Példátlan külső támadás indult Magyarország ellen Soros György vezetésével – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs pénteki sajtótájékoztatóján. A Fidesz kommunikációs igazgatója kifejtette: Soros György maga és képviselője is beszélt arról, hogy ellenkampányt indítanak a nemzeti konzultáció miatt. Teljesen egyértelmű, hogy nyíltan befolyásolni akarják a magyarországi választások kimenetelét annak érdekében, hogy elmozdítsák az Orbán-kormányt és egy bevándorláspárti ellenzéki …

Forrás: hirgate.com
Feltöltő: hirgate.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Nos tahókám..akinek az IQ-ja magasabb egy mosómedvéénél, az bizony el akar titeket takarítani!!!És akinek ez sikerülni fog,no...az lesz Nemzeti hős,visszaállítva e szó értékét,mert ti lenulláztátok!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Nos tahókám..akinek az IQ-ja magasabb egy mosómedvéénél, az bizony el akar titeket takarítani!!!És akinek ez sikerülni fog,no...az lesz Nemzeti hős,visszaállítva e szó értékét,mert ti lenulláztátok!!
nezelodo
Nahát, most azt akarják a nagyérdemű fejébe verni ezek a sárga házból szabadultak, hogy "Báncsák a magyart!" Nem debilkéim, csak azt a félkegyelműt akarják móresre tanítani, mert megunták az adófizetők pénzén zajló állandó mocskolódást.!
Nessy
Soros fóbiájával keresse fel háziorvosát, pszichiáterét!
Ne menjen közösségbe, mert bizonyos IQ szint alatt fertőz!
Kutyának, mosómedvének ne adja elő, mert megvész tőle szegény pára!
nevemnick
,,Soros György maga és képviselője is beszélt arról, hogy ellenkampányt indítanak a nemzeti konzultáció miatt. Teljesen egyértelmű, hogy nyíltan befolyásolni akarják a magyarországi választások kimenetelét annak érdekében, hogy elmozdítsák az Orbán.."

Szóval, (és tettel) ilyen amikor a préda visszalő, és a ,,vadász" teli gatyával, és nem szűnő gyomorgörccsel áll a fejlemények elé.
Pálinkás Pál
Úgy mellesleg patkányok,a román szavazók nem befolyásolják a honi eredményeket??? Hát persze hogy nem,mert megvettétek őket kilóra...
Qqberci
Mit vártatok, fiugg? Hogy majd örömtáncot lejt, amiért csesztetitek?
peterkelemen
Orbán indított még 2010-ben példanélküli támadást a legkiszolgáltatottabb magyarok ellen.
simmering73
Reszkessetek nemzetszomorító, népnyúzó bitangok.
Hellcat
Hónapok óta meg a szardobálás a Soros felé...és akkor ő megcáfolná az ellene felhozott vádakat akkor példátlan támadást indít???
tudode
Akinek kedvére való a krimi, v a bohózat elmenne ez a Sorosozás, de mivel az "állampolgárok" bőrével cicóznak ez inkább NEMZETTIPRÁSNAK is minősülhet, már ami az ORBITÁLIS NÉPHÜLYÍTÉST illeti!
.
Minek is vagyunk tanúi ahelyett, hogy azzal törődtek volna, törődnének, amelyet VÉRES VEREJTÉKKEL KIHARCOLTAK maguknak, az ORSZÁG ELLEN!
.
Ugyanúgy PLAGIZÁLNAK, mint a "hazudtunk éjjel, este" mondat harsogásával, mivel a PATÁS ÖRDÖG átprogramozta KI TUDJA MI MENNYIÉRT az apródjai agyát, mert ÍGY KELL EZT CSINÁLNI (lóvé) költőienI:
.
okt 20, 2011
----- Orbán: “Patás ördögöt kell a horizontra rajzolni”
www.tenyezo.hu/orban-patas-ordogot-kell-a-horizontra-rajzolni/
.
Ugyanezt teszik SOROS ÉLETÉRŐL SZÓLÓ KÖNYVÉVEL "is", PLAGIZÁLNAK belőle:
.
----- Soros Györgyről szóló könyvből vásárolt be a Fidesz
mno.hu/gazdasag/soros-gyorgyrol-szolo-konyvbol-vasarolt-be-a-fidesz-2429213

"""13 millió forintért vett Soros György életéről szóló köteteket a Fidesz-frakció a Pestisrácok.hu-t is fenntartó GerillaPress Lapkiadó és Médiatanácsadó Kft.-től – írja az Mfor.hu az Országgyűlés honlapján közzétett nyilvános szerződéslista alapján.""
.
Szerencséjük, hogy Soros György ÚRIEMBER, és nem cincálja meg őket a BÍRÓSÁGON, mert amit EZEK MŰVELNEK azzal, aki kikaparta őket onnan, ahonnan jöttek, de Soros NEM HÁNYJA AZ ORRUKRA, hogy MICSODA HÁLÁTLAN di...ók, az általa "is" finanszírozott CIVILEKÉRT EMELI FEL A SZAVÁT, a korábbi KITARTOTTJAI ellenében!
