A házelnök szerint Európa elöregedő, keresztény gyökerű, tősgyökeres lakosságát lecserélni.

A jövő évi országgyűlési választásnak nemcsak Magyarország sorsára lesz alapvető hatása, nemcsak Magyarország jövője, nemzeti léte a tét, hanem az európai politikára, az Európai Unió migrációs politikájára is befolyása lesz a voksolásnak – hangsúlyozta az Országgyűlés elnöke szerdán Kecskeméten.

Kövér egy sorban emlegette a nácikkal és a bolsevikokkal Soros Györgyöt

Kövér László a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) "Aki a jövőben akar olvasni, annak a múltban kell lapozgatnia" című országjáró kerekasztal-beszélgetésén hozzátette: áprilisban mindenki Magyarországra figyel majd.

Mint mondta: jelenleg egy olyan átalakítás zajlik Európában, ahol az államok, a nemzeti kultúrák eltörlése a cél, és "egy olyan kevert népesség, egy identitás nélküli tömeg kialakítása, ami korlátlanul manipulálható".

Kiemelte: látszólag

egy önmagában is katasztrofális méretű és következményű tömeges migráció zajlik

Európában, hiszen 2014 és 2015 fordulójától kezdve nagyjából 2 millió teljesen más kultúrájú ember áramlott be. Egy részük menekült, mert körülményei élhetetlenné váltak, egy másik részük azonban egyszerűen jobban szeretne élni. A migránsok két és fél év alatt olyan problémákat okoztak, amelyekkel "a rendszerváltozás óta nem kényszerült szembesülni a kontinens" – jelentette ki. Ráadásul egy olyan Európában történik mindez, amely a 2008-as gazdasági és pénzügyi világválság után jelentős mértékben "legyengült, teret és befolyását vesztett", ugyanakkor politikai és erkölcsi válságban is van, "korábbi magabiztossága már a múlté" – hangsúlyozta.

Kövér László szerint elvesztette irányát az európai politika, nemcsak a brüsszeli, hanem a nyugat-európai országok politikai elitjeinek is nagy része. Ezt a "zavaros szituációt, az ellenállás nélküli legyengült közeget" kihasználva próbálják Európa elöregedő, keresztény gyökerű, tősgyökeres lakosságát "lecserélni". A hosszú távú cél ugyanis Európa etnikai, kulturális és vallási arculatának teljes átformálása – fogalmazott.

Hangsúlyozta: egy olyan világhatalmi átrendeződés zajlik, amit "a bolsevikok és a nácik is kitűztek célul" korábban, azzal a különbséggel, hogy most egészen más érdekcsoportok és ideológia van mögöttük, és ezúttal Soros György Nyílt társadalom című munkája az irányadó – tette hozzá.

A házelnök beszélt a nemzeti konzultációról is, mint mondta: úgy tűnik, "ez a demokratikus műfaj bevált", és egyre népszerűbb az emberek körében. Kövér László szerint az emberek érzik azt, hogy annak ellenére, hogy ellenzéki oldalról megpróbálják bagatellizálni az illegális migráció kérdését, valójában ez egy komoly probléma.

