Az LMP vezetői épp megtekintik az átláthatatlanul feldolgozott kérdőíveket, leveleket. Nyilvántartás nuku, az már kiderült.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Persze, hogy kamu. Egy, az adofizetoknek 3 milliard forintjaba kerulo, ellenorizhetetlen kamu.
Nessy
Nem csak "úgy tűnik", az is! Attól kezdve, hogy interneten minden kamu névvel és címmel annyit küldtek be, amennyihez kedvük volt, abban a pillanatban vált hiteltelenné az egész.
Azaz kiküldtek egy levelet, visszaérkezett 10.
De még ennek a "feldolgozása" sem ellenőrizhető, és korrekt.
Drága játék buta gyereknek!
RonaGyuri
a kormány ragaszkodik ahhoz, hogy minden magyar ember elmondhassa a véleményét
akkor miért akadályozzák és mocskolják Hadházy-t hogy ő is elmondja! =))
quadrocopter
"semmilyen nyilvántartást, még egy kockás füzetet sem vezetnek a beérkező levelekről, csak némi biztonsági ellenőrzés van. Becslései szerint az első helyen 400 ezer, a másodikon kevesebb (itt nem tudott konkrét számot mondani), a harmadik helyszínen pedig 250 ezer körüli levelet kaptak a héten. Ezzel viszont nem jön ki a matek, azaz az a bizonyos rekordmennyiségű visszaküldött konzultációs ív."

Sejtettük! A Visszaküldött Nemzethy Agrárvakítási papírok számát meg kell többszörözni és máris 1.7 millió lett! Még szerények is voltak Trükkösék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.