Nem akarnak a Fidesznek kedvezőtlen döntést hozni, ezért inkább kivárnak. A civiltörvény már több mint 4, a lex CEU pedig bő 7 hónapja az Alkotmánybíróság előtt van, mégsem tesz semmit a testület ezekben az ügyekben – írja a Magyar Nemzet. A lap információi szerint az Alkotmánybíróság ülésén nem is volt még napirenden egyik kérdés sem. Mivel mind a civil szervezetek kérdése, mind a felsőoktatási törvény módosítása forró politikai kérdésnek számít, valószínű, hogy az áprilisi választások előtt nem is hoz határozatot a testület, azzal ugyanis könnyen az ellenzéki, vagy a kormánypárti pozíciókat erősíthetné – írja a lap. Ezért inkább kivárnak. Ennek fényében különösen “bölcs” döntés volt egy éve az LMP részéről kisegíteni a Fideszt, és megszavazni Orbánéknak a fideszes kesztyűbáb alkotmánybírókat. E helyről is gratulálunk Schiffer Andrásnak! Nem felejtünk a 2018-as választásokon!

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Lehet, hogy sok a munkájuk, nem szoktak még hozzá.
kisrigó
Schiffer az én szememben hiteltelen sunyi alak! ( Nem mintha ez bárkit érdekelne, de remélem nem vagyok egyedül ezzel!)
Béla333
Ha nem szavazza meg az LMP 1 éve az új alkotmánybírákat, akkor lehet hogy nem az időt húzza most a bíróság, hanem úgy döntenek, ahogy a Fidesz szeretné.
El nem tudom képzelni, hogy mi érdeke van a DK-nak, hogy folyamatosan tűz alatt tartsák az LMP-t?
Sohasem az LMP kezdi a DK-t mocskolni, de a DK minden alkalmat megragad arra, hogy belerúgjanak a másik ellenzéki pártba. Olyan mély árkokat ásva, ami meggátol a következő vagy 10 évben bármiféle közeledést a DK és az LMP között!
Kinek jó ez? (Megoldás: a Fidesznek/Orbánnak! Gratulálok a DK-soknak, hogy ezzel az állandó mocskolással a Fidesz elvárásainak megfelelően cselekszenek!)
grincss
@Bélus333: Nem emléxel, h ki is "Gyurcsányozik" állandóan, Bartust idézve?
Az megvan, h mit is mondtak Bernikéék?
Akkor?
Béla333
@grincss: 20.08
Nem emlékszel, hogy ki idézte be vagy x alkalommal a Nyugatifény blogot amiben pl, Schiffer nagynénje mocskolta Schiffer Andrást?!
Elárulom neked: Te voltál!
Én írtam akkor is, hogy talán nem ezen kellene csámcsogni! Meg azt is, hogy folytathatjuk a végtelenségig...
Nem rémlis semmi?: Amilyen az adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten!
Jót röhögtetek rajta...
Béla333
@grincss: 20.08
Most ki is idézte be ezt a cikket?
Miért nem ezzel a hírrel jössz?:

"Kis magyar kémsztori: egy pincében szövetkezett a DK és a Fidesz?
Kurtyán Ferenc, az MSZP szekszárdi elnöke az Indexnek azt mondta, hogy azért tették ki a találkozóról szóló hírt az oldalukra, mert egy szemtanújuk is van. „Ha nem Gréczy, akkor vélhetően a reinkarnációja vagy hasonmása szállt ki a kocsiból múlt pénteken Szekszárdon” – jelentette ki. A portál azt írja, Kurtyán egy szavahihető szemtanúra hivatkozik, aki fel is írta a kocsik rendszámát. A szekszárdi elnök azt mondta, áll a per elébe, és ha Gréczy pereskedni akar, perelje be őt is."
mno.hu/belfold/greczy-zsolt-beperli-az-mszp-szekszardi-szervezetet-2421902

Miért is nem perelte be Gréczi az MSZP-seket?
Mert akkor a bíróság előtt kiderülhetett volna, hogy mégiscsak ő járt a Fideszesekkel találkozni Szekszárdon?
Yoda69
@Béla333: Hogy jon ide a DK te szerencsetlen? A hirt a Magyar Nemzet irta meg, ami veletlenul se nevezheto DK kozeli napilapnak.
Neked ugy latszik mar fobiadda nott Gyurcsany/DK. Jo lenne ha kezeltetned magad, mielott kart okozol onmagadban vagy a korulotted elokben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.