(MTI/hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mármint, hogy a Soros és bolsik és a nácik? Emberek! Van olyan aki ezt benyalja? Ráadásul mindezt a volt MSZMP-s káder mondja, akinek cimborái között hemzsegnek a család náci gaztetteire büszke barmok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Mármint, hogy a Soros és bolsik és a nácik? Emberek! Van olyan aki ezt benyalja? Ráadásul mindezt a volt MSZMP-s káder mondja, akinek cimborái között hemzsegnek a család náci gaztetteire büszke barmok!
Nessy
Volt egy mesekönyvem régen."Minden napra egy mese" volt a címe.
Ennek az átírta kerülhetett a kormány kezébe. Hol Rizsaszilárd, hol Szijjártó, tegnap Kövér volt a beosztott felolvasó.
Clavigo
"""...annak a múltban kell lapozgatnia"" Lapozgathatnád te is az mszmp-párttag-könyvedet,,te gyökér.
peterkelemen
Kövér önmagából és pártjából indul ki: ők azok, akik anno komcsik voltak most meg nácikká vedlettek.
Yoda69
Koteles elvtars!
Ehhez 2002-ben te ongyilkssagra buzditottad azokat akik nem ugy gondolkodnak mint a te fajtad. Te egy mocsok komcsi ivadek fereg vagy, a te szavad itt nulla.
Hellcat
Mondja egy exkomcsi akik meg éppen az oroszokat hívják be megint hogy Paks-ból pripyat ot csináljanak...a migráció rossz de az atomkatasztrófa jöhet.
magyarbakancs
"Kövér egy sorban emlegette a nácikkal és a bolsevikokkal Soros Györgyöt"
Az önök kommunikációja FASISZTA-KOMCSI..
Főleg annak tudatában az önöket kiszolgáló újság írók nagy része a volt pártállami újságoknál firkantott annak idején,és a soraikban igen csak sok mocskos büdös,szarházi komcsi van.
magyarbakancs
@Yoda69: Köteles elvtár nagy apja szerepel a Pápai 1919 vörös emlékműn a neve.
peterkelemen
@Horizont: Dehogy kell követ törni Orbánékat úgy kellene elintézni, mint anno a románok Caesescut. Ki a franc akar ezekkel foglalkozni ennyi ideig pláne őriztetni meg ellátni ezeket a gazembereket. Minél hamarabb a picsába kivégezni az összeset.
Clavigo
@Shikari: " liberálfasiszta "...Hogy kell értenem ennek a szónak a jelentését ?
namihami
@Clavigo: Felütöttem az Értelmező Kéziszótárt és egy szószedetben találtam rá, (Te is megtalálhatod) a --szűzb@szógép--kifejezéssel.
Az értelme is cirka ugyanannyi. Fidesz-szavazóknak fenntartott kifejezés, folyamatosan tálalva, hogy el ne felejtsék. Választások előtt (kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét) célszerű emelt dózisban adagolni a hasonló ""értelmes"" maszlagokkal.
libellle
Egy vérbeli komcsi meg meri magaának engedni, hogy kereszténységröl beszéljen. Egyszerüen felhaborito
libellle
@Shikari: "Ez pusztán annyit jelent, hogy egy liberális álarcba bújt fasisztáról beszélünk! " Most elemezted es találóan leirtad Magyarország kormánnát.!!! Bravó!
Macskanő
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék.
S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád"

​/​Friedrich Nietzsche​/​
Macskanő
Soros-fóbiában szenvedő, szellemileg lerobbant társaság!Elmebeteg kormány, amelyik minden nap Sorossal kel és fekszik, mindenhol Soros-összeesküvést sejt.
Orbánnak az fáj, hogy Soros ma is ugyanaz, aki 25 éve volt. Vannak elvei. Orbánnak nincsenek. Jelleme sincs, mert ő Magyarország egyetlen Soros-ösztöndíjas miniszterelnöke a Fidesz pedig az egyetlen párt, amely direkt támogatást kapott Sorostól.
nezelodo
Mondja ezt az a Kövér, akinek a felmenői egy fél megyét uraltak,Papp János alkirály sameszaiként, és még ötvenhat után is komoly érdemeket szereztek, (szochazás plecsni) a rebellió megtorlásáért. Ebben a grémiumban találtak egymásra a nyolcvanas években Orbán Győzővel.
Jozefina
Saját magát már megint kifelejtette!!!??L?
Clavigo
@Shikari: Te baromarcú...Ezt a kifejezést ( nemz. szoc. ) 70-80 éve kitalálták,,értelmezték,,"alkalmazták " is.Volt már kezedben történelemkönyv,,vagy csak a fitymasz-kiadványokat,,és Orbán elvtárs életútját olvasgattad ??? Nem fogok veled vitatkozni,,,mert szellemileg fegyvertelen vagy.
cikicakk55
Az igaz,hogy a migránsok,vagy menekültek okoztak,okoznak és fognak is okozni a nagy számok törvényeinek alapján. Még is úgy érzem,hogy Kövér elvtárs és Orbán elvtárs sokkal több problémát,sőt Magyar emberekre veszélyes katasztrófákat okozhatnak.A migránsok nálunk nem robbantottak,sőt itt lenni sem akarnak. Kár Orbánnak a kvóta miatt a népet szopatni,mert már bőven itt van 1300 migráns,csak azok fizettek. Na azok lehetnek veszélyes terroristák,bár ők sem itt akarnak robbantgatni,itt csak megszervezik,mert itt nem basztatja őket a hatóság. Soros meg ugyan azt teszi,mint amit évtizedek óta tesz. Segíti a szegényeket és támogatja az oktatást. Sajnos Orbánék viszont nem azok akik voltak 28 éve.180 fok fordulattal,most már csak hatalom és pénz bár mi áron.
libellle
@Shikari: Nos egyre inkabb ugy néz ki, hogy Magyarország a Brexitet követö uj szerzödéseknek nem fog eleget tenni. Ennek következménye, az, hogy Magyarország nem EU tag. (Ne legyen igy) Azt gondolom lesz akkor szükölés ( akarmit jelent ez a szó) Nektek!!!
CsipkeRózsa
@durbincs: "Hát a mintha tata mondta volna ? zsidó vagyonokat zabrált a háború környékén ?"

