A kínai miniszterelnök látogatása és a Kína-Kelet-Közép-Európa (KKE) csúcstalálkozó miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapest több pontján ma is. A hétfőhöz hasonlóan dugók várhatók.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint szerdáig lezárják:

Lezárták a Pesti alsó rakpartot végig, illetve északi irányban a Március 15. tértől a Jászai Mari térig, az Apáczai Csere János utcát, a Váci utcát, a Piarista utcát kedden 22 óráig, a Lánchidat, a Széchenyi István teret, a József Attila utcát és a Dorottya utcát pedig szerdán 14 óráig.

Lezárják teljes hosszában a Pesti alsó rakpartot és a Közraktár utcát, illetve a Fővám tér–Csarnok tér–Imre utca–Mátyás utca–Lónyay utca–Boráros tér–Pesti alsó rakpart által határolt területet hétfőn 15 órától 22 óráig. 

Szakaszos és időszakos lezárásra kell készülni:

- a Liszt Ferenc Repülőtér 2.–4-es főút–M0-ás autóút–M3-as autópálya fővárosi szakasza–Kacsóh Pongrác úti felüljáró–Kós Károly sétány–Hősök tere–Andrássy út–József Attila utca–Széchenyi István tér útvonalon vasárnap 14.30 és 16 óra között valamint 29-én, szerdán 9 óra és 11.30 között,

- a Széchenyi István tér–Lánchíd–Clark Ádám tér–Lánchíd utca–Ybl Miklós tér–Apród utca–Attila út–Dózsa György tér–Palota út–Dísz tér–Tárnok utca–Szentháromság tér–Fortuna utca–Országház utca útvonalon vasárnap 17 óra és 18.30 között valamint 19 óra és 20.30 között,

- hétfőn az Apáczai Csere János utca–Széchenyi István tér–József Attila utca–Andrássy út–Dózsa György út–Ajtósi Dürer sor–Stefánia út–Ifjúság útja útvonalon reggel 7 és 10.30 között,

- az Apáczai Csere János utca–Széchenyi István tér–Eötvös tér –Pesti alsó rakpart–Közraktár utcaútvonalon hétfőn 17.30 és 19 óra valamint 20 óra és 21.30 között.

Szakaszosan lezárás várható az Alkotmány utca–Bajcsy-Zsilinszky út–József Attila utca–Széchenyi István tér útvonalon kedden 14.30 és 16 óra illetve 19 óra és 20.30 között.

Szakaszos és időszakos lezárásra számíthatnak a Széchenyi tér–Lánchíd–Clark Ádám tér–Lánchíd utca–Ybl Miklós tér–Apród utca–Attila út–Dózsa György tér–Palota út–Dísz tér–Szent György utca–Szent György tér útvonalon szerdán 8.30-tól 10.15-ig.

A jelzett útvonalakon a keresztirányú forgalmat időnként megállítják. Az érintett BKK-járatokmódosított vagy rövidített útvonalon közlekednek.

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető utakon vasárnaptól szerdáig több alkalommal korlátozásra lehet számítani, ezért ajánlott a megszokottnál korábban elindulni.

Itt vannak a mai lezárások Budapesten, durva dugók várhatóak, az Árpád híd elesett

Az Inforádió kedden kora reggel arról számolt be, hogy megcsúszott és busznak ütközött egy autó az Árpád híd Pest felé vezető oldalán, a szigeti bejáró után. Nagy a torlódás.

Az Index szerint a hídon jég képződött, ez is megnehezítette a közlekedést.

A Budára vezető oldalon, a Népfürdő utca utáni részen, a belső sávban is történt egy baleset kora reggel.

(Inforádió/MTI/BKK)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Hihetetlenül nagy a fennforgás Kína seggének nyaldosásában és a Magyarország számára megint beláthatatlan (vagy nagyon is belátható?) következményekkel járó kibaszatos gazdasági kapcsolatok építésében. Néhány napra a jelentéktelen, de annál nagyobb küldetéstudattal felszerelkezett kisember a világ urának képzelheti magát, e tekintetben az alábbi videó többet mond könyvtárnyi szakirodalomnál:
www.facebook.com/orbanviktor/videos/10155738716956093/
Eladott Ország
Jó estét mindenkinek, aki ma nem volt kénytelen Budapesten közlekedni. Persze a
kényteleneknek is jó estét, csak szerintem rajtuk most egy ütős pálesz inkább segíthet, mint az
én kívánságaim. Kitartás, majdcsak elmennek a kínaiak. Vagy ide költözik az összes. Akkor aztán lehet migránsozni orrvérzésig. A nap kommentje (annak örömére, hogy ezúttal az éjjel hazaérkező vízilabdázókra hívott rendőrt a nép rettegő gyermeke, mert migránsoknak nézte őket): Éberség elvtársak, éberség.És extrába Bud James: rendes ember nem buszozik.
libellle
@Eladott Ország: Nagyon beláthato. Tegnap az összes hireinkben megemlitették a látogatást. Természetesen az okokat sem hallgatták el. Kina nem tudja nagyon nyugatra betenni a lábát, ugyanis a nyugat fentartással van bizonyos irányokba. Most megprobálja a volt keleti -blokkal ugy gazdaságilag mint politikailag a bejutást a nyugati államokban. Hatalamas ligistikai épitéseket akar finansierozni, amin keresztül nyugat felé teriteni tudja az áruját. Amennyiben gazdaságilag itt stabilitást kap ugy a politikába is " beleszólhat " gondolja. orbánnak minden más fontosabb mit a polgárok és Europa, lényeg a mannnyy amit ellophatnak ezert van ott ez a hatalmas nagy dobolás. Mert mit mond a közmondás jó cégnek is nagy dobszó kell.
Eladott Ország
@libellle: A beruházás alapvetően nem Magyarország, hanem Kína érdeke, ráadásul az csak az egyik szempont, hogy a görögországi Pireuszba érkező kínai teherszállító hajók rakományát vasúton tudják Európa belsejébe szállítani. Legalább ennyire fontos a kínaiaknak, hogy megvessék a lábukat az EU mélyépítési piacán, ha ugyanis a beruházás révén lesz referenciájuk, akkor indulhatnak az összes európai közbeszerzésen is, azaz a magyar kormány jóvoltából meghódíthatják az egész uniós építőipart – fogalmazott forrásunk, megjegyezve: szintén óriási üzletet jelentene a kínaiaknak, hogy a beruházás révén a rendkívül drága ETCS-eszközök szállítására és telepítésére is megnyílna az európai piac.
www.kjit.bme.hu/images/stories/targyak/vasirkom/az_etcs_rendszer_2013.pdf
libellle
@Eladott Ország: Genau. Ezt irtam én is. Csupán a problema ott jelentkezik majd, hogy már Austria kapujában ott lesz az egyik-másik stop tábla. Igy a kinaiak egy kicsit forditva ülnek a lovon. ( ami ugy meglep). Ugyanis Ez volt a viszhang itt az egész nyugati részén Europának.
herczeg0210
Nem hatékony a kerítés a határon! A kinaiak csak úgy röpködnek ide!
herczeg0210
@herczeg0210: Ja és jönnek a csehszlovákok, akarom mondani a kinaiak, jönnek a kinaiak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.