„Csak annyi dobozt láttam, amibe kb. 900 ezer levél fér el. Persze – mivel mindenhol csak 15 percet kaptam és a dobozok közül csak egybe nézhettem bele, ez a szám is nehezen hihető, sőt: biztosan állítom, hogy kamu az egész. Egyik helyszínen sem tudtak ugyanis arról mutatni BÁRMILYEN nyilvántartást (még egy nyomorult kockás lapot sem), hogy hány doboz érkezett be hozzájuk az adott napon és hány távozott. Ráadásul a Koping Datorg ügyvezetője elszólta magát: azt mondta, hogy 13.-a hétfőig maximum 400 ezer ív érkezhetett (dokumentummal ezt sem tudta bizonyítani). Dömötör államtitkár azonban már 11.-én azt mondta, hogy 1. 1 millió... hazugság az egész, de nem ez a legnagyobb hazugság, hanem az, hogy a menekültkrízis Magyarország EGYETLEN problémája” – írja Hadházy a Facebookon.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nagyon sajnalom Hadhazyt, a legszemetebb dolog lenne a futyisztol, hogyha valoban eljarast inditana ellene, hiszen o, a futyisz engedte meg betekinteni a "konzultacioba". (Ami szerintem mar rendszerszintu csalas.)
Remelem, Hadhazy vegig tudja csinalni az elore eltervezett vizsgalatokat.
Csak igy tovabb, valamitol a potrohosnak is ki kell mulnia - minel elobb...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Nagyon sajnalom Hadhazyt, a legszemetebb dolog lenne a futyisztol, hogyha valoban eljarast inditana ellene, hiszen o, a futyisz engedte meg betekinteni a "konzultacioba". (Ami szerintem mar rendszerszintu csalas.)
Remelem, Hadhazy vegig tudja csinalni az elore eltervezett vizsgalatokat.
Csak igy tovabb, valamitol a potrohosnak is ki kell mulnia - minel elobb...
mackoka46
Na most nem tudom miféle agymosást csináltak az emberekkel, valami olyat, mint tyúkvágáskor tekergetik ide oda az áldozat nyakát, hogy megszédüljön.
Nem tudom, miféle ópiumot használnak, de sokak még a szaros madzagot is elrágnák a fideszért. Eleve fordítva ülnek a lovon.
quadrocopter
@karma1: Szerinted milyen eljárás indítható az ellen, aki tetten érte hazugságon a nagy pofájú hazug
hordát? Semmilyen!
Ugyanis nincs olyan jogi norma, mely szerint nem vitathatja valaki a rezsim állítását!
karma1
@quadrocopter: Hat erosen fel kell kotnie annak a gatyajat, aki meg akarja hurcolni Hadhazyt, de sajnos en nem feltem a fide$$ legenyeket: hogyha lejaratasrol van szo, akkor nagyon talalekonyak tudnak lenni...
Mit lep erre Ron Werber? Mert erre neki kell kitalalnia valami utoset, visszavagaskepp...
quadrocopter
@karma1: Ne aggódj, éjjel-nappal Hadházy lejáratását törik a mocskos agyukat, eddig nem sikerült, mert H. úgy él, ahogy beszél! Tisztességesen!
nemfideszes
Béla, azt ugye tudod hogy a "fijjúk" már gőzerővel gyártják a hamis konzultációs íveket és a beérkezésüket igazoló hamis dokumentumokat, hogy ha perre kerül a sor, bemutatva azokat lejárathassák Hadházyt... a hosszabbítás pusztán csak ezt a célt szolgája, no meg, hogy kamuprofilokkal minél több kitöltést tudjanak még produkálni a neten...
Jozefina
Hazugság az egész konzultációnak nevezett néphülyítés orbánostól, fideszestül, mindez keresztényi támogatással. Már lassan nemcsak azt kell szégyellni, hogy magyar valaki, hanem azt is hogy katolikus!!! Elátkozott ország!!!???
nusika
Mi ebben a titok, hogy mi és hány darab van a dobozokban??? Tulajdonképpen ezeket Nekünk küldték el postán, ami szintén nem titok, megjegyzem csak pénz kidobás. A levelek nem csak fidesz barát küldemények!!
A hetedik alkalom és eddig senki sem volt kíváncsi, hogy pontosan hányan küldték vissza? Ezt lehet perelni az ellenzéknek, úgyan úgy mint a TAO pénzeket...
kisrigó
Hogy mennyi az annyi erről beszélünk, de azt örök homály fedi, hogy milyen "kedves" válaszokat küldtek akik valóban visszaküldték ezt a szemetet! Persze, természetesnek veszik, hogy mindenki egyetértő választ adott. Még azt is megérhetjük, hogy biza, még azt is odaírták a rajongók, hogy " imádunk viktor!"
Sámannus
A képen az a doboz kupac kb.30 000 levélnek adna helyet. A postások megszakadnának míg azt összehordanák Onnan tudni hogy üresek mert 20 teli doboz egymáson életveszélyes lenne. Amúgy ha tényleg felakarnák dolgozni akkor a képen látható kupac hatvanszorosának kellene lenni, és acsuti aréna is kevés lenne hozzá.
A mikulásgyárat szilveszterig kellene üzemeltetni, hogy taplók megtudják miket válaszoltak, hogy milyen kapacitásokat kellene külön kivezényelni? Az összes létező szenteket, vagy a szicíliai maffiát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.