November elején panasszal élt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozói ellen Gáspár Győző lánya. Evelin azt állította, hogy durván bántak vele a hatóság emberei, ezért sírógörcsöt is kapott, amikor ki kellett nyitnia a széfét a NAV képviselőinek. 

A 23 éves Gáspár Evelint sértettként, valamint tanúként is kihallgatta pár hete a Budapesti Nyomozó Ügyészség. Győzike és Evelin panasszal éltek az ügyükben eljáró Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) emberei ellen, akik még nyáron foglaltak le több százmillió forintot a lány széféből, eközben pedig Gáspárék állítása szerint durván bántak a fiatal lánnyal. A hatóság most lezárta az ügyet. 

Mégsem bántalmazták a NAV nyomozói Gáspár Evelint

Fotó: TV2

A Budapesti Nyomozó Ügyészség az ügyben indult nyomozást bűncselekmény hiányában megszüntette, miután egyértelműen megállapítható volt az, hogy a feljelentett pénzügyőr nyomozók eljárásuk során sem hivatali visszaélés bűntettét, sem hivatalos eljárásban bántalmazás bűntettét, sem pedig más bűncselekményt nem követtek el – közölte a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője, dr. Bagoly Bettina.

(Blikk.hu)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
és? most mijalófasz lesz? ha bántalmazták volna(mert sírt), akkor bizony jó nagy kártérítést követelne...de most, hogy kiderőlt ez egy hazug alja, akkor most ab hatóság emberei ezt lenyelik? pedig az nagy hiba...

legalább egy rabosítást...vagy valami hasonlót nem lehetne?...hadd tanulja meg merre van az előre...ha már diplomás, és sok nyelvet beszél...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
Miért is nem csodálkozom?
(Egy értelmiségit soha nem bántanak az adónyomozók...)
wagabund
és? most mijalófasz lesz? ha bántalmazták volna(mert sírt), akkor bizony jó nagy kártérítést követelne...de most, hogy kiderőlt ez egy hazug alja, akkor most ab hatóság emberei ezt lenyelik? pedig az nagy hiba...

legalább egy rabosítást...vagy valami hasonlót nem lehetne?...hadd tanulja meg merre van az előre...ha már diplomás, és sok nyelvet beszél...
ittott
bizony kislány. sírhatsz is. amit apád ellopott most elszáll.
cigány voltál, cigány maradsz. mocskos kis élősködő
szép új világ
Félreértés ne essék, nem védem ezt a luvnyát, sem az apját, de ők legalább nem lopták vagyonukat, szemben a politikai "elittel".
maci0427
Magyarország büszkeségei ... ! Erre jön még a viszkis /volt / bankrabló sztárolása is ! Szép kis ország ! Fiatalok példaképei ! Valóvilág ? Az...,ami most megy ! Hová lesz így Magyarország ? Erre nem gondol senki ?
ittott
@maci0427: már ott van. az erkölcsi szemétben
papa.49
Azért most a megvádolt nyomingerek indíthatnak eljárást a a cigóluvnya ellen rágalmazásért, mert így volna gilt a dolog !!!
wagabund
@maci0427: dehogynem gondolnak...nyílt titok, hogy ezért nem állnak le az Éjjel-nappal Budapest-el sem, és ezért olyan népszerű a pumpedék is...mert igény van rá...ahogy a győzike is minden nap képernyőn van..

ez van..
ja , a Pisa teszt pont ezt mutatja...mármint az eredményt...
mackoka46
Nem kell nagy képzelő erő a durva bánásmódhoz, hiszen a hivatalban is úgy bánnak el az emberrel, mintha a kapcájuk lennénk. Kivizsgálás ? Ügyészség ? Ez vicc. Ez nem jogállam, ez nem demokrácia. Ez egy katyvasz. Bármit megtehetnek velünk... Egy darabig... aztán heves korrekció következik...
Eladott Ország
Gáspáréknak külön újságírójuk van , hogy mindennap szerepelnek a médiában ? Ideje belátni, hogy és végre elmondani becsületesen, miből lett ez a nagy vagyonuk ! Senki nem hiszi el a bodzaszedő dédnagymama és az aranyat gyűjtő nagymama meséjét !
Mrfingusz
kibaszott réti néger csak jól picsán kéne rúgni !
Tollascsőr
Erről egy unalomig ismételt mondat jut eszembe: "Csak azééééé, mert cigggááány vagyok???"
Tollascsőr
@szép új világ: "...de ők legalább nem lopták vagyonukat," Azért ennek fuss neki még egyszer. Az adó és a járulékok be NEM fizetése bizony lopás. Akár tetszik, akár nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.