A terézvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy lopás elkövetőjének azonosításához.

A képen látható férfi 2017. november 12-én 20 óra 50 perckor Budapest VI. kerületében a Váci úton található bevásárlóközpont egyik optikai szaküzletéből ellopott egy napszemüveget.

Napszemüveget lopott ez a szemüveges férfi, a rendőrség keresi

Az elkövető 25-30 év körüli, körülbelül 175-180 centiméter magas, vékony testalkatú, szemüveges és barna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor sötétkék inget, szürke hátizsákot és kék farmernadrágot viselt.

Az elkövetőről egy biztonsági kamera felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

(Police.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Annyira bizarr, hogy a geci galeri lerabolja az országot, mint a sáskák, a rendőrség semmit se tesz, pedig a népre esküdtek nem erre félcigány geciládára.
mackoka46
Annyira bizarr, hogy a geci galeri lerabolja az országot, mint a sáskák, a rendőrség semmit se tesz, pedig a népre esküdtek nem erre félcigány geciládára.
Béla333
Azt a rohatttt! Mekkora tolvaj, hogy még a Propi is külön hírben hozza le, fényképpel.

Bezzeg erről ha jól emlékszem egy sort sem közölt:

"A teljes államadósság két és félszeresét tüntették el
Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba, amivel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja a nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen szerint szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."
hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626

A szemüveg tolvaj ellen meg lehet hogy még nemzetközi elfogató parancsot is kiadnak...
Pálinkás Pál
Vazze...boldog ország lennénk ha ez lenne a legnagyobb "bűncselekmény"..olyan amit az újságban kell hozni,fotós cikkel,igaz pintér horda???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.