Nagyobb esőzés alkalmával több tízezer köbméter szennyvíz kerülhet a kis Duna-ágba, mivel a Dél-pesti Szennyvíztisztító Telep kapacitása az esőzések idején nem elég. Ez a probléma nem csak Budapesten, hanem számos nagyvárosban tapasztalható, merthogy szinte mindenhol egyesített rendszerű csatornahálózat működik. Vagyis a szennyvíz az esővízzel együtt kerül a tisztítóba, így ha sok eső esik minden tisztítatlanul megy a folyókba.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Csak nem fürdenek a hordatagok? Ilyenkor?
peterkelemen
És akkor még mi magyarok oktatunk ki más népeket??? Nem mellesleg egész Magyarország lassan egy nagy szemétdomb. Orbán szemétdombja, ahol nincsenek felelősök csak (bűn)elkövetők. Magyarországon már nincsenek kristálytiszta patakok, folyók és tavak sem. Még a Balaton is egy nagy iszapfürdő. Az erdőkbe a migráncsozó magyarok hordják ki a szemetüket. Sok esetben veszélyes hulladékokat. Ne csodálkozzunk ha a magyarokat ezen a téren a balkáni söpredéknek titulálják egyre több helyen. A saját környezetünket sem védjük és becsüljük meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.