Lagzi Lajcsi új otthont teremt családjának, mivel a régi házukat szerinte „meggyalázták” a rendőrök. Mint ismert, az áramlopási ügyben megvádolt mulatós zenész büntetőperét még idén elkezdték volna tárgyalni, azonban a Blikk információi szerint nemrég az érintettek megkapták a Budaörsi Járásbíróság végzését, amelyben arról tájékoztatják őket, hogy „mivel a nagy terjedelmű, bűnjelként lefoglalt iratról a másolat készítése hosszabb időt vesz igénybe”, így elhalasztják a tárgyalást. Tavasszal kezdődhet tehát érdemben Lajcsi és társai tárgyalása. Lajcsi mindeközben éppen azon van, hogy új otthont teremtsen családjának. A Story Magazinnak azt mondta: boldogasszonypusztai birtoka „elvesztette báját, érintetlenségét, intimitását,” mikor két éve elkezdődtek náluk a házkutatások. „Csizmával sározták be a hófehér szőnyegeket, a feleségem és a kislányom fehérneműs fiókjait pedig kiborogatták.” – panaszolta a zenész. A rossz élmények miatt más lakot keresett családjának. Egy a...

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: archive
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

archive
Kedves Lajos, még szerencse hogy az áramdíjból spórolt annyit, hogy új otthont tud vásárolni kis családjának (és nem is akár milyet).
Bár megtehetné ugyanezt több százezer magyar devizahiteles is..
cikicakk55
Van akkor lóvé Lajcsi! Gondolom a súlyoddal nem egyenes arányban csökkentek az igényeid,így az úl kégli is a 100 millához áll majd közel. Mondjuk ennek egy egész pici töredékéért kicserélhettétek volna a pdlószőnyeget, a szétdúlt fehérnemüs szekrényt ( ha Boglárka asszonynak zsenánt viisza pakolni ) egy közmunkából élő hölgy 2000 ft- ért rendbe teszi és még kezet is csókol a lehetőségért. Az udvart egy okos trükkel felásattad a TEK embereivel,így 3-400.000- ft ért csak új fákat és gyepet kell venni. Na de te tudod Lajcsi,csak aztán ne hogy elárverezzék az eddig okozott kár és perköltségek miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.