Teljes a zavar a közvéleménykutatóknál ugyanis a kutatásaik nem tükrözik vissza a valóságot ami a politikusok népszerűségi listáját illeti. Gyurcsány Ferenc ugyan a legnépszerűtlenebb a listán mégis az ő fórumára kíváncsiak a legtöbben. Az egyszerű ember azt mondaná erre hogy Horn Gyula is volt már a lakossági fórumok királya igen ám, de ő jó szónoki képességgel nem rendelkezett míg Gyurcsány igen. Gyurcsánynak volt már olyan lakossági fóruma ahol többen lettek volna rá kíváncsiak mint ahányan beférnek a terembe. Ha a valóságot tükröznék vissza a közvéleménykutatók politikusi népszerűségi listái akkor Gyurcsány fórumaira 15 nél többen nem lennének kíváncsiak. Akkor most hogy is van ez kedves közvélemény kutatók? Ha Gyurcsány a legelutasítottabb politikus akkor hogy a büdös pi.. ába tart telt házas lakossági fórumokat országszerte?! A többi ellenzéki politikus lakossági fórumain miért nincs telt ház? Ezen kéne sürgősen elgondolkodni és nem Gyurcsányozni!

Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A közeli fórumain rendszeresen ott vagyok. Sosem ismétli önmagát. Remek előadó! Azt nem írják, hogy a fórum végén lehet kérdéseket feltenni neki, amire válaszol is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Ennyit a közvél.kutatók objektivitásáról!
Manhattan
A közeli fórumain rendszeresen ott vagyok. Sosem ismétli önmagát. Remek előadó! Azt nem írják, hogy a fórum végén lehet kérdéseket feltenni neki, amire válaszol is.
Béla333
@Manhattan: 19.41
Egy párttagnak ez nem dicsőség, ez kötelesség!
nevemnick
Ugye, hogy ugye...
Csak a birkák szopikázzák be a falusi nemzethy elmebajos don quijote koponyájában tiki-takizó, magát narancsnak képzelő mazsola szüleményeit.
Equus
nyilván vki szállítja a "szimpatizánsokat", mint széles NERtárs buszai az erdélyieket. Itt is kapnak ingyen kaját, 5.000 Ft-ot, oszt jönnek. A tapsoló diákok 2.000 Ft-ot és kis zácslócskát is, amit hazavihetnek.
Vagy nem?...
lampa laz
Ez önkéntes alapon működik, az megy el aki kíváncsi rá. Nem úgy a miskolci egyetemisták, akiknek kötelezővé tették a a főkatona simicskó előadásának meghallgatását.
RonaGyuri
Logikailag még az sem zárható ki, hogy valaki egyszerre legyen a legnépszerűbb és a legelutasitottabb ugyan abban a mintában! =))
Gyuri Géderről
Egyre többen fognak elmenni a fórumaira, mivel többek között csak a DK képviseli azt az álláspontot, hogy a kettős állampolgárok, akik nem itt élnek fejlődő szép hazánkba, ne szavazhassanak itt.
El a kezekkel Magyarországtól!
mackoka46
Gyurcsány megítélésében a szükséges korrekció zajlik, nekem nem meglepő, hogy javul a megítélése, abszolút méltatlanul elbánt vele a fidesz hazugság cunami, és hisztéria.
Egy halálos bűne viszont van. Orbáncot a zavargás miatt bíróság elé kellett volna állítania államellenes bűncselekményeiért.
Aki Én
orbán is képes telt házas fórumokat tartani, akkor ne is orbánozzunk?
Egy-egy magyar meccsen is ott vannak a szimpatizánsok, akár ezren is. Akkor ne szidjuk a magyar focit?
Nem normális ez sem, mint a nemzeti beteg, csak ez kapott nevelést, nem akkora suttyó, nem annyira korrupt, nem annyira aljas.
vadnarancs
Orsós egyedül Gyurcsánytól fél. Soha senkitől nem félt még annyira, mint tőle. Van is oka rá, Gyurcsány felmosná vele a padlót, mint eddig mindig. Dobrev lejáratása sem sikerült, nagy öngól volt... Megosztó személyiség Gyurcsány a karaktergyilkolások miatt, azonban kétségtelenül a legjobb mai magyar politikus... A fejlett országok csak őt tekintik tárgyalópartnernek, nem a dagadt cigány törpét és sleppjét...
grincss
@Béla333: ma 19:59
Te hány LMP-s gyűlésen csápoltál Bernikének?
Ja, h te nem is vagy párttag, csak szimpatizáns!
Ugye neked elég volt az MSZMP tagság?
Meg, még nem is volt LMP gyűlés sem! :-))
ittott
az elmúlt években a közvélemény kutatók rendre LEÉGTEK. nem csak Magyarországon
Béla333
@grincss: 21.20
Hiszed, vagy nem, de az az igazság, hogy soha nem megyek ilyen politikusi gyűlésekre.
Még az LMP-ére sem! Még egyetlen egyen sem voltam, de valószínűleg nem is megyek!
karma1
@grincss: Tudod, Dragam, nem kell ahhoz parttagnak lenni, hogy valaki bejuthasson egy Gyurcsany-beszamolora - inkabb szerencsesnek kell lennie, hogy beferjen.
Bator az politikus, aki azt hiszi, hogy egy ilyen velejeig romlott rendszert amatorokkel le lehet valtani! Hat soha nem lehet levaltani oket, vagy ha igen, az elso "hogyan tovabb"? problemanal az egesz kartyavar osszedolne.
Nem hiszem, hogy erdemes lenne peldaul egy kozepkoru agysebesz teamet csak azert lecserelni teljesen kezdokre egy korhazban, mert azoknak friss a tudasa, amit az egyetemen osszeszedtek. Klasszisokkal romlana a beteg tulelesi rataja ezzel.
Szerintem akinek egy kis esze is van, az azert GYurcsannyal tarsulna, mert 10 eve orbannak lidercnyomasa van attol, ha csak ragondol erre az emberre. Mindenkit a sajat gyenge pontjan kell megfogni, orbannak Gyurcsany az Achilles sarka...:o)))
A kozvelemenykutatok pedig mindannyian orbanhu alattvalok, o fizeti az intezmenyeket, hat megis, milyen eredmenyt lathatna mast?
kisrigó
@Equus: Csak kérdezem, mert én nem tudom, hogy találkoztál már olyan emberrel, aki hitelt érdemlően igazolta, hogy ő pénzt vagy vacsorát kapott, a DK rendezvényen "tapsolásért?"
Nessy
@kisrigó: Nem csak hogy ilyen nem volt, de nem küldenek 66 e-mailt (csak tudnám. honnan tudják a fidesznél a címemet), hogy lakossági fórumot tartanak.
Igaz, csak egyszer szólnék hozzá, soha többet nem hívnának!
karma1
@kisrigó: Ne ertsd felre a baratunkat, o most ironikus volt...:o))) Szerinte is Gyurcsany az egyetlen hiteles ember,...:o))))
Csak parhuzamot vont, viccesen...:o))))))))
Béla333
Gyurcsány meg a hitelesség?
Na ne nevettessük egymást...
Mitől is hiteles?
Hogy együtt lopták a Fidesszel és osztották el az adóforintjainkat?
Vagy hogy egymás pártjának és politikusainak büntetlenséget biztosítottak a korrupciós bűncselekményekért?
Hogy a 2006-os dúlásért nem kapta el a felelősöket, a zavargások szervezőit?
Vagy mitől olyan fene nagyon hiteles is Gyurcsány?
Equus
@Béla333: Bejla! Hol voltál? Csak nem a Terror házában tartott a zelempé anyukája utánképzést? Most merre fúj majd a Szél?
Béla333
2017. 09. 15. 18:32
"A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke nem zárja ki, hogy egyéniben is induljon a jövő évi országgyűlési választásokon, de továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy a DK vezető politikusai – őt is beleértve – szerepeljenek egy közös ellenzéki országos listán."
24.hu/belfold/2017/09/15/gyurcsany-az-mszp-az-ongyilkossag-fele-tart/

