Létrejöhet a rendszerváltás utáni politikatörténet legfurcsább formációja. Higgyék el nekem, az MSZP és a Demokratikus Koalíció (DK) „soha a büdös életben” nem fogja leváltani a Fideszt – bizonygatta a jobbikos N1 tévében nemrég Soproni Tamás, a szabadelvű jegyeket felmutató Momentum Mozgalom alelnöke. A Fidesz-kormányt szerint csakis „XXI. századi pártok” válthatják le. Mintha ezt a gondolatmenetét folytatta volna Vona Gábor, a magát a XXI. század pártjának nevező Jobbik elnöke. A szélsőjobboldali múltjától szabadulni igyekvő Vona az mno.hu-nak nyilatkozva közölte: bár a Jobbik egyedül szeretne győzni a választáson, ha a „történelmi helyzet” úgy hozza, akkor személy szerint kész koalíciót kötni a XXI. század reprezentánsának tartott LMP-vel és Momentummal. Az „előző század pártjaival” ő sem számol. Hajnal Miklós, a Momentum szóvivője a Népszavának azt mondta, a lehetséges koalíciókötés – az, hogy milyen elvek mentén, mely párttal kötnének szövetséget – a küldöttgyűlésükön kerül...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ez nem lep meg, hisz mindhármat a fidesz hozta létre! A kézfogás is sokat elmond... Mert akivel én kezet fogok, annak a szemébe nézek és nem félre! Mind itt ezek a jómadarak.
Manhattan
Ez nem lep meg, hisz mindhármat a fidesz hozta létre! A kézfogás is sokat elmond... Mert akivel én kezet fogok, annak a szemébe nézek és nem félre! Mind itt ezek a jómadarak.
papa.49
,,Érdekes formáció,, lesz az biztos, számomra hiteltelen mind a három...
Csizmás Kond
A helyzet az, hogy minden párt mutatja, hogy mennyire furakodik, de a kormányzást egyik sem merné vállalni...csak helyezkednek és pozíciókra vadásznak...mert abból lehet a legjobban megélni...négy évig csak olcsó szlogeneket kell szajkózni.
Béla333
A DK (Manhattan) nagyon igyekszik elterelni Gyurcsány pozíció harcáról a figyelmet, amit az MSZP-vel szemben folytat már vagy egy éve!
Ez a koalíció kérdés meg nem aktuális megmondták az LMP-nél, ez a sz@rkeverés csak a lényegről tereli el a figyelmet!
Az országunk siralmas helyzetéről.
Szerintem meg most az is a lényeg meg az, hogy akkora támogatottságot kellene szerezni az LMP-nek, hogy a kérdés fordítva merülhessen fel: kivel akar a választásokat követően koalícióra lépni az LMP!
Manhattan
@Béla333: Ne szenvedj! Úgy is leszarom!
Béla333
@Manhattan: 19.37
Nem szóltam hozzád! Én meg leszarom, hogy mit szarsz le!
Inkább menj nyalizni a Ferihez ha már olyan jóba vagytok, máshoz a jelek szerint nem értesz!
Tuskó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.