Komoly átalakításokról suttognak a Fidesznél, ha megnyerik a választásokat. 

Matolcsy György jegybankelnök ismét nemzetgazdasági miniszter akar lenni, ha 2019-ben lejár a mandátuma - mondta az atv.hu-nak két magas rangú kormányzati forrás. Állítólag egy ideje "eléggé lobbizik" már ezért.

Új pozícióba kerülhet Szijjártó, Matolcsy, Rogán és Varga is

(Illusztráció: Kovács Attila/MTI)

Ha igaz, hogy Orbán szétszedi 2019 márciusa után az NGM-et, Varga Mihály a költségvetésért és az államháztartás egyensúlyáért felelős pénzügyminiszter lehet, Matolcsy nemzetgazdasági-és stratégiai miniszter, Rogán Antal pedig az új jegybankelnök – feltéve, ha azt a jelenlegi kormányzati kommunikációért felelős miniszter ambicionálja. Rogán korábbi munkakörei nem állnak távol a pozíciótól. Diplomája megszerzését követően az MNB munkatársa volt,  parlamenti gazdasági bizottsági elnökként és frakcióvezetőként pedig a jegybankkal való kapcsolattartás "felelőse" is volt.

Arról is felröppentek a pletykák, hogy ha győz a Fidesz a választásokon, akkor szétválaszthatják a Külgazdasági és Külügyminisztériumot (KKM), Szijjártó Péter pedig a kormányból való távozásával kacérkodó Lázár Jánost válthatja a kancelláriaminiszteri poszton – írja az Index.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Miért nem hoznak ki a sittről alkalmasabb embereket ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mackoka46
Miért nem hoznak ki a sittről alkalmasabb embereket ?
42
Szerintem is.

Szijjártó, Matolcsy, Rogán és Varga

szijjártó lesz a börtön szíjgyártója
matolcsy lesz a börtön bohóca
rogán lesz a börtön - "Aki a legtöbb szappanért hajolt le" - háziversenyének győztese
varga lesz a börtön cigarettaszál számolója, mert ő tudja egyedül kimondani nagyon gyorsan egymás után sokszor, hogy: Mit lopsz kis orbán, talán háromezer milliárd lopsz, kis orbán, miközben tán sós húst süt a kis szűcs?"