Rosszul tudod, nem ő "zabrált". Volt egy "szerzett keresztapja", (hogy megússza a zsidóüldözést), aki végezte a zsidó lakások kirablását, a 14 éves Soros pedig vele együtt járta a zsidó lakásokat.
quadrocopter
Mit szenved ez a taj-paraszt?
Csak nem az a gond, hogy a holnapi - azóta meghosszabbított! - határidőig még a nemzethy birkák sem küldték vissza mind a hazugsághalmaz papírját?
CsipkeRózsa
@Shikari: 08:12
"Soros ellen pedig nemzetközi elfogató parancsot terrorizmus miatt és vérdíjat! Akkor helyre áll az egyensúly"

Az egyensúly akkor fog helyreállni, ha Orbán és tsai. abbahagyják az emberek hülyítését és a gyűlöletkeltést. Sorosnak az egyensúlyhoz semmi köze, csak Orbánnak egy nagyon jó ürügy az aljas gyűlölet szításához.

Egyébként az egész hozzászólásod, a többivel együtt elképesztő valótlanság.
CsipkeRózsa
@durbincs: Nem osztoztak az értékeken, és nem csak azért, mert Soros egy14 éves kiszolgáltatott gyerek volt.
Pálinkás Pál
És ezt pont te mondod bajszos ,kommunista tahó???
Equus
@CsipkeRózsa: lovas istván és bencsik meg bajerzsóti is látták, Kheotelessy Khoeweerrel együtt
quadrocopter
@Shikari: Itt van neked a nemzetiszocialista értelmezése, mert nagyon hülyén nézel ki, ennyire bután:

A német fasizmus ideológiája, amely a legszélsőségesebb nacionalizmuson, a germán fajok felsőbbrendűségét hirdető fajelméleten, a nyílt, brutális területi terjeszkedés (élettér) hirdetésén alapult, melyet belső terrorral, népek leigázásával és kiirtásával kíséreltek meg megvalósítani. A német nép megtévesztésére és a társ. bázis szélesítésére ugyanakkor a nacionalista jelszavakkal együtt gátlástalan szociális demagógiát hirdettek. A mozgalomnak szervezeti keretet adott a Német Nemzetiszocialista Munkáspárt (náci párt), s centralizált irányítást biztosított az ún. führer-elv, az egyszemélyi totális tekintélyen alapuló irányítás, amelyet Adolf Hitler "vezér és kancellár" személyesített meg. A nemzetiszocializmus mibenlétét az 1946-ban tartott nürnbergi per teljes valóságában feltárta s elítélte a béke, az emberiség elleni bűntetteket.

Read more: www.kislexikon.hu/nemzetiszocializmus.html#ixzz4zGJsvCzS

Te is megtaláltad volna, de nem ez volt ma cél!
quadrocopter
@durbincs: Átzértél a tegezésre, debil?

Mit akartál kinyöszörögni, debil?
Rajzold le!

Mi van debil? Sikeresen sorvad a maradék agyad, a magyar nyelv még mindig nem menni, süt belőled a primitív, zagyva butaság!
Megoldás:
- Google fordító,
- tolmács,
- egy értelmes ember, ha van a közeledben,
- pszichiátriai kezelés - ha vállalnak,
- elmeosztály, hosszabb távú beköltözéssel!
CsipkeRózsa
@durbincs: A többi százezer ember vidéken élt, nem volt szabad mozgásuk, nem volt "keresztapjuk", nem tudták előre, mi vár rájuk.
A Budapestiek tízezrei sem voltak olyan környezetben, ahol sejthették volna a következményeket, viszont aki már félt, mentette az életét, ahogy tudta.

