Megduplázza a nyugdíjasoknak küldött Erzsébet-utalványokat Hódmezővásárhely vezetése. A városban 20 ezer forintot kapnak ily módon a nyugdíjasok.

Csütörtökön jelentette be Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára, hogy megkezdi a kormány a 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványok kézbesítését a nyugdíjasoknak.

Pénteken már össze is ült a rendkívüli közgyűlés Hódmezővásárhelyen, ahol arról határoztak, hogy tízezer forint értékben Erzsébet-utalványokat ajándékoz a város a hetven év felettieknek. Korábban ötezer forintot kaptak a helyi idősek, ezt az összeget duplázták most meg. A javaslatot a kormánypárti alpolgármester tette, a testület pedig ellenszavazat nélkül fogadott el – írja a vasarhely.24.com.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
Én azért sajnálom a nyugdíjasokat. Szegények azt hiszik most eljött kánaán , kitart ez az érzés egy darabig aztán jön az ébredés. Már akinek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Na most mikor ezt elolvastam,először megörültem,mert mi is nyugdíjasok vagyunk a párommal.Gondoltam,lesz a fenyőág alá egy pár darab szaloncukor is +-ban. Mivel 2 felnőtt,két fiú+ 1 feleség és 2 unoka,= szem szaloncukrot legalább tudunk venni.Kiderült,ahogy olvastam,hogy a 70 éven felüliek kapják,akik eddig is kaptak év végén 5000 ft-ot. Erről nem is tudtam.Na de talán a párom még megéri,mert csak 4 év múlva már Ő is jogosult lesz. A szavazatokért kár nekik gebeszkedni,mert akik nem akarjuk őket, nem tudnak megvenni.
kukac50
Nálunk olyan Fasz a Fideszes polgármester,hogy még egy kis fajegyet sem tud elintézni a nyugdíjasoknak akik 80 ezer forint alatt kapnak,na meg a rokkantaknak se.
Eladott Ország
Lúzer Jankó biztos besegített, már kikacsingat a minisztériumból.
Eriksson
Szerintem helyes, hogy a 70 év felettiek kapják a pluszpénzt, mert ők azok akik a leginkább rászorulók.
CsipkeRózsa
A cím elírása szerint, a 10 forintból csak 7 forint lesz.
Rockxy
Bizony mondom néktek, aki sokallja, adja vissza!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.