A főnököd két templomba járás között az ország legocsmányabb hazugságokat terjesztő médiabirodalmát működteti. Ráadásul közpénzből teszitek mindezt. Ahhoz, hogy az adófizetői milliárdokat a kormányodra jellemző »keresztényi szeretettel« bele tudjátok pumpálni például a pornográf tartalmakban tocsogó Ripostba, Nektek folyamatosan a világ leghülyébb politikai kampányaira van szükségetek. Most éppen egy 87 éves aggastyánnal vívtok milliárdokért szájkaratét. Mit lehet erre mondani? »Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van és ne legyek kemény?«. :)

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: 42
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

42
"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van és ne legyek kemény?":

Ezen a héten ennél már nem lesz jobb beszólás.
kereső
@Aki Én: én is vizuális vagyok!Köszi.
Eladott Ország
Tessék már mondani, ebben a Fidesznek nevezett maffiabandában van valaki, aki egyáltalán dolgozott? Persze, azon kívül, hogy fideszes volt, lopott, csalt, hazudott. Mocskolt. Uszított. Hülyeségeket beszélt. És leszarom, hogy éppen hol áll/ül a sorban. Én nem küldtem oda.
cikicakk55
@Eladott Ország: Azt sem tudják mi az a munka.A dolgozni szót csak nagyjából ismerik,mert az általános iskolában írtak dolgozatokat és az hasonlít rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.