A többiek miatt nem Soros volt a felelős, a 14 évével. Persze, minél több dolgot lehet ráfogni, annál jobban működik az ellenségeskedés.
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyöszörögni, debil?
Rajzold le!

Mi van debil? Sikeresen sorvad a maradék agyad, a magyar nyelv még mindig nem menni, süt belőled a primitív, zagyva butaság!
Megoldás:
- Google fordító,
- tolmács,
- egy értelmes ember, ha van a közeledben,
- pszichiátriai kezelés - ha vállalnak,
- elmeosztály, hosszabb távú beköltözéssel!
quadrocopter
@Shikari: Megkaptad a költői választ! Amire nem kaptál választ, arra nem is érdemes!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyöszörögni, debil?
Rajzold le!

Mi van debil? Sikeresen sorvad a maradék agyad, a magyar nyelv még mindig nem menni, süt belőled a primitív, zagyva butaság!
Megoldás:
- Google fordító,
- tolmács,
- egy értelmes ember, ha van a közeledben,
- pszichiátriai kezelés - ha vállalnak,
- elmeosztály, hosszabb távú beköltözéssel!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyöszörögni, debil?
Rajzold le!

Mi van debil? Sikeresen sorvad a maradék agyad, a magyar nyelv még mindig nem menni, süt belőled a primitív, zagyva butaság!
Megoldás:
- Google fordító,
- tolmács,
- egy értelmes ember, ha van a közeledben,
- pszichiátriai kezelés - ha vállalnak,
- elmeosztály, hosszabb távú beköltözéssel!
CsipkeRózsa
@durbincs: Ne ragaszkodj ahhoz, hogy ő "zabrált". Attól az még nem igaz.
quadrocopter
@durbincs: Te ahhoz is debil vagy, hogy megnyisd a keresőt!

Mit akartál kinyöszörögni, debil?
Rajzold le!

Mi van debil? Sikeresen sorvad a maradék agyad, a magyar nyelv még mindig nem menni, süt belőled a primitív, zagyva butaság!
Megoldás:
- Google fordító,
- tolmács,
- egy értelmes ember, ha van a közeledben,
- pszichiátriai kezelés - ha vállalnak,
- elmeosztály, hosszabb távú beköltözéssel!
quadrocopter
@durbincs: Te ahhoz is debil vagy, hogy megnyisd a keresőt!

Mit akartál kinyöszörögni, debil?
Rajzold le!

Mi van debil? Sikeresen sorvad a maradék agyad, a magyar nyelv még mindig nem menni, süt belőled a primitív, zagyva butaság!
Megoldás:
- Google fordító,
- tolmács,
- egy értelmes ember, ha van a közeledben,
- pszichiátriai kezelés - ha vállalnak,
- elmeosztály, hosszabb távú beköltözéssel!
quadrocopter
@durbincs: Te ahhoz is debil vagy, hogy megnyisd a keresőt!

Mit akartál kinyöszörögni, debil?
Rajzold le!

Mi van debil? Sikeresen sorvad a maradék agyad, a magyar nyelv még mindig nem menni, süt belőled a primitív, zagyva butaság!
Megoldás:
- Google fordító,
- tolmács,
- egy értelmes ember, ha van a közeledben,
- pszichiátriai kezelés - ha vállalnak,
- elmeosztály, hosszabb távú beköltözéssel!
quadrocopter
@durbincs: Te ahhoz is debil vagy, hogy megnyisd a keresőt!

Mit akartál kinyöszörögni, debil?
Rajzold le!

Mi van debil? Sikeresen sorvad a maradék agyad, a magyar nyelv még mindig nem menni, süt belőled a primitív, zagyva butaság!
Megoldás:
- Google fordító,
- tolmács,
- egy értelmes ember, ha van a közeledben,
- pszichiátriai kezelés - ha vállalnak,
- elmeosztály, hosszabb távú beköltözéssel!
quadrocopter
@durbincs: Te ahhoz is debil vagy, hogy megnyisd a keresőt!

Mit akartál kinyöszörögni, debil?
Rajzold le!

