A kormány és sajtója csodálatosan reagált a lebukásra. Hadházy Ákos és Szél Bernadett LMP-s képviselők egy hónapos küzdelemmel elérték, hogy a betekinthessenek a kormánynak visszaküldött nemzeti konzultációs ívekbe. A kormány szerint már "1,7 millióan mondtak véleményt a Soros-tervről", és ezzel a minden kérdésében kamuzó kérdőív lett minden idők legsikeresebb nemzeti konzultációja. De erről nem volt eddig semmilyen elérhető adatbázis.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Asszem lehet inditani a gyujtest ennek a szegeny kozalkalmazottnak a reszere, mert neki mar nem kell bemenni dolgozni hetfon. Es jo, ha ennyivel megussza...
Gratula Hadhazynak, bar en is a legelejetol azt mondom, hogy mindenben hazudik orban, mert ezeket a konzultacios leveleket soha nem latta senki sem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Ugyan már hisz ez csak Fülöpke számlálási technikája

Arról nem is beszélve, hogy a válasz újgyakorlat a neo-unortodoxia (ja kérem új MNB főnökhöz új unortodoxia jár) kifejezéséhez

Mint ismert a legújabb Hadházy ügy (megnézhette az visszaküldött konzultációs íveket) kapcsán akad némi kavarcs. Annyi biztos, hogy sem számok, sem a helyzet sem pedig a hosszabbítás ténye nem túl bíztató.
Ami a számokat illeti a dolog úgy áll, hogy a képviselő kihagyta a számításból a Fidesznél bevezetett Rátkay módszert, bár azt kell mondjam, hogy az a Kossuth téri 2millió szerényebb hazugság volt!
A derék új MNB-s elnök aspiráns válasza (az LMP-sek a sajtónak azt mondták el, amit Ron Werber előre megírt nekik) pedig csak újabb magasabb szintre emelt Habony-pofátlanság a legújabb unortodoxiával megspékelve.
Egyébként, ha szabad egy tanácsot adnom Őfeneségének; Toncsinak jobban feküdne a KSH (bár mint tudjuk az MNB is ad ki nemzetgazdasági adatokat). Lévén ha jól belegondolunk miközben kevesebb mint másfélről szólt a fáma, de egyet sem tudtak bemutatni, de mire a képviselő végzett a szemlével már kiadták az 1,7-es számot, ami Toncsiéknál már „közel kétmillió emberbe rúgtak bele”-ként csapódott le! =))
szaboria1
Vajon ki gazdagodík ebből a kiküldött levél halomból? Kinek a nyomdája nyomdája nyomtatta? Mert ez is csak a lenyulás pénzére megy.
karma1
Asszem lehet inditani a gyujtest ennek a szegeny kozalkalmazottnak a reszere, mert neki mar nem kell bemenni dolgozni hetfon. Es jo, ha ennyivel megussza...
Gratula Hadhazynak, bar en is a legelejetol azt mondom, hogy mindenben hazudik orban, mert ezeket a konzultacios leveleket soha nem latta senki sem.
RonaGyuri
@karma1: Drága te egy kicsit elszoktál már innen; Ezek mm már derék, de buta pártkatonák, a legfeljebb érdemi elismerése mellett más posztot kap! =))
adrenalink
Biztos, megint Rákay Philip számolta meg a visszaküldött kérdőíveket...
karma1
@RonaGyuri: Na most ez nem volt nagyon szep, Kedves Baratom, hogy igy kihangsulyoztad a naivitasomat...:o)))) En azt hittem, ha valaki nem jol vegzi a munkajat, akkor azt buntizik, nem jutalmazzak...:o(((Egy vilag dolt ossze bennem...:o(( Gondolom, Te is hallottad a duborgest...:o)))))
RonaGyuri
@karma1: igen mert a golyóbis jól vezeti a hangot! =))
JAJMÁR
Vajon ezt a szerencsétlent feljelentik majd?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.