Szabályosan közlekedett az a férfi, aki elgázolt csütörtök délután egy menekülő bankrablót a kőbányai Kőrösi Csoma Sándor úton.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Ha filmbe illő , mi lesz a visukissel?
RonaGyuri
Elgondolkoztam egy cím kapcsán

Pontosabban egy megfogalmazás, ami egy hvg.hu-s cikk címében szerepel

„Újabb részletek derültek ki a filmbe illő kőbányai bankrablásról” címmel számol be a portál arról, hogy „csütörtök este még kórházban ápolták azt a 33 éves férfit, aki kirabolt egy bankot délután a Kőrösi Csoma Sándor úton, de menekülés közben elütötte egy kisteherautó. Két rendőr üldözte, átrohant az úton, megtorpant, pisztolyt fogott rájuk, ekkor gázolta el az érkező jármű egy járdaszigetnél.”.
Igen a „filmbe illő”-n gondolkodtam el.
Elsőre egy fertályórája olvasott cikk ugrott be. A Viszkis filmről írt kritika egyetlen erényének az üldözési jeleneteket nevezte meg! Már erre majdnem tollat ragadtam volna, de nem tettem. Most azonban már nem bírom tovább. El kell mondjam Elég! Sőt sok(k). Abból a tömény baromságból, amit üldözés címén a filmekben összehoznak. Az töménytelen baromság, amit magukat profinak hirdetők (sőt más momentumokban egyenesen zseniálisan gondolkodók) elkövetnek a józan logika ellen. Igaz ha nem követnek el amatőr szinten is baromságokat, akkor hova lennének a vad üldözések.
Az igazi gyöngyszem egy tagnapi élményem: egy bájos özvegy ügyésznő, akinek a férjét legyilkolták (a mikéntről nem tudunk, mert az új évadot a 2. vagy 3. epizódnál kezdték!!!) újdonsült kedvesével, csak úgy balkézről kettesben próbálnak meglepni egy gyanúsítottat, akit azzal vádolnak, hogy gátlástalanul lemészárolta két hivatalosan érkező kollégájukat! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.