Mi van debil? Sikeresen sorvad a maradék agyad, a magyar nyelv még mindig nem menni, süt belőled a primitív, zagyva butaság!
Megoldás:
- Google fordító,
- tolmács,
- egy értelmes ember, ha van a közeledben,
- pszichiátriai kezelés - ha vállalnak,
- elmeosztály, hosszabb távú beköltözéssel!
CsipkeRózsa
@durbincs: Nem Soros felelős a zsidók elhurcolásáért!
desiro
A nagyapja egy bolsi katona volt, évtizedeken keresztül az öregapjából élt az egész család, miről beszél ez a kretén.
Gubrincs: van már vessző vagy csak kérdőjel.
Ma mondta anyád, már nem leszel normális.
peterkelemen
A legtöbb volt III/III-as, III/II-es, besúgó a fideSS+kdnp padsoraiban található. Kövérrel és Orbánnal az élükön. Igaz mára már nácikká vedlettek.
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyöszörögni, debil?
Rajzold le!

Mi van debil? Sikeresen sorvad a maradék agyad, a magyar nyelv még mindig nem menni, süt belőled a primitív, zagyva butaság!
Megoldás:
- Google fordító,
- tolmács,
- egy értelmes ember, ha van a közeledben,
- pszichiátriai kezelés - ha vállalnak,
- elmeosztály, hosszabb távú beköltözéssel!
quadrocopter
@peterkelemen: "Győri Gábor" fedőnevű spicli = Orbán Viktor!
Simicskának elmondta, hogy jelentenie kell róluk!
babp1982
@Shikari: Kiskancsó magyarázd már el mi az a liberálfasiszta? Téged sem az eszedért szeretnek:-))) A fasizmus mióta liberális te szörnyszülött?
babp1982
@Horizont: Drága barátom narancsos hülyének ne áll le vitatkozni ezeknek Orbán szar lötyög az agyunkban a sok seggnyalástól nem győzhet és meg őket sötétek mint néger seggében a lik:-)))
kereső
@Shikari: 08:59 Tényleg azt hiszed,hogy ha a nemzeti+a szocializmus szót összeadod,abból nemzetiszocializmus lesz?Ideológiájának fő jellemzői a pángermán sovinizmus, rasszizmus és antiszemitizmus, kiindulópontja a szociáldarwinizmus volt, az az elképzelés, miszerint az emberi fajok közötti versenyben a legrátermettebbnek kell fennmaradnia, a többieknek pusztulás vagy alávetettség a sorsa. A germánokat, az úgynevezett északi fajt tekintették a legtisztább árja fajnak, amely uralkodásra hivatott. Ezen az alapon úgynevezett népközösség (Volksgemeinschaft) létrehozását tűzték ki célul, amely minden, fajilag megfelelő németet magában foglal, és elutasították a marxista osztályelméletet, ami a különböző társadalmi osztályoknak a nemzeti határokon átnyúló összefogását vallotta. A nácizmus fő ellenfelének a kommunizmust tekintették, de szavakban elutasították a kapitalizmust is, egyfajta harmadik utat hirdetve, de a gyakorlatban határozottan védve a („fajilag” megfelelő kezekben lévő) magántulajdont és a német nagytőke érdekeit.
Ez szerinted tényleg a "nemzeti alapon kiépitett szociális rendszert" jelenti? A fasizmus szó jelentésének megismeréséhez útmutatót találsz,ha beiirod -barátod a google- mussolini,olaszország szavakat.
Csak aztán ne lepődj meg nagyon.
quadrocopter
@babp1982: Sokat vársz tőle, hisz saját magát sem érti! A Magyar Értelmező Szótárban nincs ilyen szóösszetétel, ugyanis sehol nem létezik!
Valamelyk, barom kitalálta anélkül, hogy utána nézett volna a tagszavak jelentésének!
libellle
