Az ellenzéki pártok összehangolt támadást indítottak a Nemzeti Konzultáció ellen – reagált a Fidesz az ellenzéki pártok Nemzeti Konzultációról szóló nyilatkozataira. Az ellenzéki pártok összehangolt támadást indítottak a Nemzeti Konzultáció ellen, mert megakarják akadályozni, hogy a magyarok elmondják a véleményüket a migránsok betelepítési tervéről. Ugyanaz az ellenzék próbálja most ellehetetleníteni a Nemzeti Konzultációt, amely korábban még a bevándorlást és a kötelező kvótát is letagadta, hogy aztán megszavazza azt az Európai Parlamentben. Az ellenzék felháborító akciói és nyilatkozatai csak újabb ok arra, hogy a magyarok hallassák a hangjukat és elmondják a véleményüket a Soros-tervről – áll a közleményben.

Forrás: lokal.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Istenkem, ha en ennyire uldozesi manias lennek, mint orban, mar regen a muszaj-kabatkaban szamolnam a pokokat...:o)

A konzultacios level melle miert nem mellekelt egy peldanyt a Soros-tervbol? Hat hulyen kell meghalnia a magyarnak?
Legalabb egy kezzelfoghato ellenseget adjon a rettegoknek, ha mar a higfosast beleepitette a metabolizmusukba...
Szegeny Hadhazy, mit fog mondani a birosagon? Lesz vezetoszar? Mert a helyzet fokozodik, ha nem kap latvanyos impulzust a magyar, el sem fog menni szavazni meg a kedvenc Gazdaallatara sem...:o((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@kukac50: Ezek a szarházi fideszesek a nép közé vidékre már harckocsis TEK-es védelemmel se mernek kimenni. A csúti cigány már csak a Budai vár erkélyéről, vagy a Kossuth rádióból mer óbégatni vagy az országházban a függöny mögé bújni. Ne hagyjuk!
advocat
Már elnézést! Én nem kaptam levelet szeretett miniszterelnökünktől. Haragszik rám? Vagy tudja, hogy nem kap választ. K...ra fel vagyok "derítve". Még a postaköltséget is sajnálják rám. Jó. Nem tévedtek.
karma1
@advocat: Jaaaa'j, csak nehogy belepusztujja' ebbe a fenenagy mellozesbe...:o))))))
(A WC biztos eldugult volna, tudom,...:o)))) Az ilyen leveleket ott kell lehuzni, nehogy megfertozzek a konyhai szemetet...:o)))))
Nessy
@advocat: No problem! Ülj a számítógép elé, és ha van kedved kamu nevekkel, kamu e-mail címről "konzultálni", egy óra alatt legalább 10 levelet küldhetsz, ami minimum duplán fog számítani! :-))
peterkelemen
Nemzeti Konzultáció = FideSS hazugságok. Kukában a helye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.