www.youtube.com/watch?v=nT3pvm9wX8k
Borsodi
Gondolom több fizetésért,elvégre megérdemelnek,akár 7-8 milliót is.Sokaknak elég 50- 60 ezer is.az éhenhaláshoz.
quadrocopter
A fost kicserélik a sűrübb állagú szarra! A budi ugyanaz marad!
Nessy
Ezek is olyanok, mint a seregélyek a cseresznyefán! Megzavarják őket, felröppennek, majd mindegyik visszaül, csak másik ágra!
kereső
@quadrocopter: Meg a "madám" is,/vagy "néni",?/ aki a pénzt szedi.
Hellcat
Aztakurvaélet mileszitt...totál tönkrebasznak ezek mindent.
simmering73
Hiába kacérkodsz annyitisérsz jános, bűneid nem fognak elévülni.
Eladott Ország
Az emberanyag minősége adott, ebből dolgoznak és igen, folytatják. Ha a Fidesz körül lennének szakemberek (úgy, ahogy korábban voltak, csak időközben elpárologtak), akkor lenne értelme a megdöbbenésnek, és lehetne azt mondani: valós a veszélye annak, hogy szakemberek helyett szervilis dilettánsok kerülnek stratégiai pozíciókba. Szerencsére és sajnos erről szó nincs. Ugyanazok a szervilis, bármire kapható, erkölcstelen szájtépők várják, hogy újabb négy éves felhatalmazással a zsebükben folytassák, és lehetőleg be is fejezzék azt, amit nyolc év alatt nem sikerült. És lássuk be, van bőven mit befejezni: még van elkorrumpálható EU-s pénz, még van kinyírandó szabad sajtó, még van elfideszesítendő igazságszolgáltatás, és még mindig van talpalatnyi föld, ami még nem az övék. Ehhez képest teljesen irreleváns, hogy aktuálisan ki a jegybankelnök, vagy a kancelláriaminiszter.
Eladott Ország
Nos, első felindulásomban megrökönyödtem, de mostanra elmúlt, nincs ebben semmiféle
hírérték. A döbbenet tárgya nem az, hogy esetleg miként cserélgetik egymás között a székeket az állampárt első vonalas káderei a kedves vezető parancsára, hanem az, hogy ezek az emberek egy európai országban, az elmúlt években nyújtott teljesítményük alapján még mindig atombiztosan és kirrobbanthatatlanul üldögélnek a jelenlegi pozícióikban.
csipetke
Az a vetőkártya szerint se jó jel,ha előre isznak a medve bőrére...
Pálinkás Pál
@Shikari: Tudod ezt hitte Csauseszku, Rákosi is...aztán csak buktak csúnyán...a román rosszabbul járt..
Eladott Ország
@csipetke: Ez csak parasztvakítás, hogy ők már ilyen kérdésekkel is foglalkoznak a választások előtt, közben egy babszem fér a seggükbe.
RonaGyuri
ezek már a látszatra sem adnak; felrepülnek a madarak a drótról! =))
Macskanő
Rogán??? Pénzügyi vonalon???
Rogán a saját lakásában sem igazodik el és még ahhoz is kretén, hogy egy nyomorult vagyonbevallást összehazudjon.
tudode
Igen, az a TISZTESSÉG/telen, hogy végig kell még ki tudja HÁNY ÉVET trappolniuk a SAJÁT ORSZÁGUKON, hiszen a VÉGVÁRI PARANCSNOK, na nem a HAZÁJÁBAN, Tusványoson "üzent haza", hogy ILLIBERÁLIS izé rendszer kialakításába kezdett!
.
index.hu/belfold/2014/07/26/orban_buszke_arra_hogy_illiberalis_allamot_epit/
.
index.hu/gazdasag/2016/10/26/orban_viktor_felreertett_rendszere/
.
Arról nem is szólva, hogy ez az illiberális állam "is" bűnben, törvénytelenűl fogant, mert
.
gepnarancs.hu/2012/11/bukott-puccskiserletek-utan-sikeres-allamcsiny/
.
Bőven megvan annak az OKA, hogy NEM MERÉSZELTE a NER FURA URA bejelenteni az ő RENDSZERVÁLTÁSÁT, hasonlóan 1989-hez
.
--- A III. Magyar Köztársaság kikiáltása (1989)
www.youtube.com/watch?v=ANvHmcbQ8EI
.
Ha törik, ha szakad, ha eső esik, ha cigány gyerekek potyognak az égből BE KELL FEJEZNIÜK "bármi áron-, veszteség árán" EZT a valamit, mert arra nem volt példa a történelemben, hogy a KIRÁLY BOHÓCAI kaptak volna "HÁLÁBÓL" sehol a világon akármilyen ÁLLAMFÉRFIÚI bársonyszéket!!!
mackoka46
@csipetke: A választás is kamu lesz, félig már elcsalta a tisztességtelen választási törvénnyel, de biztos vagyok csalni fog, és nem adja ki a kezéből a hatalmat, mert azonnal fegyházba kerülnének.
cikicakk55
Ha nyer a FideSS akkor nekünk már teljesen mindegy,hogy Ők maguk közt mit osztanak szoroznak,kinek milyen titulusa lesz majd.Eddig sem azt csinálták ami a beosztásuk a dolguk lett volna.Kacsingattak minden fele,hol van lenyúlni való. sajnos egyre jobban úgy érzem,hogy semmi beleszólásunk sincs már a választások eredményébe. Talán,de csak talán,ha minden választópolgár,aki választhat elmenne és az összes bizonytalanról beszélek most és az összes lusta disznóról,akkor esetleg.Na de tudom,hogy ez lehetetlen,mert sokan le sz...k mi lesz a következő 4 évben.Sajnos még azok közt is nagyon sok a közömbös,akik pont miattuk nyomorognak 8 éve egyre jobban.
