Az elmúlt egy hónapban a Fidesz támogatottsága egy százalékponttal növekedve 27 százalékon, az MSZP tábora egy százalékpontot csökkenve 9 százalékon, míg a Jobbik tábora továbbra is 10 százalékon áll. Tízből hat megkérdezett szerint az ország érdekében szükség lenne egy valódi, erős, baloldali együttműködésre - derül ki a Publicus Intézet közvéleménykutatásából, amelyet a Vasárnapi Hírek megbízásából, november 11 és 15 között végzett.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Akik még a konzultáció bornírtságán is túl tudnak tenni

Publicus Intézet közvélemény-kutatást rittyentett a Vasárnapi Hírek megbízásából

Már maga az ötlet sem túl releváns, arról csináltak „felmérést”, hogy milyen miniszterelnök-jelöltre lenne szüksége az ellenzéknek.
Már az is mutat valamit, hogy „Tízből hat megkérdezett szerint az ország érdekében szükség lenne egy valódi, erős, baloldali együttműködésre”. Mármint, hogy itt komoly gondok vannak a szakmaisággal. Azonban a magyarázat ezt már egyértelműen okadatolja: „A megkérdezettek fele tudja elképzelni, hogy egy pártoktól független, szakértő, baloldali ellenzéki miniszterelnök-jelöltre szavazzon, a kormányváltást akarók háromnegyede.”!
Az egy dolog, hogy – az előzőben említett szakmai inkorrektség mellett - a válaszolók (és nem a megkérdezettek!!!) jelentős része nem tudja mit beszél, de a kérdezők meg nem tudják, hogy mit kérdeznek! =))
Mert ez kérem szépen elképzelhetetlen, mert a magyar közjogi berendezkedés erre nem ad lehetőséget! Meg kell jegyezzem nagyon sok országban hasonlóan nem közvetlenül választják a kormányfőt (azaz nem áll módunkba rászavazni), de nálunk a KE-t sem! =))
justhpeter
@RonaGyuri: Valamit nekik is írniuk kell. Ha ezt, hát ezt. Míg a pártoocskák a töketlenkedéssel töltik az időt az újság nem jelenhet meg üres oldalakkal. Hát írnak.
rdos
Fityisz 27%. "Ellenzéki pártok" össz. 33%. A 3 N: nem tudja, nem megy el, nem válaszol 41%.

A fityisz váltás receptje, az igazi ellenzéki pártok összefognak (aki nem fog össze jutalmul kiesik). Egy közös jelöltet állítanak minden körzetben, arra gondosan ügyelve, hogy ne a 33%-ból érkezzen a jelölt hanem független legyen. :-) Ez A fityisz és az álellenzék parlamentből kibuktatásának a biztos receptje. :-)

Ez a recept mind a 106 körzetben működik, oka a 41% 3 nem. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.