Az Új Kezdet elnöke szerint a kormány csak eltereli a figyelmet a fontos problémákról, miközben soha nem látott szinten van a korrupció.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Csak gratulálni tudok a derék LMP-seknek, hogy lelkesem tapsikoltak ehhez a gátlástalan dumához: "Ma már olyan szinten mosta át az emberek agyát az állandó sorosozás és migránsozás, hogy az már károsan hat". Értsd alapvetően igaz van Őfeneségének csak túltolta! =))
1magyar
A tények makacs dolgok. Ha nem láttuk volna ezt az iszonyatos idegeninváziót biztosan nem hittük volna el.
De láttuk és Orbánék voltak az elsők akik felismerték ennek a veszélyét és tettek is ellene.
szép új világ
@1magyar: Aha! Kösz, hogy felhomályosítottál. Ezek szerint a migráns veszély miatt lopták szét az országot, nullázták le az egészségügyet és az oktatást, tették rendszer szintűvé a korrupciót.
1magyar
@szép új világ: A rendszerváltás erről szólt - sajnos.
Sziszifusz
@1magyar: 13:13
Minél távolabb kerülünk időben a rendszerváltástól, annál inkább fokozódik a zabrálás. A korábbiak is megérték a pénzüket, de ezekhez a mostaniakhoz képest, kezdő amatőrök voltak.
Macskanő
@1magyar: Mi van, ha az a köcsög menekült egy másik (tényleg) európai országba jut be és onnét menekül ide? Ez nem fordulhat elő? Mert ha igen, akkor az uniós határainkon is illene kerítést alkotni, nem? Aztán máris a ketrecben találtuk magunkat...
Na jó, gondolom fideszes barikáink is egyetértenek abban, hogy nem túl esélyes, hogy egy Ausztriába bejutott menekült ide menekül tovább, nem igaz? Ha viszont ez stimmel, akkor miért is maradna itt, aki ide menekült? Bocsássuk társadalmi vitára a menekültek körében azt a kérdést, hogy ki szeretne közülük itt maradni! Aki nem akar, azt elengedni, hadd menjen, a maradék 2-3 főt meg elhelyezni a megfelelő elmeosztályon. Orbán legújabb gumicsontja az összes közül az eddigi legsikeresebb. Kajálja a nép, mintha fizetnének érte. Jobb, mint a vasárnapi boltbezárás. A kutyát sem érdekli a NAV, meg a napi 10 új mutyi, ameddig lehet attól rettegni hogy Ali Babának a mi közmunkánkra fáj a foga!
1magyar
@Macskanő: Nem az a baj,hogy itt akarnának maradni, persze, hogy nem. Mennének tovább Ausztriába, Németországba. Csak az a gond,hogy azok meg visszakvótázzák.Ha akarja a migri, ha nem.
1magyar
@Sziszifusz: Az a különbség, hogy a korábbiak idegeneknek játszották vissza, nekik kevesebb maradt belőle. Ezek meg a saját embereiknek. Ha itthon marad a pénz még ez mindig jobb.
Sziszifusz
@1magyar: 18:41
A lopás az bűn. Akkor is ha a hasznát messzire viszik és akkor is ha közvetlen szomszédom élvezi.
A lopások megítélését befolyásolhatja, hogy ha azt, az alkalmat kihasználva eseti jelleggel követik el (enyhébb megítélés), vagy pedig jogszabályok átalakításával szervezett bűnszövetségben rafinált módszerekkel, sorozatosan követik el. Az utóbbi módszerrel folytatja cselekményét a a Fideszes potentátok sokasága.
Veleda
Sikerült a kormány propaganda agymosása. Ennyi barom hozzászólást, már régen olvastam a facén, amit elöntött a kormány hiteltelen és megtévesztő információja. Fröcsögik a megtévesztő cikkeket. És a nép beveszi. Hovatovább az országunk hadban áll a Sorossal.
Eriksson
@Veleda: És te hogy tudod megállapítani, hogy mi egy agymosás következménye és mi a valóság?
Esetleg egy más oldalról jött agymosás eredményeként gondolkodsz?
Veleda
@Eriksson: Ehhez nem kellenek egyik oldal és másik oldal. Racionálisan nézem a világot.Te tényleg elhiszed, hogy évente 1 millió migráncsot kell befogadni, és az állami költségvetés hatalmas összeggel segíti őket?
Eriksson
@Veleda: Nem hiszem el, de az ellenkezőjét se.
Szerintem nem lesz ennek jó vége, hogy már az itt lévőket ide-oda toszogatják, csoportosítják, kijelölve, hogy csak itt élhetnek, oda nem mehetnek, stb. Sőt biztatják őket mindenféle előnyökkel csak jöjjenek, aztán találkoznak a valósággal, hogy most már mégsem kellenek annyian. Legfeljebb a műveltebbje, oszt a butábbja meg szop majd, mint a torkos borz.
Akkor még nem beszéltünk az ügyintézők hasznáról, a lehetséges terroristákról, a lépre csalt szegényekről.
Veleda
@Eriksson: Világos, mint a pince vakablakja!:)) Kinek kellene tömegével olyan emberek, akik nem beszélnek nyelveket, semmilyen szakképesítésük nincs, nem értenek semmihez, 1 apának 2-3 felesége és 10 gyereke van, ide szociális támogatás kell, de nagyon sok. Iskola, lakás, egészségügy, -----na ezért nem hiszek én ebben a Soros fenyegetettségben
Eriksson
@Veleda: Na majd meglátjuk, mi sül ki belőle. Nem szoktam Sorosozni, de sok felől, más európai országokból is lehet hallani, hogy beleszól a dolgaikba az alapítványain keresztül. S nem mellesleg Amerikában is gyűlik ellene a népharag.
Csizmás Kond
@Veleda: azt elhiszede hogy jönnek és jönnek a migráncsok, akik sem a nyelvet nem ismerik, sem képzettségük nincs, a kultúrájuk is ellenkező, akiknek több felesáégük és mégtöbb gyerekük van ?
...és ha még emlékszel a Petrás botlasztásra ahol a futbalfenomén más gyerekével bukfencezett...
...mert ezek vannak és létező dolgok...és mindezek befogadását és eltartását épp Sorospapa sürgeti, ..persze néhány uniós alárendeltjével...
Nem kell elhinni, hogy ez Soros műve csak látni kell a valóságot, hogy nem megállítani akarják az áradatot hanem mellette kampányolnak.
Veleda
@Csizmás Kond: Kissé sántít a teória, mert a kamerás Petrát sem a Soros rugatta ki a Parlamentből...
Csizmás Kond
@Veleda: ...nem is arra céloztam :))...sőt ez eszembe sem jutott

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.