Tanúként hallgatta ki pénteken Dobrev Klárát a Kecskeméti-ügyészség az úgynevezett Czeglédy-ügyben. Gyurcsány Ferenc felesége a kihallgatáa után azt mondta, hogy a procedúra értelmetlen volt. Sőt, arra is utalt, szerinte még a rendőrség se tudott az esetről, amikor az a sajtóban már kész tényként megjelent.

Dobrev Klárát az ügyészségnél és nála is meglévő kölcsönszerződésekről kérdezték, a kihallgató egyetlen olyan kérdést sem tudott feltenni, amire a válasz ne lett volna ott az előtte lévő papírokban.

A volt miniszterelnök feleségét azért idéztek be tanúkihallgatásra, mert cégei kölcsönöztek adtak Czeglédy cégeinek. Dobrev elmondta, azt nem tudja eldönteni Czeglédy bűnös-e vagy sem, de a vele szembeni eljárást nevetségesnek tartja. Kifogásolta, hogy a kormánypárti sajtóban előbb jelent meg a hír miszerint befogják idézni kihallgatásra, mint ahogy ő erről tudomást szerzett volna. Sőt, arra is utalt, szerinte még a rendőrség se tudott a feladatról, amikor az a sajtóban már kész tényként megjelent.

A sajtótájékoztató végén Dobrev Klára azt is elmondta, nyilvánosságra fogja hozni a kihallgatás teljes jegyzőkönyvét.

Forrás: Népszava.hu.

Címlapkép: MTI Fotó /Ujvári Sándor

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Hol van a viktor szopkin felesége ehhez a nőhöz Dobrev Klárához???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@gulyasgyula: Ha már itt tartunk, Te sem "ismerted a Mariska nénit"! Egyébként én a külalakjára, megjelenésére gondoltam a hasonlóságot. Továbbá én csupán Dobrev Klára, mint cégvezető, mint magánember "szereplését" néztem, ezt hasonlitottam össze Lévaival, mint egyik embert a másikhoz...családjaik és a háttér nélkül.
vukkocska
@RonaGyuri: engem például érdekel. Hogy ki és mit olvas el, azt nem tudhatjuk, de én ezt szívesen elolvasnám, mert legalább megtudnám, mi volt az a lényegre törő kérdés, ami miatt Dobrev Klárán Kecskemétre citálták. Equus: a miniszterelnöki fizetéséből nem gazdagodott, mert azt úgy ahogy volt felajánlotta karitatív célokra.
gulyasgyula
@Equus: ..Mint annyi mást ezt se tudjuk meg soha hogy melyik politikus miből gazdagodik ..Egy biztos nem a munkáért kapott pénzből gazdagodnak ..
gulyasgyula
@eszegfu: ..Én a természetükre gondoltam ..A Klára meg annak ad kölcsön akinek akar ..Ehhez se az NAV-nak se senki másnak semmi köze ..Neked nem kell hogy mondjam ..Ez csak egy nagy szinház a nép hülyítésére ..
evacica
@eszegfu: A két nő között a különbség, mint Makó és Jeruzsálem!!!
evacica
@dr. prédikátor: Dobrev Klára javára!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.