@Shikari: " Orbánék túl okosan járnak el, hogy ez a primitív banda keresztbe tudjon tenni az országnak, ami egyébként hazaárulás!" Az országgal gondolom nincs különösebben problémája más államoknak igy az EU´parlamentjének sem. Ellenben az okosságát orbánnak ugy kezelik, hogy primitiv, hazug, sikkasztó. Ne legyenek kétségeid arról, hogy az EU nincs esetleg minden hazugságával sikkasztásával orbánéknek. Nézzel bele a különbözö tárgyallásokban ahol orbán is jelen van senki nem kiván vele szóba állni, ugyanis nem tartják sem politikusnak sem szavahihetönek. Inkább abnormálnak de hazafinek sosem. Az EU-nak egyébként kötelessége tartania magat az elöirt törvényekhez, ezert nem rugta még ki az országot. Na de mit irok olyan szavakat, hogy kötelesség, törvény. Definitiven tisztán látnak és látják, hogy mi folyik ott abban az országban mert ezert nincs egy állam sem aki annyi büntetést kapna mint Magyarország.
Gyuri Géderről
Ez a bolsi leszármazott magyaráz, aki az MSZMP dédelgetett seggnyalója volt?
Acél elvtárs, KISZ- kb.
nemkati
@Shikari: ma, 13:55
Próbáld meg felidézni, de úgy látszik, ezt igyekeztél elfelejteni, hogy 0rbán hogy szaladt az EU-hoz megvonni a támogatást Magyarországtól az előző szocialista kormány alatt, amikor nem sikerült hatalomra kerülnie, és lebetegítette a szocialisták iránti gyűlölet. Tette mindezt olyan korban, amikor független volt az alkotmánybíróság, a bíróságok, és az ügyészség. Bár, nem tudom, mennyire volt független az az ügyészség, aminek az élén már akkor a fideszes Polt Péter állt az élén. Szóval amit hazaárulásnak lehet nevezni, az az volt.
Most Niedermüller Péter és sokan mások azért fordulnak az Európai Bírósághoz, mert Magyarországon a hatalom mérhetetlen lopása, pazarlása az úniós pénzek lenyúlása aggodalommal tölti el a jövőnket illetően, és itt semmi igazságtétel nem fog megtörténni, amíg ezek a hatalomban vannak.
nemkati
@Shikari: ma, 13:55
Ami pedig a migrációt illeti: sem 0rbán, sem senki nem tudja, és nem fogja tudni megakadályozni azt hogy milliós tömegek átrendezzék a világtérképet. Amióta ember él a Földön, azóta megszámlálhatatlan esetben átrendeződött ez a térkép, népek tűntek el vagy jelentek meg a világ más tájain, államok, birodalmak omlottak össze és lettek helyettük újak, határok változtak száz, ezer évek alatt. Persze, küzdeni lehet ez ellen, de sokat nem lehet tenni. A kerítéssel kijelölt és védett határaink egy idő után eltűnhetnek. A mi ezer éves történelmünk eltörpül a Föld több tízezer, százezer, milliós élete mellett, és a jó esetben ezután várható talán ugyanennyi jövőhöz képest. És a te gyűlöleted nem jogosít fel arra, hogy lehazaárulózz olyan embereket, akik, világosan látható, jobban szeretik a hazájukat, mint ez a mai embertelen fideszes hatalom.
advocat
Soros nevelte fel őket! Nem ég a bőr a pofájukról? Ő csinált belőlük, a sekikből valakit!!!
kereső
@Shikari: 10:26, csak még azt is hozzátetetted,hogy mi is az a nemzetiszocializmus-szerinted.Máskor ,ha lehet ne beszélj zöldségeket.Egyébként,-szerintem a liberalizmus kizárja a faszmust, vagy az már nem liberalizmus-bár,illiberalizmus még lehet.Ami meg már megint nem liberalizmus.
havasigyopár
@Shikari: Istenem, hogy te milyen fafejű, tájékozatlan flótás vagy! Te nem itt élsz, ebben az országban? Te nem látsz, nem hallasz.? Vagy direkt csinálod a feszkót? Már nem tudok másra gondolni.
nemfideszes
@Shikari: A liberalista:
pestibulvar.hu/2017/07/11/kover-orban-parosrol-olyan-video-kerult-elo-hogy-ebbe-meg-habony-bicskaja-is-beletorhet/

