A Vörösmarty téri karácsonyi vásárt a Vigadó utca irányából védő útakadályokat egy könnyedén ki tudja kerülni egy autó.

A hvg.hu olvasója küldött fotót az egymáshoz képest szellős távolságra elhelyezett torlaszokról. A lap megkérdezte erről a BRFK-t, akiktől egy hete nem érkezett válasz.

Egy kamion nem, de egy kisebb teherautó/furgon/más jármű simán be tudna hajtani a Vörösmarty téren ilyentájt áramló, vásározó tömegbe, annyira messze sikerült elhelyezni egymástól az útakadályokat a térbe torkolló Vigadó utcában – írta a lapnak egy olvasó a helyszínről. Szerinte elképzelhető, hogy az áruszállító járművek miatt vették lazábbra a lehelyezésüket. Csak akkor mi értelme az egésznek? – tette fel a kérdést.

Könnyedén ki lehet kerülni a Vörösmarty téri karácsonyi vásárt védő útakadályokat

(Illusztráció: Flickr)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
''Csak akkor mi értelme az egésznek? ---A lap megkérdezte erről a BRFK-t""
Jaaaaj, de kis butuska újságírókat alkalmaz a HVG. Hát még ezt se tudják?
Természetesen a baráti médiában közvetíthető hangulatkeltésre. És térdenállva imádkoznak egy nem túl nagy balesetet okozó, de mégis közéjük hajtó migráncsért, mert azt az Isten küldené nekik (akár karácsonyi ajándék gyanánt is). Rögvest igazolhatnák azt a pár forintocskát, amit eddig elköltöttek erre a komplett őrületük ""igazolására"".
Aki Én
Nem érti mi az értelme???
Ez egy díszlet elem, ami a rettegést hivatott fokozni. Merthogy más értelme így nem nagyon van, ami ugyanakkor megnyugvást is jelent, mivel ők sem veszik komolyan. Gondolom karácsonyra megérkeznek a közterületi páncélosok is.
Egyébként azt el tudjuk képzelni, hogy ezek a betontömbök miként repülnének a kirakatokba, mikor egy több tonnás kamion nekimenne?
Sámannus
Azt úgy kö csinyáni, hogy meg kö keresnyi egy akadályt oszt úgy hajthatnak be.
wagabund
Tényleg itt tartunk? A terrorizmus itt is sikeresen elvetette a félelem magját...néhány túlművelt meg azon meditál, hogy miért oda, miért úgy, és annyit?
baszki..a sok fasz tömeggyilkost kellene kizárni, hogy mi, akik itt élünk jól érezzük magunkat..

ezt a hírt olvassák azok is, akik lételeme a félelemkeltés, ami sikerült is...veregetik is egymás vállát, hogy már reszket a fehérember, jól csináltuk...

milyen élet az, amikor mindenki figyel mindenkit? milyen élet az ha a metrón, vagy a piacon, akár ilyen vásári forgatagban, esetleg nagyáruházban ha burkás nőt, vagy szőrös arabot látnak, odébbállnak az emberek..

ez jó? ezen lehet heherészni? vagy a kőakadályon élcelődni?

fasza...egyre vidámabb a barakk...
csókoltatom az ilyen nidermüllereket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.