénz egyedül nem "ba...hatott " el ! De most már semmi nem számít ! Nyugodjon békében !
Veleda
Nem az első eset, hogy valaki nyomorúságban, szegénységben halálozik el, aztán kiderül, hogy milliárdjai voltak. Az örökösök jól járnak vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.