Most meg már a koordinált indulásban sem tud megegyezni az MSZP-vel, mert hátha még januárig kicsit csökkenne az MSZP támogatottsága, akkor meg tudna kaparintani még 1-2 újabb induló helyet.
A napnál is világosabb, hogy Gyurcsány vérszemet kapott: ki akarja csinálni az MSZP-t. Bosszú a régi sérelmekért...
Hol van itt Orbán leváltása?
qxy
Nem tudom ha a politikusok bele mennének egy hazugság vizsgálatba mit szólnának a hívei.
Vagy elég volna meg delejezni. Na. kérem nagy mentalisták, jósok, Jóskák angyalok Táltosok akárkik. meg minden. Fel van dobva a labda . valaki hasson Orbánra hogy a legközelebbi élő adásba lévő felszólalásán csak igazat tudjon mondani.Aztán jöhet Gyurcsány is, meg a többi.
Equus
@Béla333: 18.05 Bejla! Ennyi volt az utánképzés a kancsal nagyasszonytól? Ki fognak rúgni... Szegény Bejla, mehetsz vissza portásnak a Cinege utcába.
Béla333
A DK-sok mint az elszabadult hajóágyú tarolnak le mindent és mindenkit az ellenzéki oldalon, aki nem Gyurcsányt tekinti az élő Istennek!
Most véreztetik ki az MSZP-t, az LMP-t évek óta mocskolják!
Hont András már lassan egy éve leírta mi is Gyurcsány valódi szándéka:

