http://euffto.com/ A film Torontóban aratott sikert az Európai Uniós Filmfesztiválon, mely az elmúlt két hétben 28 EU tagállamból érkezett alkotásokat mutatott be a kanadai metropolisz közönségnek. Az európai országok torontói konzulátusai és kulturális intézetei évről-évre közösen szervezik a friss filmtermésből válogató fesztivált novemberben. Az állampolgár torontói vetítésén, mely a kanadai premier volt egyben, Vranik Roland forgatókönyvíró-rendező és Fehér Károly producer személyesen vett részt. A film eddig is számos sikert aratott filmfesztiválokon: a portugáliai Fantasporto-ról a legjobb forgatókönyv, a kaliforniai Cinequest filmfesztiválról a legjobb filmdráma díját hozta el. Vranik Roland filmjét nemrég az egyetemisták zsűrije díjazta Hágában, Várnában megkapta az Arany Aphrodité fődíjat, Saitamában pedig a zsűri különdíját.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
A filmet a mondanivalóján túl is nagyon jó. Persze itt nem lövöldönek, nincs harcművészet, ellenben van egy nagyon jó történet és annak megvalósítása.
lusta
Erről a filmsikerről valahogy nagyon hallgatnak a hazai nyomdatermékek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.