A legkeményebb MSZP-s kormányok idején is tudtunk fejleszteni. Ha most valaki nem hódol be, akkor nem kap semmit – mondta Gödöllő polgármestere. Interjú. A legkeményebb MSZP-s kormányok idején is jutott nekünk pályázat, tudtunk fejleszteni. Ha most valaki nem hódol be, akkor nem kap semmit – mondta a Magyar Nemzetnek adott interjújában Gémesi György, Gödöllő polgármestere. Az Új Kezdet elnöke – aki pártjával együttműködést készül kötni az LMP-vel – úgy véli, hogy voltak már ebben az országban elég csúnya és súlyos történelmi idők, a léc most is rezeg, már ami a jogállamiságot és a demokráciát illeti.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hogy rezegne az a léc??? Egykor vívó-bíró is voltál, nagyon megromlott a szemed, ha csak remeg! =))
RonaGyuri
hogy rezegne az a léc??? Egykor vívó-bíró is voltál, nagyon megromlott a szemed, ha csak remeg! =))
nevemnick
Emlékszem, egyszer volt egy falú, amelyik a '14-es választások után addig nem kapott semmiféle állami támogatást, amíg a a maszopos polgi nem írt egy levelet a vezírnek, amelyet valahogy így fejezett be: ,,... egy az ország, egy a kormány..."
Ha jól tudom, kapott.
szaboria1
Ez így igaz ahol jó a fideszes az még arra is kapott pénzt mint tenisz pálya ahol nem is teniszeznek. Van még egy pás dolog amínek haszna sincs
magyarbakancs
A betelepítési népszavazáskor ahol élek a polgármester aláírt a Fidesznek,hogy 50% os részvétel lesz mert hanem írt volna alá nem kapott volna semmilyen támogatást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.