"„Találkoztam néhány hónapja Ferivel, teljesen ki volt akadva Kerék-Bárczyra. Azon háborgott, hogy Szabolcs mit képzel, amikor azt írja, hogy ő [mármint Gyurcsány – a szerk.] nem is akar nyerni, és egyetlen célja, a többi baloldali párttól minél több szavazatot elszipkázni, hogy a következő ciklusban ő dominálja a baloldalt. Majd rátért a 2018-as választás boncolgatására, ami szerinte teljesen esélytelen, 30-40 helyen lehet a Jobbikkal együtt legyőzni a Fideszt. Addig azonban a DK-n és az MSZP-n kívül az összes kisebb pártot el kell takarítani, a két nagyobbnak meg koordináltan kell indulni, hogy eldőljön, ki lesz az ellenzék vezetőereje.”
hvg.hu/itthon/20170118_baloldal_miniszterelnokjelolt_botka_gyurcsany_kaosz

Ez annyiban változott azóta, hogy most látva az MSZP vergődését, most már az MSZP kivéreztetése még Orbánék látszat támadásánál is fontosabb.
Gyakorlatilag a DK egy éve mást sem csinál, csak birkózik az MSZP-vel! Kinek jó ez?
Igen! Orbánnak!
qxy
@Horizont: Tudod, nagyon vártam hogy kitálal Gyurcsány anno amikor azt mondta hogy a " héten, meg van a bizonyíték és mindent tud és nagy balhé. Ott is csak a pofa van.
Emlékxem a székház támadásnál azt mondta.
Minden Magyar állampolgár aki Magyarországon köztörvényes bűnt követ el az a mindenkori Magyar törvények szerint meg kell büntetni.
Na most azért halkan. Ha ez igaz lenne rá is rá rohadna a műanyag lakat is. meg minden politikusra nem?
Béla333
@Horizont: 18.40
Na ne hülyéskedj! Az MSZP saját magával bírkózik, nem a DK-val vagy egy éve?
És hogy ezt én nem látom akkor, amikor azt mondom, hogy Gyurcsánynak MINDENNÉL fontosabb most, hogy legyalázza az MSZP-t?
Szerintem meg inkább te szenvedsz kórós Gyurcsány vakságban, aki már nem képes azt sem látni, mi a valóság!
nevemnick
Béla, Béla, tényleg itt az ideje, hogy elmenj a szemészetre. (De ha már ott jársz a pszichiátriát se hagyd ki.)

:D
kereső
@Horizont: az mszp, már tiz-tizenegynehány éve önmagával birkózik-meg a 21. századdal.Egyszerúen nem találják a helyüket,nem hogy válaszokat tudnának adni a 21.század történéseire.
qxy
@Horizont: Tudom sajnos . íŰgyészek? mind zsebre van téve. ezért mehet a csalás csak annak lehet igaza akinek pénze van. Kurva egy világ de csak vége lesz eccer.
Szerintem egy megoldás lenne jó Valami amire távcsövet lehet szerelni és 4000 méterre is elvisz. egy skuló, és kiírni .-
Uraim, ki akar miniszter lenni?Sajnos az aki volt az így járt mert a közösbe nyúlt. Hogy mi lesz a sorsa annak aki helyére lép, ,?? nem tudom. de ha haza akar menni a családjához sokáig, akkor nem ajánlom neki.hogy úgy folytassa.
Nem tudom lenne politikus aki el merné vállalni? Szerintem nem.
Sajnos drasztikus megoldás kell mert ezek szarnak mindenre és mindenkire.
kereső
@Horizont: tegyük hozzá,hogy sajnos, mert igazán nagy szükség lenne egy karakteres baloldali pártra.A dk-inkább liberális-balközép jóadag szociális érzékenységgel, az lmp- :ebből is egy kicsit, meg abból is egy kicsit,nem tudom meghatározni,hogy ténylegesen milyenek,/karakter hiány?/ és aztán a többi néma csönd.Vannak egyénileg "jófejek",de mint párt nem igazán jelennek meg.
nemfideszes
@Béla333: Gyurcsány és felesége csak is azért jár hetente bíróságra, hogy saját maguk meghurcoltatásával a csuti kedvében járhassanak...Javaslom, hogy mielőbb keresd fel orvosodat, vagy gyógyszerészedet, mert Gyurcsány fóbiád egye súlyosabb jeleket produkál.
surdilloFUJT
@nemfideszes: te aztán egy őrült nagy idióta vagy!Ekkora baromságot írni!!!Megszül általad a kanmacska is!!!
Béla333
@nemfideszes: 19.17
"Panem et circenses!" - "Kenyeret és cirkuszt (a népnek)"
A végeredményt nézd meg: azért hány döntéshozó politikus ült az elmúlt évtizedekben, mert pl az államadósság többszörösét lopták ki az országból offshore cégeken keresztül?
Annak meg talán nézz utána, hogy mi a különbség a NAV idézése és a bírósági idézés között!
Ugyanis sem Gyurcsány sem semelyik hozzátartozója bíróság elé nem került mint vádlott!
qxy
Mert mi a politika jelentése Magyarországon? Lenyúlni sikkasztani és ami fontos,,, törvényesen.
nemfideszes
@Béla333: 2016 június. Botka ellenében Hillert választotta meg az MSZP közgyűlés az országos választmány elnökének.
2016 július. Molnár nyilatkozik arról, hogy Botkát szeretné a 2018-as választásokon, mint miniszterelnök jelöltet indítani. Ezt követően Botka László cáfolja azokat a sajtóhíreket, melyek 2018-as miniszterelnök-jelöltségéről szólnak.
„A miniszterelnök-jelöltségnek értelemszerűen már nincs politikai realitása.” nyilatkozza 2016 júliusában
2016 december. Botka bejelenti, hogy mégis elvállalja a miniszterelnök-jelöltséget három feltétellel, melyek egyike a közös lista. Ezt követő időszakban többször elhatárolódik attól, hogy a Gyurcsány vezette DK-val közös listát állítson.
2017 szeptember. Kiderül, hogy az MSZP korábban Tarjányi Pétert kérte fel, hogy a civil életből találjon alkalmas miniszterelnök- jelöltet a párt számára, aki meg is találja Lattmann Tamás személyében. Amikor kiderül, az MSZP tagad, illetve össze-vissza nyilatkozik az ügyben.
2017 október. Botka lemond a miniszterelnök-jelöltségről, miközben a fidesszel összejátszó MSZP-sekről beszél.

