Puskás Imre, a kormánypárt szóvivője, országgyűlési képviselője szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatón elmondta, az ellenzék újra és újra bebizonyítja, nem lehet rájuk számítani az ország megvédésében. 

“Ha ez ellenzéken múlna, akkor Magyarország pillanatok alatt bevándorlóországgá válna”

- jelentett ki Puskás Imre, aki szerint ezért is nagyon fontos, hogy december 1-ig minél többen töltsék ki és küldjék vissza a nemzeti konzultációs kérdőíveket.

A Fidesz szóvivője azt is elárulta, hogy a posta adatai alapján péntekig 1 millió 754 ezer 128 nemzeti konzultációs kérdőív érkezett vissza, az interneten pedig 155 330-an válaszoltak a kérdésekre, vagyis eddig összesen több mint 1,9 millióan vettek részt a konzultációban.

Hadházy nem mond igazat

Puskás azt is elmondta, hogy Hadházy Ákos, az LMP társelnöke nem mond igazat, amikor cáfolni próbálja ezeket az adatokat. Most az LMP-nél érhető tetten a szocialisták korábbi “werberi kampánya” – fogalmazott, hozzátéve, az LMP súlyosan megsérti a konzultációban részt vevőket, amikor “rosszindulatú és tényeket elferdítő” állításaival azt a látszatot kelti, hogy az emberek valójában nem fejezték ki az akaratukat.

A kormány közérdekű adatigénylések alapján hétfőn nyilvánosságra hozza a postai összesítéseket. Emellett azt is jelezték, hogy haladéktalanul megteszik a szükséges jogi lépéseket Hadházy Ákossal szemben. 

Számháború: Hadházy Ákost beperli a kormány

Fotó: Magyarország kormánya/Facebook

Csütörtökön Hadházy Ákos, az LMP társelnöke elérte, hogy betekinthessen a kormánynak visszaküldött nemzeti konzultációs ívekbe. Hadházy azt mondta, kilencvenkilenc százalékig biztos benne, hogy – a kormány állításával szemben -nincs 1,7 millió a visszaküldött ívek száma.

Ha a dobozok számát nézem, és tényleg valódi ívek voltak bennük, akkor lehet, hogy láttam 900 ezer ívet. Rendkívül zavarba ejtő volt, hogy az egyik helyszínen sem volt egyetlenegy kockás papír vagy valamilyen nyilvántartás

- mondta az LMP egyik vezetője. 

Mindezek után a HírTV péntek este lejátszott egy hangfelvételt, amin Hadházy az egyik ügyintézővel beszélget, aki azt mondta, hogy november 13-ig legfeljebb 400 ezer ív érkezett be, miközben a konzultációt szervező Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára november 14-én azt posztolta a Facebookra, hogy egészen pontosan 1.125.318 kérdőívet kaptak.

Szombaton a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményt adott ki, ebben azt írták, hogy péntekig 1 millió 754 ezer 128 kérdőív érkezett vissza a Magyar Posta adatai alapján. Az eddig beérkezett kérdőívek közül a NISZ Zrt. 599 ezer 500 darab küldeményt vizsgált át és bontott ki, míg a Kopint-Datorg Kft. 489 ezer 265 darab küldemény szkennelését és kiértékelését végezte el. Az internetes kitöltések száma 155 ezer 330.

A közleményben azt állították, hogy Hadházy Ákos szándékosan összekeveri a beérkezett kérdőívek számát a feldolgozott és kiértékelt ívek számával. Az eddig beérkezett íveknek még csak egy részét dolgozta fel az ezért a részfolyamatért felelős NISZ Zrt., és leányvállalata, a Kopint-Datorg Kft. A kormány közérdekű adatigénylések alapján hétfőn nyilvánosságra hozza a postai összesítéseket.

A közlemény kitért arra is, hogy botrányos, hogy az LMP hazugságokkal akarja megakadályozni, hogy a magyarok elmondják véleményüket a betelepítési tervekről.

(444.hu, MTI)

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Bruhahahahaha...hihihihih...ismét bukott a sunyi horda!

"Mindezek után a HírTV péntek este lejátszott egy hangfelvételt, amin Hadházy az egyik ügyintézővel beszélget, aki azt mondta, hogy november 13-ig legfeljebb 400 ezer ív érkezett be, miközben a konzultációt szervező Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára november 14-én azt posztolta a Facebookra, hogy egészen pontosan 1.125.318 kérdőívet kaptak."

Oszt jó nagyot! Hazug sunyi patkányok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Figyeld a horda ügyeletes ostobáját:

"Puskás azt is elmondta, hogy Hadházy Ákos, az LMP társelnöke nem mond igazat, amikor cáfolni próbálja ezeket az adatokat. "

Aha! És mi van a hangfelvétellel - debilek gyöngye?
kisrigó
Egyetértve az eddigi véleményekkel, amelyek kétségbe vonják a kormány adatait a visszaküldésről, azért arról kussolnak a hazugovicsok, hogy mi is van a nyolcmillióból be nem küldött papírokkal?! Mi ez a duma a rendkívül nagy sikerről? Még hazudni sem tudnak! Szánalmas és rendkívül szomorú, hogy ezzel etetik az embereket, már aki beveszi! A fidesz hívőknek ez tetszik? Nem hallottam véleményt!
namihami
@karma1: Drágám, nem figyelsz. Azt (bátorkodtam) írni, hogy a Hadházyt (nem fideszes potentát) és a megfelelő számú emberrel és a szükséges idővel kell odaengedni.
Legalább ez a kamu derülhetne ki teljes valójában.
karma1
@namihami: Bocsikaaaa...:o))))) De asszem, ez sosenem fog bekovetkezni...:o(((( Azonnal kiderulne a csalas,...:o((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.