Halálos baleset történt a Hódmezővásárhely és Szikáncs közötti úton és az M7-esen is szombat délelőtt.

Egy ember meghalt, egy súlyosan megsérült a 4415-ös úton Szikáncs közelében történt szombat délelőtti balesetben .

Egy személyautó Hódmezővásárhely felől Szikáncs irányába tartott, amikor a kanyarban a sofőr elvesztette uralmát a járműve felett, amely emiatt az árokba csapódott. Az eddigi adatok szerint a járműben utazó két ember nem kapcsolta be a biztonsági övet, és kiesett a gépkocsiból.

Az utast megpróbálták újraéleszteni a mentők, de már nem tudták megmenteni az életét, a sofőrt pedig súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

A műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Óföldeák felé terelik.

Halálos baleset az M7-esen is

Halálos baleset történ az M7-es autópályán is szombat délelőtt, ezért Székesfehérvárnál lezárták a Balaton felé vezető oldalt.

A katasztrófavédelem közleménye szerint egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze az autópálya 65-ös kilométerénél.

A tűzoltók a személyautóban utazó két embert feszítővágó segítségével emelték ki a roncsból, egyikük életét már nem lehetett megmenteni.

Korábban beszámoltunk róla, hogy halálos közlekedési baleset történt Szolnokon is szombat reggel, amelyben hárman a helyszínen életüket vesztették és sokan szenvedtek sérülést.

Fekete szombat – több halálos kimenetelű baleset történt ma délelőtt országszerte

(Fotó: Mészáros János/MTI)

A nagy ködben egy kisbusz és egy nagyobb autóbusz ütközött össze nem sokkal háromnegyed hat előtt a 4-es út 99. kilométerénél, a Szent István hídnál.

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Fekete pentek utan utan fekete szombat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.