Különböző témákban, összesen 5,4 millió forintért 24 tanulmányt rendelt az elmúlt 3 évben az Országgyűlés fideszes alelnöke, Lezsák Sándor. Földi László például 350 ezer adóforintért írta meg a “Gondolatok az Európát ért invázióval összefüggésben” című 15 oldalas dolgozatot, amelyben egyebek mellett fegyveres önvédelemre és a kaszárnyák M-zárolt készleteinek kifosztására buzdít. Októberben közadatigénylésben kértük ki az Országgyűlés Hivatalától, hogy Lezsák Sándor a rendelkezésére álló alelnöki keretből 2014 óta milyen tanulmányokat rendelt, és melyik mennyibe került. Válaszként egy szép listát kaptunk, amin 24 tanulmány szerepel összesen 5,4 millió forint értékben különböző szerzőktől, változatos témákban. A legolcsóbb művekért 100 ezer forintot, a legdrágábbakért 350 ezer forintot fizettek. Szerepel a listán Földi László, a CSOK, a zarándokturizmus, az őstörténet-kutatás, a Digitális Jólét-program, a kiskunfélegyházi választások, Horthy István, és a kisvasutak is. Az öt...

Forrás: atlatszo.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A Nemzethy Pofátlanság határtalan!
Lezsák-Gagyi Sándor sem tudta megállni, hogy ne nyúljon bele a közpénzbe egy halom, felesleges, semmitmondó szemétért!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Nem menni magyar, debil?
Mit akartál kinyögni, debil?
Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
bencemacska
@karma1: ma, 04:52
???
A parlament alelnöke! Nem rég mószerolt be valakiket - helytelen magatartás miatt - Kövérnél büntire!!!
karma1
@bencemacska: Draga Baratnem, tudom, hogy ki volt, de nem hallottam a nevet kb. 10-12 eve a politikai hirekben. Nekem annyi, mintha nem is elne, ill. nem is mukodne sehogy sem...:o))))) Szoval meg mindig o az alelnok...Es pont olyan genyo, mint volt, hihi...:o))))
Azert mit szolsz, amit Szel Berni meg Hadhazy papirlapot felmutatott a nemethsziszi mogott, azert meg nem osztottak ki semmifele sallert! Pilled a koteles kover...:o)))) Ez nekem nagyon tetszik!...:o))))
bencemacska
@karma1: ma, 21:29
Ami késik, nem múlik. Biztos nem ússzák meg!
Lehet, hogy nincs itthon a köteles!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.