.
Arról nem is szólva, lehet, hogy legomboltak az öregről valamennyi suskát, de
.
----Orbán Viktor fogadja a Parlamentben Soros Györgyöt 2010 októberében
mno.hu/belfold/totalis-orulet-a-fidesz-szerint-soros-haborut-tervez-a-magyarok-ellen-2429340
.
A pillanatemberkék persze BEVESZIK EZT A SOK maszlagot, aztán nyugdíjáig BAROMKODHAT ez a PATÁS ÖRDÖG az ország lábán!!!.
nusika
..."" ez úgy kezdődött, hogy Móricka visszaütött !! Milliárdokat költöttek a Soros támadására. Most amikor visszaszól a kormánynak és NEM A MAGYAROKNAK, MAGYARUL, HOGY MINDENKI ÉRTSE, panaszkodnak... háááát megáll az ész!!
karma1
Na, hirgate, mar megint idepofatlankodtal? Ez van kiadva mara, mint troll-blognak? Megis, mi a Joistent gondoltatok, mit fog csinalni valaki, akit igaztalanul saroznak be, hurcolnak meg?
Eddig tartott a turelme - na, ezutan lehet a gatyat felkotni!...
Soros Gyorgyot mar nem lehet megijeszteni, neki a te kis mitugrasz nagypocakos torpe fonokod semmit se tud mondani, max. elore koszonhet neki...
lópicigáspár
Ebből is látszik, hogy Soros úriember, hisz eddig tűrte, hogy szarral dobálják. Na meg persze okos is, hisz a kampány elejéig kivárt.
Macskanő
Elég jó színben van még az öreg, de bárhogy is nézzük, már 86 éves. Túl sok már nem lehet neki hátra. Szóval gondolom Orbán-berkekben már lázasan keresik az utódját. Kell valami intergalaktikus sátán, aki a háttérből irányítja a világ harcát az orbáni édenkert ellen és szervezi, támogatja, pénzeli, sőt talán ő maga szüli a hazaárulókat, akiknek a nemzet elpusztítása a legfőbb céljuk.
Ha megkérdezed, miért épülnek üres stadionok Soros bérenc vagy.
Ha nem érted, hogy lett egy 80-as IQ-jú gázszerelőből milliárdos Soros bérenc vagy.
Ha kíváncsi lennél, hogy egy 5 gyerekes háziasszony miképp tesz szert milliárdokra Soros bérenc vagy.
Ha szeretnéd tudni, hogy ki volt régen besúgó Soros bérenc vagy.
Ha tudni akarod, kiket tiltottak ki az USA-ból Soros bérenc vagy.
Meg még úgy millió okból Soros bérenc vagy.
Ha bármiben a világon nem egyezik a véleményed a hatalmon lévő hordáéval Soros bérenc vagy.
mackoka46
@Macskanő: Attól, hogy mocsok mit mond rád, attól még nem leszel az !
Nessy
Ebből látszik, hogy nem tudnak más magyarázatot és félni valót adni a híveiknek, mint Soros, migráncs! Biztos emlékeznek a mesére: Jönnek a pomogácsok, jönnek a pomogácsok!
Eladott Ország
Folytatjuk az Óvodások összepofozkodtak a homokozóban és azt hiszik, annak van igaza, aki
hangosabban ordít – című minisorozatunkat. Miközben az emberek döntő többsége vért izzad
és keményen gürizik azért, hogy az alapvető létfenntartáshoz szükséges anyagiakat előteremtse, addig a havi bruttó egymillió forinttól (a csillagos égig bezárólag) induló fizetésért semmihez nem értők így szórakoztatják önmagukat és egymást. Én már kezdek aggódni. De most komolyan, nem egyrészt-másrészt, nem félvállról, nem foghegyről és nem is látszatból. Őszintén. Aggaszt a kormány elmeállapota. Tudom persze, egy kormánynak nem lehet elmeállapota. A miénknek pláne nem lehet, még akkor sem, ha történetesen nem az autómban található, hanem a fejem felett. Mindjárt Mohamed koporsója, Demoklész kardja és a béka segge mellett. Ezek sopánkodnak. Megállás nélkül, folyamatosan, fáradhatatlanul. Minden egyes napon. Tündérbogyó! Ne izguljál, mert táskás lesz a szemed alja, mint a disznószerelőnek. Komolyan, mitől fostok ennyire? Hiszen tizenhúszmillióan visszaküldték a nemzeti inzultációs kérdőívet. Annyian visszaküldték, hogy már el sem fértek tőle. Biztosan azért kell szegény Orbán Viktornak a Várba költöznie a mi költségünkön, mert már az ő irodája is plafonig tele van visszaküldött kérdőívekkel. A kormány jól teljesít, a gazdaság szárnyal, mi vagyunk Európa húzómotorja és rotációs kapája. A kormány olyan stabil, hogy a receptért könyörög a Viagra gyártója. Akkor meg mi a hézag? Komolyan egy majdnem kilencven éves öregember fogja megdönteni Európa indiai származású asztali fűszerének örök hatalmát? Hogy fogja csinálni? És hogy ültet a helyébe akárkit is?
