Méretes meglepetés, hogy elfogadta Vona Gábor felkérését és a Jobbik képviselőjelöltje lesz a tavaszi országgyűlési választásokon Kovács Tamás korábbi olimpiai bronzérmes vívó, sportvezető, szövetségi kapitány.

A Jobbik színeiben indul a Fideszből kiábrándult olimpikon

(Fotó: Wikimédia)

Facebook oldalán jelentette be a hírt Kovács Tamás:

"IGENT MONDTAM VONA GÁBOR ELNÖK ÚRNAK….!!!

Vona Gábor úr, a Jobbik elnöke megkeresett azzal a felkéréssel, hogy a 2018. évi országgyűlési választásokon, mint képviselőjelölt indulnék-e a parlamenti választásokon. Felkérésére igent mondtam, számomra abszolút megtisztelő és elfogadható, mivel a néppártosodott Jobbik választási programjával maximálisan egyetértek. 20 évig a Fideszre szavaztam, mint nemzeti érzelmű, keresztény polgár, de sajnos az elmúlt négy évben óriásit változott a párt morálja, becsülete és tovább fokozta a társadalom megosztottságát, elfelejtette Isten intelmeit a tízparancsolatában.

Saját problémáimról nem is beszélve, amikor is a Fideszes ejtőernyős szövetségi elnök kirúgott a londoni olimpia előtt egy hónappal a kard szövetségi kapitányi posztról, mert szakmailag helyre tettem, amit nem viselt el, majd irántam érzett gyűlöletből megalázta a hatszoros olimpiai bajnok halott édesapámat, hogy nem jelölte a Nemzetközi Vívó Szövetség Hírességek Csarnokába, amit az elnökség később korrigált. Ennek ellenére félre tettem mindent, és ismét rájuk szavaztam, 2014-ben! De mára betelt a pohár! A Fidesz 28 év alatt megöregedett, elfásult, korrupt, megosztó, diktatórikus, kirekesztő, ellentmondást nem tűrő párttá vált, ahol a szlogen: „ Aki nincs velünk az ellenünk van”! Számomra ez már elfogadhatatlan! Nagy várakozással várom a Jobbik elnökség és választmány döntését a parlamenti képviselőjelöltségem jóváhagyását illetően!"

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Kár ilyen korán neveket lehozni. Túl sok idő marad a fideSS-kdnp-nek a levadászásra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Donáld Tramp
@quadrocopter: Hát nem,. Ha ilyen f@szik kellenek a Parlamentbe jutáshoz.. / mert tavaszig a vona célja csak ez maradt / Üsse kő ! Jelentéktelen semmivé változtatott egy esetleges kormányváltó pártot...
F_Viktor
Cseberbol vodorbe, erre csak kopni tudok.
kukac50
Aki még képes épp ésszel gondolkodni az elhagyja ezt a hazug Fideszes bandát! Aki képtelen egyedül gondolkodásra az marad és hazudozik ahogy Viktor parancsba adja Nekik.

Az is érdekes,hogy 1millió 700 ezren küldték vissza a konzultációs levelet, Nem számolták meg, nem nézték meg hány igen és hány nem szavazatos levél érkezett vissza, nem készítenek pontos leltárt. Mivel az adófizetők pénzével teszi ezt a kormány érdemes lenne egyesével átnézni,hány igenes hány nem van és hányan küldték el a kormányt a jó é...picsájába. pontos adatra lennék kíváncsi!
Rezsi Szilárd ebben segíthetne Nekem. Meg abban,hogy érdeklődje már meg a fél ország fával fűt azokat ki képviseli a parlamentben és ezeknek a családoknak ki a miniszter elnöke?
Orbán szűken egy millió embernek a miniszter elnöke,
Az egyszerű szegény emberek az árok szélén és az árokba kire számíthatnak ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.