Mégis mi a f@sz köze van Gyurcsánynak ehhez a bénázáshoz?!
Equus
@Béla333: Bejla, a mi Bejlánk. Nem volt nagy hatással rád a kancsal nőstény oroszlán és az ő kicsi fia. Smitmária is megválogathatná, kiket küld a harcba. Gyenge vagy, ezért nem kapsz dicséretet és lőttek a kis kiegészítő pénzikének is. A zelempét nem kell lejáratni, lejáratja ő saját magát is reb schifferrel meg azzal, h éppen merről fúj a Szél... ja... és téged ki ne felejtselek, arany, pici Bejla...
nemfideszes
@surdilloFUJT: Ismered azt a kifejezést, hogy irónia? Javaslom előbb nézz utána aztán értekezhetünk.
Béla333
@nemfideszes: 19.54
Látom, hogy még 1-2 hónappal ezelőtti történésekre sem emlékszik az átlag magyar - így te sem!
Én emlékszem még olyan MSZP- vezető politikus megnyilatkozására is, miszerint ő inkább Gyurcsányt választja (Horváth Csaba).
Emlékszem azokra a Gréczi Zsolt és a Vágó István által szerkesztett Nyugatifény blog alpári stílusú mocskolására hétről hétre.

Nekem nincs gondom, hogy egymást amortizálják le, de azért nem kell mellé beszélni: a jelenlegi helyzethezt ugyanannyi köze van az MSZP-nek, mint a DK-nak.
És egyik alakulatnak sincs köze a sanyarú sorsú magyar állampolgárok nyomorához!
Nem érnek arra rá, hogy ezzel foglalkozzanak...
Béla333
@Equus: 19.56
Zümmögj csak a háttérben, zümmögd a baromságaidat, ha már egy értelmes hozzászólásod nincs a cikkhez!
Csak hogy mindenki tisztán lássa: ez a barom egy DK-s, gondolkodni képtelen Gyurcsány fan!
Aki Gyurcsányra szavaz ezeket a Németh Szilárd DK-s változatára szavaz!
-1-es IQ, de legalább nem gondolkodik! A DK-nak ilyen kell!
Clavigo
@Béla333: A lömöpö-ről,,,ha hallhatnánk 1-2 szót,,,,,,,,,,Beéjla.
Béla333
@Clavigo: 20.10
Majd ideszarsz te valami baromságot, úgy ahogy szoktad...
anka
@Béla333: - látom Béla már megint tova gurult a gyógyszered'!
Clavigo
@anka: :) :))))))))))))))))))))DDDDDDDDDDDDD :)))))))))))))))))))
Béla333
@anka: 20.40
Te is a szellemi szintednek megfelelően szóltál hozzá a témához!
Ahogy szoktál...
Equus
@Béla333: hát, Bejla ez elég sovány. Csak ennyit tanultál a Terror házában? Azért késsel-villval már tudsz enni, ugyen? Bejle! Ül szépen, piti a Terror háza úrnő fiacskájának. Jól van... fekszik, marad. Bejla! Macska! Uccu, fogd meg! Ügyes, kap jutalomkekszet.
nemfideszes
@Béla333: Nem az államadósság, hanem a GDP többszörösét, de a részletekbe most ne vesszünk el...
Gyurcsányhoz pontosan hány offshore cég is köthető? Az országból kilopott pénzekért is nyilván csak és kizárólag Gyurcsány a felelős, és még véletlenül sem azok a jobb és baloldali politikusok, háttér emberek, akik az olajszőkítések óta együtt bizniszelnek?!
Bármennyire is próbálod a dolgokat terelni, bagatellizálni itt nem csak a mostani NAV idézésről van szó, hanem arról a számtalan bírósági eljárásról (rágalmazási perről) melyekben végül Gyurcsányék javára döntött a bíróság.
Az, hogy Gyurcsány még nem került a bíróság elé mint vádlott, csak két dolgot bizonyíthat, vagy a fidesz irányította rendőrség és ügyészség alkalmatlanságát, vagy Gyurcsány ártatlanságát.
Egyéb iránt mi is abban a "bolt" Gyurcsány számára, hogy többek közt a fidesz jóvoltából, az ország legelutasítottabb embere lehessen... hogy folyamatosan bíróságokra kell járnia... hogy leköpik,... hogy Gyurcsány bábut akasztanak, égetnek... hogy koncepciós perekben meghurcolt és ítéletükre váró embereket arra akarnak rávenni, hogy Gyurcsány ellen valljanak, cserébe enyhítik vagy el is tekintenek a büntetésüktől???!!!