A fasiszta:
"Megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed" OV.

... és "elfogadó" híveik:
www.youtube.com/watch?v=qH73D48PFiI
www.youtube.com/watch?v=gkFQptqO1dk

Ezek szerint róluk beszélsz mint liberálfasisztákról...
kereső
@Shikari: 11:04,11:14. Te a liberalizmust azzal a jónéhány hazai potentáttal azonositod, akiknek
ténykedése rengeteget ártott a liberális szónak/tartalmának.Légy szives hozz nekem Európai példákat-tényeket!- arra, hogy az európai liberális államokban hol valósulnakmeg .és milyen módon valósitják meg a liberalizmus ellenzőinek fizikai ellehetetlenitését.Beszélgessünk még arról is, hogy kik azok a liberalizmus ellenzők.Talán még tanulhatunk is egymástól.
nemfideszes
@Shikari: A helyzet az, hogy az általad leírtak csak rájuk illik...
nemfideszes
@Shikari: bayer zsóti: "A pápa őszentsége, mint egy ilyen derék, liberális, gender-ben hívő marha"... mert ugye a keresztény egyház vezetőjének lemarházása is a muszlimok érzékenységét sérti és véletlenül sem a keresztényekét, mármint a valódi keresztényekét?!
babp1982
@Shikari: Ja te a jobbikról gagyogsz? Egyébként hülyeségeket firkálsz,de ezt már többen kivesézték,de ha te mindenáron hülyét akarsz csinálni magadból akkor hajrá-:))))
nemfideszes
@Shikari: A csuti haverod annyira "védi" a kereszténységet, hogy ő és családja arabokkal, köztük terrorizmus támogatásáért körözött emberekkel üzletel, a vejkó révén ezek az arabok aztán sorra vásárolnak fel (persze csak is nemzeti érdekből) nagy értékű magyarországi ingatlanokat, kastélyokat, üzleteket... és persze csak is a nemzeti érdekeket szem előtt tartva, seftelnek az államnak amúgy milliárdos veszteséget jelentő letelepedési kötvényekkel, ezrével beengedve kétes hátterű embereket, keletről és Afrikából... csuti csak is nemzeti érdekből ápol jó viszonyt, olyan országok vezetőivel (Irán, Törökország, Azerbajdzsán stb.) ahol valóban üldözik a kereszténységet de ott ezt soha nem teszi szóvá... és persze csak is nemzeti érdekből, vagy keresztényi szeretetből ( még véletlenül sem pénzért) engedtek szabadon egy keresztény embert legyilkoló muszlimot...
nemfideszes
@Shikari: "...igyekeznek ellehetetleníteni, megbélyegezni, egzisztenciálisan megfojtani és gyűlöletkampányt indítani ellene."
... erre az "egzisztenciális megfojtásra" mondj már légyszíves egy példát... figyelembe véve, hogy minden a fidesz kezén illetve kezében van, és a magyarországi gazdagok top 100-as listáján is szinte kizárólag csak fideszes "üzletembereket" találni...
Amúgy ma Magyarországon kizárólag Soros ellen folyik gyűlölet kampány, és csak a CEU-t és a civil szervezeteket próbálják megbélyegezni, ellehetetleníteni, és egzisztenciálisan megfojtani...
peterkelemen
Orbán és bűntársai. Orbán egy aljadék besúgó g.eci volt már anno is. Ingyen végezte el az iskoláit az átkosban és még ezek az aljadékok komcsiznak a mai napig holott náluk aljasabb komcsi nem létezett Magyarországon.
Rockxy
Ha Soros annyira a szívén viseli a migránsok sorsát, a milliárdjai(?)ból miért nem telepít iskolákat és gyárakat a szegény arab országokba és Afrikába?
quadrocopter
@Rockxy: Az is elég, hogy Magyarországon segített:

A Nyílt Társadalom Alapítvány elmondta, hogy a három település kidolgozott egy stratégiát, projektlistát a fejlesztésre, és Soros pénzét végül ezeken a területeken használták fel Devecserben:
állami kárenyhítésre nem jogosultak átmeneti elhelyezése
Biztos Kezdet Gyerekház
használtcikk-kereskedés (lomizás) bevételkiesésének enyhítése
mentorprogram
sándormajori ivóvízvezeték felújítása
óvoda felújítása
iskola felújítása
orvosi rendelő felújítása
orvosi rendelő berendezése
Somlóvásárhelyen pedig erre ment el a pénz:
iskola tetőszerkezetének helyreállítása
iskola vizesblokkjának helyreállítása
A Miniszterelnökségi Sajtóirodán is azt mondták: „A Nyílt Társadalom Alapítvány által felajánlott összeg a Kármentő Alaphoz folyt be, és teljes egészében felhasználásra került. A befolyt összeg a Magyar Kármentő Alapról szóló kormány rendelet alapján került felhasználásra.”
Mint látható, Soros György a II. Orbán-kormány alatt beállt egyes iskolák mögé.
444.hu/2016/02/11/itt-a-bizonyitek-soros-gyorgy-penze-all-egyes-iskolak-mogott
quadrocopter
@Rockxy: Csak nem innét van a kérdés?