nemfideszes
Egyre nagyobb kaliberű bűnözőket engednek a "kondérhoz"... ezután már az se lenne meglepő ha az időseket rugdosó, jövedelemmel nem rendelkező, Ibizán szippantó, gucci "vitrinőr" árpit meg kineveznék MNB felügyelő bizottságának elnökének...
Eladott Ország
@nemfideszes: Az utóbbi időben – a napi turulszarban egyéb fejek után kapirgálva – alighanem érthető okokból elhanyagoltuk Ki az a Habony Árpádot. Most viszont újra előkerült az ő ösztönös zsenialitása: a Szerencsejáték Zrt. áprilistól december 31-ig bruttó 486,41 millió forintért (= nettó 383 millió forint) rendelt meg 108 darab egyedi hirdetést a hasbarúgásra szakosodott kendó- bajnok tulajdonában lévő Lokál Extra hetilapban, valamint a június elejétől megjelenő Lokál napilapban. Annak, aki szereti tudni, hogy jó helyre kerülnek az adóforintjai, biztosan megnyugtató hír, hogy a Lokál egy évvel ezelőtti indulása óta már több mint 1,5 milliárd forintnyi állami megrendelést kapott, így a Gucci-királynak nem kell aggódni a hóvégi csirkefarhátat illetően. Sem. A csürhe farhátáról ugyanis akárhány bőrt le lehet húzni a jó cél érdekében. Merthogy ehhez jön még hozzá az a 23 milliónyi aprópénz is például, amit az MVM (úgy mint Magyar Villamos Művek) kampányának hirdetései után tett zsebre az ibizai partiállat. Ha már a hülyemagyar annyira hülye, hogy nem mond neki semmit az MVM, most jól megkampányolják a pénzéből és fog neki mondani. Főleg miután Habony heti- és napilapját forgatja lelkesen.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/06/habony.jpg
Habony Árpád miniszterelnöki nem tanácsadó éppen távozik a Fidesz és a KDNP évadnyitó frakcióüléséről a gyulai Erkel szállóból, 2013 februárjában.
Van itt pénz dögivel: Ibizára, szipákolnivalóra és gatyából kilógó seggű urizálásra.
bencemacska
@csipetke: Tegnap írtad, hogy meghallgattad, amit a választásokról küldtem Jajmárnak. Az a baj, hogy az csak a felét hozta le annak, amit akartam.
Itt a folytatás, ha érdekel! (És amitől és kétségbeestem! kb. a 6. perctől)
www.klubradio.hu/bview.php?bid=archiv_n
justhpeter
@mackoka46: 11:57: Ezt én sem értem, hiszen a dutyiban komolyabb szakemberek ülnek.
justhpeter
@Pálinkás Pál: Nekem mindkét "végső megoldás" megfelelő.
Sámannus
Ezeket a görényeket csal a külföldiek fogják megszavazni, akiket Kínában, meg a tajgában honosítottak.
csipetke
@bencemacska: Köszi,a tegnapi is tanulságos volt,kiváncsi vagyok erre is.Az a baj,hogy idekeveredik valami fideszes farok,láthatólag semmivel sincs tisztában,és vitatkozik.Neki különösen jót tenne,ha meghallgatná.Már az is megfordult a fejemben,hogy maga Viktor keveredett ide álruhában...:)
bencemacska
@csipetke: ma, 19:25
A múlt héten már én is arra gondoltam, hogy valamelyik szóvivő játssza itt a bazári majmot!
OV nem lehet, mert ő a mobillal s nehezen birkózik!-:)))
gulyasgyula
@Sámannus: ...Ez csak remény ilyen ellenzékkel ..Itt minden párt vezető akar lenni , maga akar miniszterelnök jelöltet állítani ..Ennyi miniszterelnök jelölt még egy választás előtt se volt ..Megosztják a választókat így marad Orbán ..
Béla333
@gulyasgyula: 20.51
Ugye? Ez a Fidesz is... Minek állít miniszterelnök jelöltet?
Vagy szerinted nekik lehet, csak másoknak nem?
Sámannus
@gulyasgyula: Attól tartok nem csak bennük van a hiba. Az embereknek sem kellene mindent beszopni, akár kormányközeli, akár ellenzéki. Ebből az következi, hogy az ország még most sem tudja mit fog csinálni. Ezt a bolondokházát, már akkor is nehéz lesz megfordítani, ha váltás lesz, mert nem egyszerű orvosi eset, itt vadállat szelídítéstől kezdve kergekórig minden tünetet kell kezelni.
Már olyanok vagyunk aki eltévedt az erdőben, és nem képes hazamenni.
justhpeter
De most komolyan. Javaslom Kósa kerüljön a Külügyminisztérium élére és első útja Ruandába vezessen. Ott megfelelően tanulmányozhatja a hutuk és a tuszik fejlődéstörténetét. Amennyiben a hutuk és a tuszik a vendégen összevesznének és valamelyikük véletlenül egy kondérban megfőzné ebédre a békítő tárgyaláson közösen el is fogyaszthatnák Magyarország legnagyobb örömére.
evacica
Ha ez a banda marad, akkor M.o.lehúzhatja a redőnyt! Ez a banda csak a nyomort hozhatja az országra meg a lecsúszást! EU pénz nélkül ez az ország nem működne, teljesítmény 0, pláne ezekkel a szélhámosokkal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.