Amúgy még mindig nem válaszoltál a kérdésemre. Mikor fog Dettike nyilatkozni a korábban az MSZP-nek dolgozó Ron Werber javadalmazásáról?

Egyébként én a te helyedben inkább azzal foglalkoznék, hogy a fityesz hogy fogja csalárd módon pillanatok alatt hiteltelenné tenni az LMP leghitelesebb politikusát...
anka
@Clavigo: Érdemben nem tud hozzá szólni, mert míg az LMP-és lakossági fórumon vannak 20-30, addig Gyurcsányén telt ház van! - ezt nem tudja megemészteni, azért ekézi állandóan Gyurcsányt!
Béla333
@Equus: 20.43
Figyelem! Ez a DK szintje és demokráciája!
Gyurcsány éppen ezekben a napokban hazudtolja meg önmagát azzal, hogy most egészen mást mond és tesz, mint ez év szeptemberében!
Ezt a fanatikusai nem értik, nem látják, vagy lehet hogy értik is és látják is, csak éppen az erkölcsi szintjük olyan alacsony, hogy ez a DK-s fanatikusoknak nem is probléma!
Ugyanúgy, ahogy a Fidesz fanatikusok is mindent elfogadnak Orbántól, úgy ugyan olyanok a DK-s fanatikusok Gyurcsánnyal!
Egy szinten vannak...
Clavigo
@Béla333: Te Beéjla...Neked még nem szóltak ,,hogy nem a Gyurcsány van hatalomban ?? Hanem a Széltyúk haverja..a csutkai More...Neked ez még nem tűnt fel ?
koszpeko
@Béla333: Tudod hogy Gy.F. 8 éve ellenzékben van?
Azt tudod,hogy többet szidod Gy.F.-t mint bármelyik másik politikust?
Gusztustalan ez az álellenzékiség.
Dől belőled a fidesznyik agymosott propaganda L.MP.-s köntösbe bujtatva.
Ha be se kerül az L.M.P. a Parlamentbe,hogy fogsz nyilatkozni?
Gy.F. tehet erről is,hogy egy langyi pártra senki sem kíváncsi?
Béla333
@nemfideszes: 20.46
Én ezt államadósság többszörösének olvasom, nem a GDP többszörösének:

"A teljes államadósság két és félszeresét tüntették el
Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba, amivel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja a nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen szerint szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."
civilhetes.net/gazdasag/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el
nemfideszes
@Béla333: Miért ne lehetne egy párttagnak saját véleménye? Miért ne ítélhetné alkalmasabb személynek Gyurcsányt, mint Botkát, függetlenül attól, hogy MSZP tag? Az MSZP-ben nincs olyan, hogy mindennel egyet kell érteni amit a "főnök" mond! Tudod DEMOKRÁCIA már csak így működik!
Linkeld már be légy szíves azt az ALPÁRI stílusú mocskolódást!

