A kormányhoz címzett interpellációkkal kezdődik ma az Országgyűlés négynapos ülése - informál a házelnök napirendi javaslata alapján az MTI. Az ülésnap 13 órakor, a közelmúltban elhunyt Pál László korábbi MSZP-s képviselőre történő emlékezéssel, majd napirend előtti felszólalásokkal indul. Az interpellációkra ezúttal is két óra, az azonnali kérdésekre pedig 60 perc áll majd rendelkezésre.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ilyenkor nem szokták érteni a hordatagok a kérdést, melyet másodszor már nem lehet feltenni a házszabály szerint!
Ez is ki van találva Genyóföldön!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Ilyenkor nem szokták érteni a hordatagok a kérdést, melyet másodszor már nem lehet feltenni a házszabály szerint!
Ez is ki van találva Genyóföldön!
RonaGyuri
Borítékolhatók a válaszok: A mocskos Soros bérencek örüljenek, hogy Őfenesége-sértésért nem sittelik le őket!
Nessy
Majd az üres széksorok elött felolvassák a kérdésüket, amire a huszonhatodik hozzá nem értő felolvassa a mai napra rendelt Soros és migráns direktívát! Drága játék hülye gyerekeknek!
karma1
Az egesz egy bolhacirkusz... Amikor az a legfontosabb kerdes az lmp reszerol, hogy miert nem kesziti fel a lakossagot a kormany a megvaltozott idojarasi korulmenyekre??? Komolyan??? Ez most a legfontosabb kerdes???
Meg az, hogy hofmannrozsacska A SAJAT parttarsatol fogja megkerdezni, mi van a hataron tulra szervezett osztalykirandulasokkal???
Ez az egesz egy cirkusz, es szegyellheti magat minden ellenzeki part, aki a kormany ala kerdez ilyen piti kerdesekkel.
Volt egy kivalo plasztikai sebesz baratunk, aki kozvetlenul a Zoltan professzor utan jott a rangsorban a Honved korhazban. Mikor mar Zoltan professzornak is jobb lett volna, ha elmegy nyugdijba - mellekesen ezredes volt, a baratunk meg alezredes, sebeszkent -, akkor bementek egy delelotti vizitre, egy sulyosan megegett 14 eves kislanyhoz, es Zoltan prof. azt hangsulyozta ki a baratunknak, hogy "kerlek, azt hiszem, a kislany arcan a bal szemoldokot korrigalni kene, mert csunyan megsebesult", mire a baratunk mondta neki, hogy "baszd meg kerlek prof ur, de a kislany teste 27 %-ban el van egve masod- es harmadfokon, es neked a szemoldoke a legnagyobb baj?", szoval, ha mielobb nem kezdik el targyalni parlamenti szinten a leheto legnagyobb problemakat, akkor kar minden nap, amikor bemennek biodiszletnek oda az ellenzekiek.
magyarbakancs
Ez egy értelmetlen műfaj.
mindennap szét zilálni a munkát ,felszólal egy fideszest ki fütyülni bekiabálni.
magyarbakancs
@karma1: Szia!
A Fidesz maga a gyalázat idősödő tokás fiatalok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.