Ha lenne is terhelő dokumentuma Orbán Viktorról, azt nem hozná nyilvánosságra, mert az szerinte felérne egy öngyilkossággal. 

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
A Lajos pontosan tudja a kikupált cimborájáról, hogy mire képes a sameszai által. Nem akar ő létrás ember lenni, attól több esze van. Hogy a Lenci milyen kvalitású, és ki mire használja, azt meg a Lajos nélkül is tudja a nagyérdemű közönség. Rá kell csak nézni szegénynek az értelmet sugárzó fizimiskájára.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
"ha lenne is terhelő dokumentuma, azt nem hozná nyilvánosságra, mert az felérne egy öngyilkossággal"
Jó duma egy kegyvesztettől:-)
glorianna
Azt Simics nélkül is lehetett tudni, hogy Mészáros csak szalmabáb... Szánalmas, amit "nagyjaink" odafönn művelnek :(
szép új világ
@glorianna: Mink vagyunk szánalmasak, hogy engedjük!
qxy
szerintem Simicskát hamarosan valami baleset fogja érni. Valaki esetleg, menekülés közbe tarkón ne lőjje saját magát. vagy valami cserbenhagyós faszi Kádárnak is volt ilyen emberei.
Mennyé má me nagy a pofája. De balesetnek láccon ám és haza jött a gyilkolászós faszi a 70 es évekbe másfél millával.Hogy igaz e? Hidd el igaz.
nezelodo
A Lajos pontosan tudja a kikupált cimborájáról, hogy mire képes a sameszai által. Nem akar ő létrás ember lenni, attól több esze van. Hogy a Lenci milyen kvalitású, és ki mire használja, azt meg a Lajos nélkül is tudja a nagyérdemű közönség. Rá kell csak nézni szegénynek az értelmet sugárzó fizimiskájára.
glorianna
@szép új világ: Azt az egyetlen szavazatot, amivel befolyásolni tudom az eseményeket, sose kapta a fidesz. Nekem ennyi a politikai érdekérvéynesítő képességem...
nezelodo
@glorianna: Szaporodjatok, és sokasodjatok, én is veletek tartok.
Béla333
Mondtam már régen, hogy Simicskától hülyeség várni, hogy majd ő megteszi helyettünk!
Muszáj lesz felállni a fotelből, ha bármit is akarunk...
nyanya001
Igaz !
Én meg ezt üzenem a tolvajoknak ! Az ország le rablóinak !
www.youtube.com/watch?v=Ab3lhEmema4
csipetke
Csak a címre reagálva:-Viszont kellően érdes a nyelve,mondhatnám úgy is,hogy előre a gazdagodás útján széles nyelvcsapásokkal!Bár,ha belegondolok,egy ideig Simicska tette ugyanezt,most csak az arc változott Orbán segge mögött.
Aki Én
@Csizmás Kond: Annyi különbséggel, hogy Simicskának van esze, Mészáros meg egy buta suttyó.
bencemacska
@division: november 28., 19:20
De tökéletesen igaz!
Hellcat
Már az si csoda, hogy eddig még nem ütötte el osztrák nyugger, vagy öngyilkolódott meg egy rendőrautó hátsó ülésén. Bár azért is mondhatta, hogy nincs ellene bizonyítéka, hátha akkor picit kevésbé basztatja a fidesz aztán majd meglepetésszerűen ránt elő valami terhetől a qrbán ellen a megfelelő idópontban.
Macskanő
Mészárosnak nyilván bőven van infója G haverjáról, de szarra se megy vele. Úgy 30 éven át ki se bújtak egymás valagából, közösen loptak-csaltak-hazudtak. Ugye senki sem gondolja komolyan, hogy Simicska sok éven át azért szakított évi százmilliárdokat, mert anno olyan ügyes. Ha az a pénz mind nála landolt volna, már a Balaton lenne a kerti tava, az esztergomi bazilika meg a kerti dühöngője. De nem az. Nyilván ő volt a pénz újra elosztója, tisztára mosója. Különben honnét lenne egy valag fideszesnek minden látható vállalkozás, gazdasági érdekeltség nélkül mesés vagyona? Élükön ugye Orbánnal... Látványos volt, hogy a G nap után nem jött elő Simicska semmilyen lopós témával, pedig nyilván tudna róla olyan vastag sztorit írni, mint a Révay Nagy Lexikon a 20 régi és a 10 új kötetével együtt. Csak ugye kölcsönösen egymás tö...t szorongatják. Csak úgy tudná Orbánt csőbe húzni, ha magát is a sittre juttatná és esetleg egy cellában folytathatnák a kollégiumban félbe hagyott barátkozást. Tehát kénytelen tartani a pofáját.
advocat
Eddig Simicska adta pénz a Fidesznek. De most már önálló. Mészáros csak csicska.
Macskanő
Név zavar!! (Különbség semmi-:))15:24-es hsz. helyesen így kezdődik!
Simicskának nyilván bőven van infója G haverjáról,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.