... és mi a véleményed az LMP által megtámogatott fideszes alkotmánybíróság időhúzásáról?
hirtv.hu/ahirtvhirei/nem-foglalkozik-az-alkotmanybirosag-a-ceu-ugyevel-2429673
Béla333
@nemfideszes: 20.46
"Ebből a szempontból új megvilágításba kerülhet a magyar adósságválság: valóban nem lett volna szükség IMF-re és uniós mentőövre – de Bokros-, Gyurcsány- és Orbán-csomagra sem –, ha a politikai elit az elmúlt 20-25 évben hatékonyan fellép az országkárosító jelenséggel szemben, nem pedig lepaktál vele és teljes mellszélességgel kiszolgálja azt. "
civilhetes.net/gazdasag/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el

Úgy gondolom, hogy egy normális erkölccsel rendelkező valaki e mellett nem mehet el szó nélkül! Talán erről kellene vitázni a helyett hogy az ezt elviselő, ez ellen semmit nem tevő politikusokat emeljük újra és újra pajzsra!
Szerintem!
nemfideszes
@Béla333: A csuti minden nap más tesz és mond, mint előtte való nap... de te mégis inkább Gyurcsánnyal foglalkozol. Egyébként mi az amiben most mást tesz vagy mond, mint szeptemberben?
F_Viktor
@Béla333: Irod:
"...hány döntéshozó politikus ült az elmúlt évtizedekben, mert pl az államadósság többszörösét lopták ki az országból offshore cégeken keresztül?"

Bela, anno te is beszoptad a fityesz lejarato hazugsagat!
Az offshore cegek nem illegalisak, csak eppen nem etikusak. Az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy nem csak a politikusok viszik cegeiket kulfoldre, nezz korul pl. Szlovakiaba.
A fityesznek is a hatalmon sikerult meghasonlulnia, azota legaliy adooptimalizalasnak nevezi. De azert sikerult meg az olyan muvelt, nagy tudasu emberbe is, mint te, csak a baloldali politikusokra jellemzo szitokszova definialni.
Béla333
@nemfideszes: 21.01
Nem játszunk olyat, hogy majd te kérdezel, én meg majd válaszolgatok neked.
Egy kérdés - egy válasz, aztán tovább!
Legutóbb akkor tűntel el ha jól emlékszem, amikor a Gyurcsány kormány autópálya felülszámlázásával kapcsolatban kérdezte egy-két dolgot!
Nyilván emlékszel hogy elhúztad a csíkot!
Ha válaszolsz azokra a kérdésekre, hogy hogyan lehetett, hogy több mint 40%-al felülszámlázták az autópály km díjakat és miért nem tett ez ellen semmit Gyurcsány, akkor folytathatjuk a kérdezz-feleletet!
Rendben?
Béla333
@F_Viktor: 21.10
Talán először olvasd el ezt:
civilhetes.net/gazdasag/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el

Az offshore valóban nem illegális, de ha azt a mindenkori politikai "elit" arra használja fel, hogy a közbeszerzések felülszámlázott részét mossák tisztára úgy, hogy az minél kevesebb költséggel járjon, nos az már nem megbocsájtható dolog - szerintem!
Béla333
@nemfideszes: 21.08

Olvasd el a ma 18.05-kor beírtakat és az ott beidézett cikket!
Azért eléggé elképesztő, hogy valóban ennyire rövid az emlékezeted...???!!!
anka
@Béla333: Gyurcsány ellen csak mindig az autópályán lovagolsz..., nem veszed észre, hogy forgalommal szemben?
relatív
A felvetett kérdés sok mindent felvet a mai magyar közélet, és a tájékoztatás igazságtartalmáról, és ... megválaszolatlan !

Azt gondolom, hogy mind a rendszerváltásnak nevezett zűrzavart-, mind a valós értékek felbecsülésének értelmezését mai napig nem fogja fel a magyar állampolgárok többsége...

