Hódmezővásárhely megduplázza a nyugdíjasoknak küldött Erzsébet-utalványokat - írja a vásárhely24.hu-ra hivatkozva a 444.hu. Csütörtökön jelentette be Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára, hogy megkezdi a kormány a 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványok kézbesítését a nyugdíjasoknak. Hódmezővásárhelyen pénteken rendkívüli közgyűlésen határoztak róla, hogy tízezer forint értékben Erzsébet-utalványokat ajándékoz a város a hetven év felettieknek - írja a vásárhely24.hu. Korábban ötezer forintot kaptak a helyi idősek, ezt az összeget duplázták most meg a kormánypárti alpolgármester javaslatára, amelyet ellenszavazat nélkül fogadott el a testület - írta a portál.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
De csak azért, mert ott lézer jankó irányít még mindig. Ja, és készíti elő a talajt magának a következő polgármester választásra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Lézer-Hazug-Sunyi János készül átvenni a hatalmat a hazai földön!
kissé felnőttem
ja igen 2 soros emlékeztetővel? Szavazz rám ne feledd, cakk 55 !!! pörgesd gyorsabban az idő mulását majd kapsz
RonaGyuri
@kissé felnőttem: neked már egy Soros nem is elég? =))
kissé felnőttem
@RonaGyuri: engem nem patronál, ma sem zavar Tisztelettel, van kenyere, nekem lesz -e majd kiderül,aggobni megnem aggodom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.