Itsuka Nakimaga
Soros az első (és eddig leg-pusztítóbb) támadását akkor intézte Magyarország ellen, amikor Orbánt Oxfordban taníttatta!
Eladott Ország
Szóval miért van ennyire megrettenve Hidvéghi Balázs és a komplett Fidesz? Úgy rinyálnak,
mint akinek nem jutott répaföld, közben meg már a gáztenyésztő nevén van a fél ország. Fel is
készültünk a háborúra, hiszen jó ideje pedzegeti a Fidesz, hogy majd mindenféle álhírekkel
fogják megtámadni drágaviktorunkat az orv ellenségek. Szóval nem hiszünk el semmit Sorosnak, bármit hazudozik is. Így vagyunk trenírozva, de ha nem, akkor is gyávák vagyunk kinyitni a tápcsatornánk bemeneti nyílását – a másik végén kijövő ájert meg letagadjuk -, így semmi nem fenyegeti a trónt és annak örökös lakóját. Csíkos a gatya, de rendesen! Ezek a maffiózó fiúk nem hülyék, de nem ám! Hajszálpontosan tudják - a Szeretett Kedves Vezetővel az élen - hogy mekkora gazemberséget követtek, követnek el folyamatosan az ország, a nemzet ellen, a választópolgárok, a jövőnk, a gyermekeink, unokáink jelene, jövője ellen! És azt is nagyon jól tudják, hogy hiába a rengeteg - uralmukat akár visszamenőlegesen is erősítő - törvény, előbb-utóbb el kell majd számolniuk, mert semmi sem tarthat örökké! Már nagyon sokszor elgondolkoztam azon, hogy hol tarthatnánk, (mármint az ország!) ha ezek a gátlástalan rablók a tehetségüket nem az egyéni gazdagodás, hanem az ország felemelkedése, építése szolgálatába állították volna. Valaki szóljon Hidvéghi Balázsnak, hogy az szóljon Orbán Viktornak, hogy nyugodjon már meg végre, mert árt a szépségének ez a sok aggodalom. Már így is szarul néz ki. Megyünk szavazni jövőre, mint a szél és fejenként ötször fogunk rá voksolni. Meg még majd levélben is, vagy tizenhatszor. Nem nyugszunk, ameddig a 438 százalékos többséget el nem érjük. Szorgos népünk győzni fog! Arccal a harc felé! Meg minden. Csak nyugi legyen már végre
Jozefina
"Kedves" fidesz-kdnp ! Vissza gondoltok (bár a gondolkodás tekintetében kétségeim vannk) akkor rá kellen jönnötök, hogy a háborút, a sárdobállást, mások lejáratását. a hamis hírek terjesztését és még folytatni lehetne a kis ducse kezdte és senkit nem kímél, aki vélhetően az útjában áll. Szóval ti kezdtétek Soros Úrat besározni. Elég sokáig tűrte az öreg, hogy végre besokalljon. Most nem tetszik nektek, hogy megpróbálja felvilágosítani a ti általatok besötítitett elméket??? Remélhetőleg sikerül neki.
Most nyivákoltok??? Vajon mit csináltok Romániában? a Kárpátokalján??? Folyamatosan oda jártok lázítani, hülyíteni szerencsétel határonkívüli honfitársainka!!! Ugyanezt teszitek az EU-val!!! Akkor most mit háborogtok???
Sámannus
Nem az országot támadja, hanem titeket, te hazudozó csicska.
Macskanő
@Itsuka Nakimaga: "amikor Orbánt Oxfordban taníttatta!" De lófa...t sem tanult.
Apropó! Vitya visszaadta már Sorosnak az angliai töketlenkedésének a költségeit, amit az fizetett neki?
Biztosan. Ugye tisztességes ember nem köpköd olyat, akitől adományt fogadott el, Orbán meg közmondásosan tisztességes...
Vagy mégsem? Hiszen akkoriban még liberális volt, az meg közismerten mind hazaáruló. Ez tuti biztos. Orbán mondta. Csak tudja, hisz 8 évig volt a Liberális Internacionálé alelnöke.
Kezdem nem érteni.Na majdcsak elmagyarázza a dolgot valamelyik rajongója...
kukac50
Soros György akkor indított támadás Magyarország ellen amikor a parlamentben levő politikusoknak gyógypedagógiai iskolát fizetett. Ezért lehetséges az,hogy egy parlamentben történő kérdésre nem tudnak válaszolni, mert nem képesek a kérdést megérteni!
Ajánlom Kövér Lászlónak azokat büntesse meg akik nem a feltett kérdésre adnak választ!
Annyit Én egyszerű vidéki létemre elvárom a politikusoktól,hogy egyszerű értelmes választ adjanak a kérdésre,ha erre képtelenek,vagy nem értik meg a kérdést, vagy tudásuk értelmi képességük, nincs meg hozzá, semmi keresni valójuk nincs a parlamentben.
Zeta
Akkor mit lépnének, ha Soros bejelentené, Nem politizálok tovább! Vissza vonulok!
Tudna mit lépni a Láthatatlan ember ellen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.