Teljes a zavar a közvéleménykutatóknál ugyanis a kutatásaik nem tükrözik vissza a valóságot ami a politikusok népszerűségi listáját illeti. Gyurcsány Ferenc ugyan a legnépszerűtlenebb a listán mégis az ő fórumára kíváncsiak a legtöbben. Az egyszerű ember azt mondaná erre hogy Horn Gyula is volt már a lakossági fórumok királya igen ám, de ő jó szónoki képességgel nem rendelkezett míg Gyurcsány igen. Gyurcsánynak volt már olyan lakossági fóruma ahol többen lettek volna rá kíváncsiak mint ahányan beférnek a terembe. Ha a valóságot tükröznék vissza a közvéleménykutatók politikusi népszerűségi listái akkor Gyurcsány fórumaira 15 nél többen nem lennének kíváncsiak. Akkor most hogy is van ez kedves közvélemény kutatók? Ha Gyurcsány a legelutasítottabb politikus akkor hogy a büdös pi.. ába tart telt házas lakossági fórumokat országszerte?! A többi ellenzéki politikus lakossági fórumain miért nincs telt ház? Ezen kéne sürgősen elgondolkodni és nem Gyurcsányozni!

Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A közeli fórumain rendszeresen ott vagyok. Sosem ismétli önmagát. Remek előadó! Azt nem írják, hogy a fórum végén lehet kérdéseket feltenni neki, amire válaszol is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemfideszes
@Béla333: 21:19
Elolvastam, és sehol egy ALPÁRI mocskolódás, még csak egy olyan se találtam mint ez:
"Majd ideszarsz te valami baromságot, úgy ahogy szoktad..." ismerős?!
karma1
@Béla333: 20.59-re: Bela, huzzal mar el a baromsagaiddal, legalabb ne nevettesd ki magad! Ha mar jobban gyulolod Gyurcsanyt, mint orbant - soha EGYETLEN elmarasztalo szot nem olvastam toled orbanrol, kizarolag Gyurcsanyrol ! , aki NINCS a kormanyban vezeto pozicioban! - legalabb keszulj fol az eletrajzabol. Egyszeru, mint a faek, meg te is megertened: Gyurcsany 1961-ben szuletett, es a politikai palyafutasat KISZ titkarkent kezdte 1982-ben. Tudod, hogy akkor ez mit jelentett? Vagy teged kikerult a Kadar-korszak? Te rogton beleszulettel a gengsztervaltasba? Szoval Gyurcsany 2003-ban kerult gyermek-, ifjusagi- es sportminiszter allasba, ezt a beosztasat tartotta 1 ev 4 honapig. Szerinted ezalatt o ki tudott az orszagbol vinni penzt??? Amikor viszont ME volt, akkor legyszi, mondjal mar EGY, csak EGYETLEN offshore ceget is, amit o mutyiban BARKIVEL csinalt, vagy akar egyedul mentette bele a penzt, az orszag penzet.
Most kamionszamra hordja ki orban es a sleppje a penzt, es erre meg sem rezdulsz, nemhogy egy szavad, egy mukkanasod sincs ezzel kapcsolatban, mert szerinted ez normalis. (Ha nem szolsz ellene egy szot sem, akkor elfogadod, mert termeszetesnek, jogosnak tartod.)
Szoval kezeltesd magad nagyon gyorsan, mielott vegkepp beborulsz a Gyurcsany-fobiadba, ez hosszutavon eltorzitott realitaskepet fog okozni nalad.
Ennel a ragalom-cunaminal - aminek semmi alapja sincsen Gyurcsany szemelyevel kapcsolatban - sokkal tobbre becsultelek... Szep lassan teszel azert, hogy ez a velemenyem teljesen megvaltozzon...
anka
@karma1: - én ezt már leírtam neki, de nem enged..., csak a Gyurcsány! - még sokan mondták milyen türelmem van hozzá.
nemfideszes
@Béla333: Ja, most, hogy @Equus: említi. Mi a helyzet Scmidt Mária és fiacskája az LMP-s Petike közös családi cégével:
24.hu/belfold/2017/05/22/ungar-peter-milliardokat-orokoltem-gazdag-ember-vagyok-es-ez-felelosseggel-jar/
.. és ezzel:
hvg.hu/itthon/20160401_bif_schmidt_maria_allami_reszenyek

... szóval Petike mikor is fogja megkezdeni a MANYUP károsultak kártalanítást?
Tudod nem elég tisztességesnek lenni de annak is kell ám látszani!!!
nemfideszes
Na, Hölgyek és Urak, mindenkinek jó éjszakát!... Neked is Béla!
Jozefina
Tök igaza van e szösszenet írójának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.