Ennek értelmében vagy egy álomvilágban, vagy a gátlástalanság bűvkörében éljük meg mindennapjainkat !
Béla333
@anka: 21.20
Hát lehet, hogy neked egy Gyurcsány kormány alatti közpénz lenyúlás az semmi, az Orbánék lenyúlása a valami, de ha egy normális országot szeretnénk, akkor a büntetési tételeket vagy a felmentést egy bűncselekmény alól nem neked vagy nekem kellene eldönteni, hanem egy pártoktól, politikusoktól független igazságszolgáltatásnak/bíróságnak!
A bűn az bűn oldaltól és politikusoktól függetlenül.
Ha nem ezt valljuk, akkor valóban teljes káoszba süllyed az ország!
Equus
@Béla333: Bejla! Vagy mazochista vagy, vagy nagyon kell neked ez a kis pénz, amit az itteni szereplésért kapsz...
De, Bejla!... nézem a szövegszerkesztésed... hm... ti Bejlák nem vagytok egyedül... ti vagytok a habonyművek csoport a smittimarival támogatva... lassan értem már, h honnan fúj a Szél...
F_Viktor
@Béla333: Bela, nem szivesen, de elolvastam a hit gyulekezete heti magazinjanak cikket!
Nos, az ott szereplo adatok becsult dollar milliardok, a "tanulmany" forrasa az adott orszag mediaitoltol, gazdasagi cikkek iroitol szarmaznak. Tehat a magyarorszagi hokuszpokokat ismerve sehol nincs a valosaggal. Ezek az adatok olyasmik, mikor penztaros lorinc azt mondja, hogy van 100, vagy 200 cegem...
Béla333
@F_Viktor: 21.35
Nem csak a cikket kellene elolvasni, hanem az eredeti tanulmányt. Ott volt az elérhetősége is, de a kedvedért ide teszem:
www.taxjustice.net/cms/upload/pdf/Price_of_Offshore_Revisited_120722.pdf
anka
@Equus: - keletről fúj a szél'...:D
nemfideszes
@Béla333: 20:59
Ezzel nem mondtál újat. A magyarok mindig és minden szinten a saját boldogulásukat, gyarapodásukat helyezték előbbre, akár másokról akár az országról is legyen szó. De miért akarod mindezt Gyurcsány nyakába varrni?
Bokros csomagra az MDF hozzá nem értése miatt volt szükség, függetlenül attól, hogy vastagon benne voltak pl. az olajszőkítésben, melyre az általuk hozott törvények adtak lehetőséget.
A Gyurcsány csomagot lényegében megtorpedózta az akkori ellenzék, azaz a fidesz. Lásd 300 forintos vizitdíj, vagy a 2000 forintos tandíj.
Bajnai csomag, IMF hitel. Ha esetleg nem tűnt volna fel, 2008-ban volt egy egész világot megrengető pénzügyi válság. A Bajnaiék által lehívott IMF hitel az állam devizatartalékát növelte, ami a megszorításokkal egyetemben (lsd. 13. nyugdíj elvétele) az ország pénzügyi és gazdasági stabilitását biztosította. Ennek eredményként például nem szállt el a forint (1CHF=185Ft) mely a devizahitelesek tömeges bedőlését jelentette volna.
Aztán jött a fidesz. Első lépésben bedöntötték a forintot és kizsarolták a MANYUP pénzeket. Azon felül, hogy ezen a fideszesek rengeteget kerestek, a költségvetési hiány lefaragásával kikerültek a túlzott deficit eljárás, azaz az EU-s pénzügyi ellenőrzése alól, amit a csuti patkány mindenképpen el akart érni, hogy szabad kezet kaphasson. Lehívták az IMF hitel fennmaradó részét, amin aztán MOL részvényeket vásároltak, szintén a maguk hasznára, de az ország kárára, minek után az állam ezen az üzleten már több, mint 150 milliárdot bukott. Aztán jöttek a Matolcsy csomagok melyek összességükben a Bokros csomag 6x-át érték el. Ennek következményként lett kb. 30 új adó, a 300Ft-os vizitdíj helyett ("fúj Gyurcsány!") pedig fizethettük a megemelt eü. hozzájárulást, mely minimálbér estén is a 300 forint többszörösét jelentette havonta, orvosi ellátás nélkül is. Na és persze fizethettük a több százezres "nem tandíjakat" a 2000 forintos ("fúj Gyurcsány!") tandíj helyett.
Béla333
@F_Viktor: 21.35
Még egy! Ha beírod a Gugliba, hogy "Magyarország elrablása", akkor vagy több tucat más forrásból is olvashatsz ugyanerről!
Béla333
@nemfideszes: 21.47
Az államadósság többszöröse nem egy politikus miatt szivárgott ki az országból, hanem ahogy a beidézett cikkben is szerepel a kormányok felelőssége abban egyetemleges, hogy nem tettek semmit a pénz kiszivattyúzása ellen.
Pl. a Fidesz ellenzékben bankár kormánynak nevezte az MSZP-SZDSZ kormányt, de amikor kormányra került ők még hatványozottan csinálták ugyanezt!
A lényeg, hogy mindnek nagyon megfelelt ez a boldog, büntetés nélküli lopkodás állapota!
Ezt kell drasztikusan megállítani!
