Hódmezővásárhely megduplázza a nyugdíjasoknak küldött Erzsébet-utalványokat - írja a vásárhely24.hu-ra hivatkozva a 444.hu. Csütörtökön jelentette be Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára, hogy megkezdi a kormány a 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványok kézbesítését a nyugdíjasoknak. Hódmezővásárhelyen pénteken rendkívüli közgyűlésen határoztak róla, hogy tízezer forint értékben Erzsébet-utalványokat ajándékoz a város a hetven év felettieknek - írja a vásárhely24.hu. Korábban ötezer forintot kaptak a helyi idősek, ezt az összeget duplázták most meg a kormánypárti alpolgármester javaslatára, amelyet ellenszavazat nélkül fogadott el a testület - írta a portál.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
De csak azért, mert ott lézer jankó irányít még mindig. Ja, és készíti elő a talajt magának a következő polgármester választásra.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
De csak azért, mert ott lézer jankó irányít még mindig. Ja, és készíti elő a talajt magának a következő polgármester választásra.
RonaGyuri
@lampa laz: Vásárhely közeliek szerint többről van szó mint polgiskodásról! =))
1magyar
Pedig az aktívabb szavazók 60 körüliek, 75 felett már nem totyognak el a szavazófülkébe.
simmering73
Ezek szerint Hódmezővásárhelyen sem szimpatizálnak már annyian a fidesszel.
nezelodo
Na, ugye mekkora találmány a tokás Tállai ötlete, a legutolsó narancsfalván is rendszerbe állítja a maffiakormány! Azt gondolja a vezír, még nem elég nagy az erkölcsi mélység, meg a mindennapi korrupció, az emberek önbecsülésének elvesztése. Muszáj mindenkinek hasonlatossá válni? Én nem szeretnék olyan lenni... Gondolom a Lajos a (G), a vívódezertőr, meg a Navra stb. semennyit sem kap
lampa laz
@RonaGyuri: Csak nem miniszterelnök akar lenni?
levarosbukta
Régóta ugatom már hogy hetven év felett, de ha hatvanöt asse baj, el kell venni a választójogot. Hatvan után ugrásszerűen hülyül az ember. Az a pár kivétel meg majd csak megemészti a dolgot! :)
cikicakk55
@levarosbukta: Így van! Én Hódmezővásárhelyen lakom.pénteken olvastam én is,hogy ebben a városban 20.000 ft az Erzsébet utalvány. sajnos az első örömöm túl gyors,mert méh nem vagyok 70 éves és csak azok kapnak akik már betöltötték.A másik: Hódmezővásárhelyen sem szeretik a FideSSt.Lázár Jánost viszont szerették az emberek és most nagyon nagy a tét Lézerünknek.Sokan vannak akik még emlékeznek a régi Lázárra és teljesen le vannak döbbenve,hogy a politikai prostitúció ennyire elvitte őt.Valami azért van még benne a régi Polgármesterből,mert a Kormányinfón( amit csak miatta nézek) látszik,hogy sok kérdésre legszívesebben igazat mondana,de nem teheti.Mikor megtudták a városban nyár vége felé,hogy 2018-tól nem biztos,hogy csinálja tovább azt amit most,inkább vissza jönne Polgármesternek,sokan örültek,mert bízunk benne,hogy újra a régi önmaga lesz. Most meghalt Almássy István,aki eddig a Polgármester volt így még jobban reménykedünk benne,hogy vissza jön.Azt eddig is tudtuk,hogy a néhai szegény,csak névleg volt Polgármester,mert minden városi közgyűlésen itt volt Lázár és azt is tudtuk,hogy szegény megboldogult csak alá írta amit az ex kitervelt. Jobb volt Polgármesternek,jobban is feküdt neki az a munka,mint amit most csinált.Nem hinném,hogy örömét leli abban a pofafürdőben amit nap mint nap el kell viselnie. Nem egy ártatlan ember tudom és eléggé rossz is,hogy így lezüllött,de azért még reménykedünk.A FideSS gárdában az biztos,hogy Ő az egyetlen aki valamennyire féken tudta tartani Orbánt és ha kellett akkor szembe is ment vele.Sajnos csak ritkán,mikor már túlságosan elrúgta a pöttyöst a vezér.
Csizmás Kond
@cikicakk55: ...és ebből azt kell érteni hogy ha hetven éves lennél akkor most imádnád Lázárt ...
quadrocopter
Lézer-Hazug-Sunyi János készül átvenni a hatalmat a hazai földön!
kissé felnőttem
ja igen 2 soros emlékeztetővel? Szavazz rám ne feledd, cakk 55 !!! pörgesd gyorsabban az idő mulását majd kapsz
RonaGyuri
@kissé felnőttem: neked már egy Soros nem is elég? =))
kissé felnőttem
@RonaGyuri: engem nem patronál, ma sem zavar Tisztelettel, van kenyere, nekem lesz -e majd kiderül,aggobni megnem aggodom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.