Azok a Gyurcsányék beszélnek, akik a nyugdíjasoktól mindig csak elvettek. A Gyurcsány-kormány elvett az idősektől egyhavi nyugdíjat, hagyta elértéktelenedni a nyugdíjakat, háromszorosára emelte a gáz árát és megduplázta az élelmiszerek áfáját. Soha nem fizetett nyugdíjprémiumot, sőt, nyugdíjadót akart bevezetni. A Fidesz kormányzása óta a nyugdíjasok életét rezsicsökkentéssel, a tej, a tojás, a baromfihús, a sertéshús …

Forrás: hirgate.com
Feltöltő: hirgate.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hulye vagy, hirgate, - ugy latszik a hamis hirek kap[uja vagy...:o)))
Gyurcsany NEM vette el a 13. havi nyugdijat, hanem egy tervezetet keszitett, hogy a nyugdijasoknak 12 honapra osszak el a 13. havi nyugdijukat , hogy kicsit tobb penzt kapjanak havonta.
Magat a nyuigdijat a Bajnai kormany torolte el, orban viszont nagyon verte a mellet, hogyha ot valasztjak meg, akkor lesz 14. havi nyugdij is!
Es mit tett? Lenyult 3000 milliard forint nyufig penzt, es az "emuttnyocevben" cseszett visszaadni meg a 13. havi nyugdijat se, viszont a havi emeles sem eri el az inflacio ellentettjet.
Kar, hogy ma mar minden hulye irhat blogot - aztan jonnek sorban a hazugsagok.
Szep napot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
A tetves kormány első regnálása alatt 19 ezer ft-tal csökkentette a nyugdíjakat. A 13. havi nyugdíjat a szocialisták adták, majd ők vették vissza, de ez a maffia kormány még mindig nem adta oda újra, pedig dübörög a gazdaság. A rezsihumbug mellett elvette az összes szociális támogatást, elvette a kedvezményes nyugdíjas bérletet, elvette a rászorulóktól a közgyógyigazolványt, helyette harmadannyi gyógyszertámogatást adott, amit két év után megszüntetett. Csirke, sertéshús, tojás, tej ára az egekben és folyamatosan emelkedik. Miről ugattok ti mocskok?
F_Viktor
@hirgate.com: Neeem?
Akkor oszd meg velunk, mi movitalt, hogy ilyen hazugsagokkal mulasd az idodet.
Pálinkafőző Rézüst
@hirgate.com: miért hazudsz??? A bajnai kormány vette el, vazze!! És volt valami gazdasági világválság is éppen akkor...Amnéziás vagy, esetleg direktbe hazudsz???
vadnarancs
Ki a faszom ez a hirgate? Már megint egy szaros szájú hazudógép!
CsipkeRózsa
@quadrocopter: Biztosítások utáni 30 %-os adó bevezetése.
tudode
Papagájkommandó EZ A LEMEZ MÁR LEJÁRT.
.
Nézzük csak: Aki nyugdíjast és gyermeket átver EGYÉB ALJASSÁGRA IS KÉPESS!
És képes!
.
Nézzük csak sunyi módon, külföldről üzenve KIKTŐL, MIKTŐL VETT EL SUNYI MÓDON, bejelentés nélkül, "politikai kalandor" pártunk-, és kormányunk vezére??? Beígért a TÖKFEJ BEJ 14. havit, oszt a 13. havit sem adta vissza???!!!
.
Na jó! a 3000 milliárd manyupot bejelentgették úgy, hogy csak NÉGY HÓNAPRA vigyáznak rá, oszt megjött az étvágyuk, azzal ijesztgetve, hogy AKI NEM ÍRJA ALÁ nem kap ÁLLAMI NYUGDÍJAT, aztán mégis...??? Oszt' SICC a manyup!!!
.
------ Orbán Viktor őszödi beszéde a fizetésről és nyugdíjról való lemondásról
www.youtube.com/watch?v=A6BOwCtmhTU...
.
----Nyugdíjemelés 2003.2018-ig.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/22090057_501657133502257_4836868915136749262_n.jpg?oh=b30d57ac30e04130e06758d74c783ef6&oe=5A4589D4
.
Olyanok EZEK, mint a lyukas zsák, kifolyik TÖRVÉNYESÍTETTEN még az ÁLLAMHÁZTARTÁST értő Varga Misikének a kezéből is a lóvé, aztán
.
----- Ingyenpénzzel finanszírozzák az állam kiadásait
www.vg.hu/penzugy/ingyenpenzzel-finanszirozzak-az-allam-kiadasait-593003/
.
----- MNB: szeptemberben csökkent a devizatartalék
www.napi.hu/magyar_gazdasag/mnb_szeptemberben_csokkent_a_devizatartalek.648714.html
.
Mi folyik ebben az illiberális izében, kódulnak: A Keleti nyitás jegyében Paks-2, kínai kölcsönből vasútvonal építés, meg amit még nem guberáltak ki az OKNYOMOZÓ ÚJSÁGÍRÓK, eladósítva még az ükunokákat "is"!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.