A politikus tegnap délután rohangálhatott három helyszín között, ahol a válaszleveleket őrzik. Nem győzték meg arról, hogy valóban 1,7 millióan küldték volna vissza az íveket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szegeny, nem tud sokat tenni a bizonyitasra, pedig biztosan ugy volt, ahogy megitelte a helyzetet. Nem vihetett ujsagirot, nem keszithetett fotot, szemet modon rovid ideig mutattak neki valamit, ami akar lehetett egy rakas ures papir is (a tulnyomo tobbsege).
Ha sikeres lett volna a konzultacio, akkor nem kellene meghosszabbitani meg egy hettel a hataridot.
Csak azt nem tudom, mire jo a meghosszabbitas orbannak, hogyha ugysem enged a kozelebe a konzultacios leveleknek egyetlen ellenzeki politikust sem leellenorizni, tehat annyit hamisithat bele, amennyit akar (meg, Mert szerintem ennek a nagy tobbsege is az,: hamisitvany) Kulonben Hadhazy keszithetett volna kepeket, hozhatott volna ujsagirokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
42
@eszegfu: Ugye neked megvolt a Nyomorultak (nagy kezdőbetűvel, tehát a regényre utalva, de mégis elvonatkoztatva, tovább gondolva, a mába illesztve?)
Én nem vagyok egyszerű.
Próbálok egyszerű lenni, de nem mindig sikerül - pedig annyira próbálok...

Tudod miért megyek külföldre?
Mert ott legalább tudom, hogy miért nem értenek.

Nem beszélnek magyarul, a hülyék... phhhh!
A magyar egy világnyelv, bakker!.
Ha lassan mondod, és kellően hangosan, akkor mindenki megérti.
Pálinkás Pál
Ácsi...tételezzük fel hogy igaz...akkor is ez a kiküldőtt íveknek még 20%-a sincs...beleértve már a román bérállampolgárokat is!!!Most akkor mire a nagy pofa fidesznyikek???
eszegfu
@42: Na persze, hogy "megvolt/megvan" a Nyomorultak! De az egy jó könyv, önmagában is megérdemli a nagybetüs kezdést... mig a "mába illesztve"... ezek (nem ők!)?!
Tényleg időnként nem vagy "egyszerü"... néha többször is elolvasom... általában jók a megállapitásaid, de nekem tul "filozófikus"... én meg csak egy "földhözragadt" gondolatu vagyok. Mintha Te irtad volna, hogy svédül tanulsz...oda készülsz?
42
@eszegfu: Soha nem tanultam svédül.
Összekeversz valakivel :)

A próbálok egyszerűsíteni, ami azt jelenti, hogy sokat iszom, mert túl sok az agysejtem.
Az a baj, hogy az egyre kevesebb agysejtjeim egyre jobban aktivizálják magukat.
Érzik a vesztüket, ezért összefogtak ellenem..
Én nem akarom tudni, de ők úgy döntöttek, hogy tudni, és elemezni akarják.
Ez egy villámháború lett volna, de mostanra állóháborúvá vált.
Én izomagyú akartam lenni mindig, és sokat is tettem ezért, de nem sikerült.
Az agyam irányítja a testemet.
Sajnálom!!!

Szegény testem, ahogy küzdött a szellemem ellen...
Az a sok tonnányi súly, meg ahogy pörögve forgott a levegőben...
Igazából esélye sem volt - de ezt csak így egymást közt árulom el halkan.
eszegfu
@42: Bocs., akkor valóban összekevertelek valakivel! Feltétlenül kell innod?! Ez rogadtul nem old meg semmit sem!! Hülyeséget irsz, hiszen leginkább a májadnak lesz baja, csak utána jönnek az agysejtjeid. Arról nem beszélve, hogy ez utóbbit másra is tudnád használni...nem?!
Szóval próbáld "visszafogni" Magad... ha lehet. Egyébként emlékeztetsz valakire, aki Hozzád hasonlóan irt, több nickje is volt már.
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2017/11/24/mar-csak-az-utolso-jegyek-konzultacio-hatarideje/
Azonban az továbbra is világos, hogy ha a kormány, és benne Orbán Viktor olyan fenemód biztos lenne a támogatottságukban, akkor népszavazást tartana a kérdésben. Maga az a tény, hogy erre nem kerül sor mutatja: maga a hatalom sem hisz a saját szövegében. Valószínűleg okkal. Mert tegyük fel, hogy igaz az a szám, amit állítanak. Az a bizonyos 1,7 millió. Azt is feltehetjük akár, hogy csak azok küldték vissza, akik egyet értenek Orbánnal. Azt is tegyük félre, hogy a bolsevik módszertanhoz hozzá tartozhat a kisebbség nevében, mesterségesen előállított többség. Amit jól példázott a 2014-es választás. Az, amelyen a Fidesz kevesebb, 2,1 millió, szavazattal nyert parlamenti kétharmadot, mint amennyivel korábban választásokat vesztett. A 2014-es és a jelenlegi számokból azonban látszik: annyian sem küldték vissza a sorosozós badarságot, ahányan korábban beszavazták a Fideszt a hatalomba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.