-Hibátlan kérdések Soroshoz: Ha Soros annyira a szívén viseli a ...
mindenszo.hu/hibatlan-kerdesek-soroshoz-ha-soros-annyira-a-sziven-viseli-a-migrans...
2 napja - Az EP-képviselőknek szóló levelében azt írta, hogy a Soros György által ... nem telepít iskolákat vagy gyárakat Afrikába – tette fel a kérdést.

Miért nem kérdezik Sorost? Attól fosnak, hogy választ kapnának?
quadrocopter
@Rockxy: Ja, még ez is itt van:

-A világ legnagyobb adományozói 3. - Soros György - Tőzsdefórum
www.tozsdeforum.hu/.../a-vilag-legnagyobb-adomanyozoi-3-soros-gyorgy-18216.ht...
2013. júl. 2. - Soros György, a magyar származású amerikai befektető 2012-ig ... a legnagyobb segítséget az évekig ostrom alatt álló Szarajevó kapta.
Rockxy
@quadrocopter: Nem érdekel szarajevó.
Az sem, hogy a zorbánt etette az öreg, amíg bízott benne, hogy az ő oldalára áll.
Az érdekel, hogy miért itt támogatja a menekülteket?
És a külföldre szakadt magyarokat is támogatja, akik innen menekülnek?
Vagy az már túl sok pénzbe kerülne, és nem is cél, hogy ők jobban éljenek?
Az is érdekes kérdés, hogy ki a nagykutya, aki a Soros mögött áll.
Lepényleső
Igenis,elhízott elvtárs,vagy Soros ösztöndíjas úr,vagy bajtárs?
libellle
@Shikari: "Nem állnak vele szóba? Ott van az EU-ban és az antimagyar áskálódók ellenére kiderül, hogy minden rendben van és törvényes. Micsoda visítozás volt Paks ügyben, aztán jött a hozzájárulás! Egy szavad nem hiteles!" Te itt mindent félremagyarázol, vagyis a saját elképzelésed szerint. Paks II, az Osztrakok megvétózták igy nincs semmiféle beleegyezés. Ezenkivül ugy történt a beleegyezés, hogy büntetést szabtak ki miutánl már az EU szinte nem finansierozza Magyarországot amikor a hatalmas felvett kölcsön a csendes halálra visszafizetendö, igy nem is érdekli az EU-t. Ellenben az ottani polgárokat mert lessz mit nyögni még az unokaitoknak is.
tudode
@Horizont: .
.
Félelmetes, de mit kezdett volna
.
---- Orbán Viktor: Vissza akarjuk kapni a jogot a halálbüntetés bevezetésére
hvg.hu/itthon/20150508_Orban_Viktor
.
Ki tudja MIT HOZ A JÖVŐ ezzel a féktelen emberrel, ha mégis...?

.
peterkelemen
Soros és Orbán összehasonlítása cirka olyan mintha egy elfántot hasonlítanának egy egérhez. Röhejes! Soros mindenben veri Orbánt.
evacica
A hülyeség fájna, Kövér fetrengene és orditozna!
libellle
@Shikari: Már csupán azert, hogy ne halj meg bután. Tudod te, hogy miert véded azt az erömüvet? Nem, ez a meggyözödésem. Elösször is, a polgárok vállára olyan hatalmas adosságot rakott a fidesz, hogy azt még a dédunokák is fizetik. Nem beszélve arról, hohy hol lesz már akkor a fidesz. Ellenben azok gyermekeik unokaík fogják élvezni ennek a" nagy üzletnek" a termékét. Ugyanis az egész üzlet kzárólag egy nagy csalás. Természetesen egy olyan hülye mese, hogy az atommeiler majd biztositja az áramot, csak a fideszesek hisznek. Megvagyok gyözödve, hogy azok közül is sokan kétlik a magyarázatot. Már csupán azert mert az Europai piacon már 9 forintert lehet egy kw. kapni. Amit az atom paks termel az 120-150 forint között mozog. Most akkor tessek itt elmagyarázni, hogy mi az ami abben gazdaságos és kinek?. Megujulo energiat ebböl az összegböl kényelmesen meglehetett volna oldani. Részfinanasierozni a privat napkollektorok telepitéset. Most akkor mi az ami gazdaságos és veszélytelen ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.