A kampány közeledtével felgyorsultak az események a magyar belpolitikában. Egyre több jel utal a Jobbik és az LMP tervezett összebútorozására. Persze Vonának már az is tiszta nyereség, ha a kompromisszum felvillantásával szalonképessé teszi magát a balos szavazók szemében. Simicska néhány hete szorosabbra fogta a Magyar Nemzet és a HírTV kézi vezérlését, hogy a kampány utolsó hónapjaiban határozottan a Jobbik szolgálatába állíthassa a médiafegyverzetét. Ennek a "megújult" Magyar Nemzetnek adott interjút kedden Vona Gábor, már a cikk címe is beszédes, mutatjuk: vona_magyar_nemzet.jpg

Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ahhoz képest, hogy ez a görény Scsiffer kivonult a politikából, azóta is ő mondja meg a tutit! Számtalan hir jelenik meg arról, hogy hol és milyen politikai tevékenységet folytat.
wagabund
..."Vona zsebében ott lapul a kés is"...

modern értelmezése a régi közmondásnak: "aki ebbel játszik, annak bot is legyen a kezében"..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.