Sepsiszentgyörgyön történt az egészen brutális eset, amelyben egy 16 éves fiú ivott áldozata véréből, majd levágta az alsó állkapcsát, amit hazavitt és evett belőle.

Egy 16 éves fiú előbb szétverte egy 21 éves férfi fejét, majd ivott a véréből, elvágta a nyakát, álkapocs-csontját nyelvestől és arcbőröstől levágta, hazavitte és evett belőle.

A borzasztó történetről a Hirmondo.ro érdeklődésérre Adrian Baciu, az esettel foglalkozó ügyész számolt be.

Brutális emberölés Sepsiszentgyörgyön, hazavitte az áldozat fél arcát

A gyilkossággal vádolt személy elmondta, hogy 7 éves kora óta napi rendszerességgel drogozik ragasztóval (a Prenadez gőzét szívja be zacskóból). A 16 éves – öncsonkító, magát több helyen megvágó – fiú zágoni nagymamája gondozása alatt áll, ám Sepsiszentgyörgyön lakik apjával és testvérével, de a hajléktalanok között lógott folyton.

A gyilkosság előtt a két fiatal egy közeli szupermarketben 5 liter vodkát és 10 liter sört vásárolt, ezt az utcán kezdték el fogyasztani, ám a csendőrség megbírságolta őket, ezért behúzódtak a betonelemek alá.

(Hirmondo.ro)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Fú bazmeg, elolvastam a linkelt cikket is. Nem gyengén kretén család lehet, kábé mint a kannibál mutánsok a Halálos kitérő-filmekben.
wagabund
hát az "ügy" vizsgálóinak sem lehetett könnyű...aztán az ügyész, a bíró..az is leájul a székről...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.