Magyarországnak reálisan kitűzhető célja, hogy Közép-Európában Kína legfőbb exportpartnere legyen, és a Közép-Európába irányuló kínai befektetések vonatkozásában is vezető helyen szerepeljen. Szijjártó Péter a kínai kormányfő, Li Ko-csiang megérkezése előtt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren tartott sajtótájékoztatóján közölte: Magyarország az előbbiek tekintetében mindeddig sikeres tudott lenni, az első nyolc havi adatok szerint 26 százalékkal tudta növelni a kivitelt Kínába a tavalyi 25 százalékos növekedést követően. A kínai beruházások értéke ma Magyarországon már meghaladja a 4,1 milliárd dollárt - tette hozzá. Szijjártó Péter tájékoztatása szerint 23 kétoldalú megállapodást írnak alá a kínai fél és a közép-európai országok között hétfőn, a Kína és 16 közép- és kelet-európai ország együttműködési keretének (16+1) soron következő csúcstalálkozóján.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Én csak azt nem értem miért nem röhög fel valaki ilyenkor hangosan, mert én például nem tudnám megállni.
Ez a bolha seggén a pattanás mit álmodozik?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Ó, lesznek pici, ocó Huawey lehallgatásra alkalmas mobilok és mikro kamerák?
Sámannus
Én csak azt nem értem miért nem röhög fel valaki ilyenkor hangosan, mert én például nem tudnám megállni.
Ez a bolha seggén a pattanás mit álmodozik?
kissé felnőttem
2400 év azért roppant rövid megtérülési idő ám a Bp-ről tán Belgrádig tervezett
200-250 km -nek pedig aki mindezt kiszámolta nem akárki Mária. itt a neten kehetett olvasni. Ő pediglen házas ráadásul az Andrási uton.. Amikor olvastam recsegett is a szék alattam ejha de jó üzlet a 16+ 1 @quadrocopter: már vannak aggályra semmi ok.
papa.49
@kissé felnőttem: 100 év alatt se fog megtérülni az ára az biztos !!!
kissé felnőttem
@papa.49: smitt mariska nénénk számuta ki 2400 éves megtérűlést mert valaha hallott a pénz forgási sebességéről de nem adta tovább pedig kár
qxy
@Sámannus: Tudod azért nem, mert amikor ezek a szemetek beszédet tartanak, főleg olyan emberek vannak ott akik csontig be nyalnak és bármit mond, az így igaz és igaza van me me , me igaza van és kész na. Aztakurvaszarokbele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.