A Jobbik elnöke vitára hívta ki a kormányfőt, aki lekezelően válaszolt, de legalább egy klasszikus poénnal. Az Országgyűlésben, azonnali kérdés formájában hívta ki vitára Orbán Viktor miniszterelnököt Vona Gábor, a Jobbik elnöke. Úgy fogalmazott, hogy ez az utolsó alkalom a ciklusban, ezért nem fogja kellemetlen helyzetbe hozni a kormányfőt, és ellopott pénzekről kérdezni, de egy kötelességére szeretné emlékeztetni: minden normális országban a miniszterelnök és az ellenzék legerősebb vezetője tart egy vitát a választás előtt, és utóbbi most ő lenne.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A lenyeg: orban a vilagon senkivel sem akar, de nem is tud kiallni vitatkozni, mert nem kepes ra. Ilyen ecceru...
Az idezetet pedig jo elore kikereshette, mivel a felszolalasok temait elore kellett kozolnie, minden kepviselonek. Szoval oda az a fene nagy spontaneitas...:o(((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
csak a rend kedvéért: Mr. Fülig gondolata - Rejtő Jenő lejegyzésében és P. Howard fordításában =)) - így hangzott: "Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. Mer az egész világ olyan mint egy nagy tolongás: hol elől van az ember, hol hátul. "
karma1
De mivel tudjuk az idezet utan tortenteket, akkor tudhatjuk, hogy a Piszkos Fred, a kapitany c. konyvben nagy kalandok utan, de az eredeti uralkodo kerul a St Antonio szigetek tronjara, es Fulig Jimmy, aki nehany pofon aran jutott a tronhoz, egy csomo rendelkezest eltorolt, es tulajdonkeppen jo uralkodo volt arra a rovid idoszakra...:o))))
Mert peldaul Mr Gould cipoje szoritotta a labat, igy Fulig Jimmy elrendelte, hogy a szerkli alatt senki se viseljen cipot, es o jart elol jo peldaval...:o))))
Hat orban meg nem...
karma1
A lenyeg: orban a vilagon senkivel sem akar, de nem is tud kiallni vitatkozni, mert nem kepes ra. Ilyen ecceru...
Az idezetet pedig jo elore kikereshette, mivel a felszolalasok temait elore kellett kozolnie, minden kepviselonek. Szoval oda az a fene nagy spontaneitas...:o(((
RonaGyuri
@karma1: az az igazság, hogy tegnap nem volt Őfeneségének jó napja; több alkalommal egyértelműen és határozottan kijelentette, hogy a térségünk Közép-Kelet-Európa! =))
karma1
@RonaGyuri: Hmmmm, csak hangsulyozni akarta, hogy mi annyira nyalunk keletnek, hogy mar nem is Kozep Europahoz, hanem Kozep Kelet Europahoz tartozunk./...:o))) Ne hanytorgasd fel neki, reg jutott neki graz-i kezeles...:o))))
RonaGyuri
@karma1: hogy te milyen okos kislányka vagy! Én erre nem is gondoltam! Még a saját ádáz gügyűjét is feladja, hogy benyaljon a keletieknek! =))
Levendula
Hiába no, "fejből" csak az ellenzéki politikusok tudnak beszélni. Előre megírt szöveg nélkül...
nyanya001
@karma1: Csak felolvasni tud, amit mások megírtak neki hiszen fingja sincs ki is volt az a Fülig Jimmy - sőt - tán még azt sem tudja ez a degenerált, hogy ki a könyv írója.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.