Bizalmas információk szivárogtak ki Mészáros Lőrinc tévéjétől. Alig nézik, de rengeteget költenek rá. Bizalmas adatok és utasítások szivárogtak ki a nemsokára megújuló és januártól több kábeltársaságnál egyből az alapcsomagba kerülő, Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Echo TV vezetéséből. A pénteken a 24.hu birtokába kerülő dokumentum a december 4-én kezdődő adásrend tervezett tematikáját vázolja, és a belső utasítások mellett az egyes műsorok új műsorvezetőit is nevesíti.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
"Az Echo Tv 0,1% körüli nézettségű". Legalább a m1-nek lesz egy vetélytársa:-) Attól, hogy alapcsomagba nyomják a Bayer Zsótival fémjelzett kanálist, még nem lesz szerethetőbb!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Nálunk úgy van beállítva, hogy az első húsz a kedvenc csatorna, a többit meg leszarjuk.
magyarbakancs
Az újságírás leg aljai vannak az ECHO-TV-ben.
Szakma gyönyörei.
RonaGyuri
@magyarbakancs: maga a volt tulaja, a derék Széles elvtárs mondta tegnap a saját újságíróiról: "„többet képzel a maga tehetségéről és aztán ennek megfelelően nem olyan szakmai szinten ír”! "
adrenalink
@lampa laz: 09:17-re Nálunk nagyon egyszerűen megoldódott ez a kérdés. Hétfő óta nem találjuk a távirányítót. Valaki véletlenül eddig ismeretlen helyre pakolta. 90%-ban én vagyok a gyanúsított, 10%-ban a nem létező cica. Most legalább valakinek érezhetem magam... :-)))
lampa laz
@RonaGyuri: Nem azokkal van a gond akik a legolcsóbbat válasszák mert, azok úgyis izaura csatornát bámulják többségében, hanem azokkal akik ilyen bayer zsoltokon töltődnek fel.
RonaGyuri
@lampa laz: nos azt kell mondjam ebben nagyon tévedsz, vagy nagyon más körben élsz. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem választják, hanem csak erre fussa (sőt igazán erre sem nagyon), ahogy az is, hogy az Izaura rajongók tábora sem közülük kerül ki! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.