Torlódnak Budapest felé befele a járművek hétfő reggel, a fővárosban viszont a külföldi magas rangú delegációk miatt forgalomkorlátozások vannak.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint az M3-as autópályán Budapest felé egy baleset nehezíti a közlekedést, a fővárosba bevezető utakon pedig több helyen torlódás alakult ki.

- Az M3-as autópályán, Budapest felé Bag térségében baleset történt. A 39-es km-nél csak a külső sáv járható. Az araszoló kocsisor hossza több km-es. Aki teheti, az 51-es km-nél lévő kerekharaszti kihajtónál hagyja el a pályát a 3-as főút felé.

Nagy a torlódás több helyen Budapestre befelé

Fotó: police.hu

- Élénk a forgalom a fővárosba vezető főbb útvonalakon. Torlódnak a járművek az M3-as autópályán az M0-ás autóút csomópontjától, továbbá az M2-es autóúton Sződligettől, a 4-es főúton Monor és Üllő között, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól, a 31-es főúton Sülysáp és Mende között, valamint Dunaharasztitól az 51-es főúton, illetve a Csepel-szigeten Halásztelektől befelé a II. Rákóczi Ferenc úton.

Budapestre magas rangú külföldi delegáció – a kínai kormányfő – is érkezett a hétvégén egy nemzetközi konferencia kapcsán, ami miatt több helyen is lezárásokra és forgalomelterelésre kell számítani. 

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) honlapján, valamint a rendőrség honlapján megtalálhatók napi bontásban a forgalomkorlátozások adatai.

(Címlapi kép: police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.