karma1
Ha jol tevedek, akkor a 80-as evekben, amit Bela emleget, Gyurcsany sport- es ifjusagi miniszter volt... Vajon hogy a turoba tudott mar akkor kisibolni penzt offshore cegekbe??? Nem inkabb sintersanya es a sleppje uralta a penzugyi (illetve sibolasi) piacot az olajszokitesevel???
Asszem Gyurcsany semmikeppen nem volt olyan pozicioban, amibol anyagi elonyt szerezhetett volna...Dehat ezt is jobban tuggya a Bejla...:o(((
Clavigo
@Béla333: Aha...és szerinted a lömöpö. fogja drasztikusan megállítani..Gondolom ezt is lezsírozta a Széltyúk a Vezírrrel,,,a tusványosi dzsemborin..jusson is,,maradjon is...
Equus
@Béla333: Bejlák! És akkor most már csak a smittmária és fiacskája lophat? Innen fúj a Szél?
nemfideszes
@Béla333: 21:10
Basszus ember! Ezt még hányszor fogod előadni, hogy eltűntem amikor Gyurcsány kormány autópálya felülszámlázását hoztad fel?! Először is, bocs nem de nem állhatok a rendelkezésedre a nap 24 órájában. Másodszor, Magyarországon még egy állami beruházás sem történt bizonyos mértékű felülszámlázás nélkül. ( amúgy 30 éve dolgozom ezen a területen) Csak, hát qurvára nem mindegy, hogy 30-40%-os felülszámlázásról vagy a bekerülési ár többszöröséről beszélünk!... és akkor a kivitelezés minőségéről már ne is beszéljünk...
...amúgy meg:
www.atv.hu/belfold/20131201-rekord-megvan-a-legdragabb-magyar-autopalya/hirkereso
index.hu/gazdasag/2016/06/02/48_milliardos_buntetest_kapott_magyarorszag_az_aszfaltugy_miatt/
De te csak rugózz tovább Gyurcsányon, szerencsétlen.
Remélem kielégítő választ kaptál és többször már nem jössz ezzel az ótvar dumával, hogy megfutamodtam a válaszadás elől.
anka
@nemfideszes: - továbbra is ezt fogja szajkózni, ha nem neked majd másnak...:D
nemfideszes
@Béla333: 21:19
Elolvastam, és sehol egy ALPÁRI mocskolódás, még csak egy olyan se találtam mint ez:
"Majd ideszarsz te valami baromságot, úgy ahogy szoktad..." ismerős?!
karma1
@Béla333: 20.59-re: Bela, huzzal mar el a baromsagaiddal, legalabb ne nevettesd ki magad! Ha mar jobban gyulolod Gyurcsanyt, mint orbant - soha EGYETLEN elmarasztalo szot nem olvastam toled orbanrol, kizarolag Gyurcsanyrol ! , aki NINCS a kormanyban vezeto pozicioban! - legalabb keszulj fol az eletrajzabol. Egyszeru, mint a faek, meg te is megertened: Gyurcsany 1961-ben szuletett, es a politikai palyafutasat KISZ titkarkent kezdte 1982-ben. Tudod, hogy akkor ez mit jelentett? Vagy teged kikerult a Kadar-korszak? Te rogton beleszulettel a gengsztervaltasba? Szoval Gyurcsany 2003-ban kerult gyermek-, ifjusagi- es sportminiszter allasba, ezt a beosztasat tartotta 1 ev 4 honapig. Szerinted ezalatt o ki tudott az orszagbol vinni penzt??? Amikor viszont ME volt, akkor legyszi, mondjal mar EGY, csak EGYETLEN offshore ceget is, amit o mutyiban BARKIVEL csinalt, vagy akar egyedul mentette bele a penzt, az orszag penzet.
Most kamionszamra hordja ki orban es a sleppje a penzt, es erre meg sem rezdulsz, nemhogy egy szavad, egy mukkanasod sincs ezzel kapcsolatban, mert szerinted ez normalis. (Ha nem szolsz ellene egy szot sem, akkor elfogadod, mert termeszetesnek, jogosnak tartod.)
Szoval kezeltesd magad nagyon gyorsan, mielott vegkepp beborulsz a Gyurcsany-fobiadba, ez hosszutavon eltorzitott realitaskepet fog okozni nalad.
Ennel a ragalom-cunaminal - aminek semmi alapja sincsen Gyurcsany szemelyevel kapcsolatban - sokkal tobbre becsultelek... Szep lassan teszel azert, hogy ez a velemenyem teljesen megvaltozzon...
anka
@karma1: - én ezt már leírtam neki, de nem enged..., csak a Gyurcsány! - még sokan mondták milyen türelmem van hozzá.
nemfideszes
@Béla333: Ja, most, hogy @Equus: említi. Mi a helyzet Scmidt Mária és fiacskája az LMP-s Petike közös családi cégével:
24.hu/belfold/2017/05/22/ungar-peter-milliardokat-orokoltem-gazdag-ember-vagyok-es-ez-felelosseggel-jar/
.. és ezzel:
hvg.hu/itthon/20160401_bif_schmidt_maria_allami_reszenyek

... szóval Petike mikor is fogja megkezdeni a MANYUP károsultak kártalanítást?
Tudod nem elég tisztességesnek lenni de annak is kell ám látszani!!!
nemfideszes
Na, Hölgyek és Urak, mindenkinek jó éjszakát!... Neked is Béla!
Jozefina
Tök igaza van e szösszenet írójának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.