Bemondásra higgyük el az adatokat – kéri a nagyobbik kormánypárt, amely szerint az ellenzék csak hitelteleníteni akar. Tizenöt év után ismét felbukkant a Philip-szindróma a kormánypárti kommunikációban. Máig emlékezetes Rákay „Philip” Kálmán, a 2002-es választás előtti Fidesz-nagygyűlés szpíkerének bejelentése, miszerint kétmillióan vannak a kormánypárti hívek a Kossuth téren. Most pedig Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs vezetője jelentette be, hogy a „Soros-tervről” szóló nemzeti konzultáció kérdéseire levélben vagy az interneten válaszolók száma megközelítette a kétmilliót.

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Most őszintén, nem tök mindegy mit mondanak? Úgyis csak a szekta hisz nekik. Annál nagyobb lehet a pofára esés tavasszal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Most őszintén, nem tök mindegy mit mondanak? Úgyis csak a szekta hisz nekik. Annál nagyobb lehet a pofára esés tavasszal.
karma1
@Aki Én: Tokeletesen igazad van! A Patyomkin falu is porhintesre epult, lakni nem lehetett benne, es az elvtarsak tudtak, mire jo...
Igy van ezzel a WC papirral is...:o)))
nezelodo
Ha így fejlődik a részvétel, mindenki visszaküldi, és még a rég meghalt elődeink is elkezdenek rettegni a Soros veszedelemtől. Vezérünk, végy példát a Sárkányölőről, ( róla nem a olvashattál, mert a fiatalkori olvasmányaidban nem szerepelt), és védj meg bennünket a Sorostól!
nemkati
@Aki Én: De lehetne már most is pofáraesés, ha be lehetne bizonyítani, hogy mekkorát hazudnak!
Aki Én
@nemkati: Na de kinek? Az épeszű tudja, a szekta pedig akkor sem fogadná el, ha maga a nemzeti beteg vallaná be.
nemkati
@Aki Én: Ez igaz, a szekta a g..iről és bandájáról minden dícsérő szót elhisz és minden bírálatot rágalomnak vesz, míg az ellenzékkel pont fordítva van. Amikor ez a tolvaj banda volt ellenzékben, így tudták megetetni a szektatagokat azzal, hogy a baloldal maga a patás ördög, bármit tesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.